Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια για αγορά ενός καλού gaming monitor 2k κατά προτίμηση καθώς μόλις αγόρασα pc με 2080ti και i7 9700k.Μου άρεσε πολύ η οθόνη gigabyte aorus cv27q αλλά δεν καταλαβαίνω τι πεζει με το freesync και g sync οποίος μπορεί να μ πει αν μπορώ να αγοράσω την οθόνη η θα έχω θέμα συμβατότητας θα του ήμουν υπόχρεος ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2020 στις 7:59 ΜΜ, Fallout4 είπε

Χρειάζομαι βοήθεια για αγορά ενός καλού gaming monitor 2k κατά προτίμηση καθώς μόλις αγόρασα pc με 2080ti και i7 9700k.Μου άρεσε πολύ η οθόνη gigabyte aorus cv27q αλλά δεν καταλαβαίνω τι πεζει με το freesync και g sync οποίος μπορεί να μ πει αν μπορώ να αγοράσω την οθόνη η θα έχω θέμα συμβατότητας θα του ήμουν υπόχρεος ευχαριστώ 

Με την 2080ti  ξέχνα το freesync. 😅

Μια χαρά οθόνη! Βούτα την

Επεξ/σία από Lfc
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2020 στις 7:59 ΜΜ, Fallout4 είπε

Δουλεύει κανονικά, υποστηρίζουν και fsync οι κάρτες της NVIDIA. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Δουλεύει κανονικά, υποστηρίζουν και fsync οι κάρτες της NVIDIA. 

Μπράβο! Θαύμα η Αμπέρ

G-sync είναι αυτό όχι freesync

Freesync Nvidia

Επεξ/σία από Lfc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Το να επιμενεις σε κστι που είσαι λάθος και ξέρεις ότι είσαι λάθος ξέρεις πως λέγεται? 

Όχι δεν ξερω σοβαρά.Για εξήγησε το να μαθαίνουμε και τίποτα. Είχα την εντύπωση ότι  το freesync είναι της AMD και το G-sync της Nvidia. Ανάλογα δηλαδή τι κάρτα έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την ανάλογη τεχνολογία. 

Επεξ/σία από Lfc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Αν έχεις nvidia υποστηρίζεται κανονικά το freesync. 

Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ. Έμαθα κάτι σήμερα. Δηλαδή Comet η Nvidia στηρίζει G-sync και freesync ενώ η AMD μόνο freesync;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lfc είπε

Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ. Έμαθα κάτι σήμερα. Δηλαδή Comet η Nvidia στηρίζει G-sync και freesync ενώ η AMD μόνο freesync;

Το gsync είναι proprietary της NVIDIA, οπότε η amd και να θέλει δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Το freesync είναι open standard, και συ αμα θες φτιάχνεις κάρτα που να υποστηρίζει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, CometRyzen είπε

Το gsync είναι proprietary της NVIDIA, οπότε η amd και να θέλει δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Το freesync είναι open standard, και συ αμα θες φτιάχνεις κάρτα που να υποστηρίζει. 

Εγώ νόμιζα ότι το freesync είναι proprietary της AMD και το G-sync της Nvidia... Thank you! 

1 ώρα πριν, CometRyzen είπε

Το να επιμενεις σε κστι που είσαι λάθος και ξέρεις ότι είσαι λάθος ξέρεις πως λέγεται? 

Τελικά ούτε επιμένω ούτε ήξερα ότι ήμουν λάθος. Γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι επειδή ξέρω κάτι εγώ είναι και απλό και πρέπει να το ξέρει και ο άλλος δεν το καταλαβαίνω...

Επεξ/σία από Lfc
Δημοσ.
5 ώρες πριν, CometRyzen είπε

Αν έχεις nvidia υποστηρίζεται κανονικά το freesync. 

Θα πρέπει να κάνω εγώ κάτι πχ να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα η με το π συνδέσω το μόνιτορ γίνεται αυτόματα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fallout4 είπε

Θα πρέπει να κάνω εγώ κάτι πχ να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα η με το π συνδέσω το μόνιτορ γίνεται αυτόματα? 

Oχι δεν χρειάζετια να κάνεις τίποτα. Περνάς κανονικά drivers, και οταν / αν θες να ανοίξεις το freesync το ανοίγεις απο τις ρυθμίσεις του monitor και το Geforce experience. Την ίδια διαδικάσια όπως και οι amd κάρτες.

Επεξ/σία από CometRyzen
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CometRyzen είπε

Oχι δεν χρειάζετια να κάνεις τίποτα. Περνάς κανονικά drivers, και οταν / αν θες να ανοίξεις το freesync το ανοίγεις απο τις ρυθμίσεις του monitor και το Geforce experience. Την ίδια διαδικάσια όπως και οι amd κάρτες.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μ έσωσες πολλές ώρες ψάξιμο να είσαι καλα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Lfc είπε

Εγώ νόμιζα ότι το freesync είναι proprietary της AMD και το G-sync της Nvidia... Thank you! 

Τελικά ούτε επιμένω ούτε ήξερα ότι ήμουν λάθος. Γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι επειδή ξέρω κάτι εγώ είναι και απλό και πρέπει να το ξέρει και ο άλλος δεν το καταλαβαίνω...

Δεν χρειάζεται να ξέρεις... Αλλά όταν δεν ξέρεις δεν χρειάζεται και να απαντάς... ο άλλος ανοίγει ένα θεμα και θέλει σωστή πληροφόρηση/βοήθεια ! 

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια! 

Επεξ/σία από Rizas
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/6/2020 στις 11:49 ΜΜ, Rizas είπε

Δεν χρειάζεται να ξέρεις... Αλλά όταν δεν ξέρεις δεν χρειάζεται και να απαντάς... ο άλλος ανοίγει ένα θεμα και θέλει σωστή πληροφόρηση/βοήθεια ! 

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια! 

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα 🤐

Επεξ/σία από Lfc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...