Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και ενάμισι μήνα μια εκ των γνωστών εφαρμογών delivery έχει δεσμεύσει ποσο από την κάρτα μου, έπειτα από ακυρωμενη παραγγελία (από τη μεριά του καταστήματος), και δε πολυψηνεται να μου το επιστρέψει.

Έχω πάρει στο τηλ.κεντρο και μου λένε ότι ακόμα επεξεργάζεται το refund. Έστειλα mail μου λένε να κάνω υπομονή.

Το ποσό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δε θα τους τα χαρίσω κιόλας. Που μπορώ να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Παρόμοια περίπτωση σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και στην amazon. Έστειλα 2-3 email και αποδεσμεύτηκαν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zigaboo είπε

Καλησπέρα, εδώ και ενάμισι μήνα μια εκ των γνωστών εφαρμογών delivery έχει δεσμεύσει ποσο από την κάρτα μου, έπειτα από ακυρωμενη παραγγελία (από τη μεριά του καταστήματος), και δε πολυψηνεται να μου το επιστρέψει.

Έχω πάρει στο τηλ.κεντρο και μου λένε ότι ακόμα επεξεργάζεται το refund. Έστειλα mail μου λένε να κάνω υπομονή.

Το ποσό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δε θα τους τα χαρίσω κιόλας. Που μπορώ να απευθυνθώ;

Αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Zigaboo είπε

Πριν απο 1μιση μηνα έκανα κατα λάθος παραγγελια 5,40.. Μιλησα με το καταστημα, μιλησα κ με την εφαρμογη ακυρώθηκαν ολα κανονικά κ μτ ξαναμιλησα με το κέντρο της εφαρμογής για να δω γτ δν εχουν επιστραφει τα χρήματα.. Μου είπαν οτι αυτοι τα αποδεσμευσανε κ οτι ειναι θεμα τραπεζας πλεον.. Ε παιρνω τηλ κ μου λενε κτ τρελούς χρόνους αναμονης.. 40 λεπτα, 1μιση ωρα κ κτ τετοια.. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ather είπε

Παρόμοια περίπτωση σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και στην amazon. Έστειλα 2-3 email και αποδεσμεύτηκαν.

Δε χαμπαριαζουν όπως ανέφερα. 

8 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου.

Δε με νοιάζει τόσο να πάρω τα λεφτά πίσω όσο να τους τρέξω όσο μπορώ, για να μη το κάνουν και σε άλλους.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Zigaboo είπε

Δε με νοιάζει τόσο να πάρω τα λεφτά πίσω όσο να τους τρέξω όσο μπορώ, για να μη το κάνουν και σε άλλους.

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι για να τους "τρέξεις", ή έστω εγώ δεν γνωρίζω το πως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...