grektd23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 καλησπερα μαγκες θα ηθελα να κανω αναβαθμιση το λαπτοπ μου θελω να κανω αναβαθμιση τον δισκο hdd και την ραμ εχει 4gb 1600mhz ddr3 τα συγκεκριμενα μοντελα ομως ειχαν ενα θεμα με το sata οποτε δεν μπορω να βαλω caddy για να βαλω τον hdd γιατι stuckarei στο logo και δεν ανοιγει οποτε πρεπει να παω σε μεγαλυτερο δισκο sdd και δεν μπορω να βαλω και την ραμ να παω σε ssd πρωτα και μετα ραμ? αν βαλω μια 4gb ραμ ακομα στα ιδια χαρακτηριστικα θα εχει καποιο θεμα αν ειναι διαφορετικη η μαρκα?? επισης ποιον ssd θα προτεινατε?
d3v4st4tor Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Οχι. Με την επιπλεον ραμ θα 'αναπνεύσει' λίγο καλύτερα ιδιαίτερα στον chrome, αλλά ουσιαστική διαφορά θα δεις μόνο με το SSD. Τώρα ποιό SSD, ένα επώνυμο με καλές κριτικές. Δεν αναφέρεις χωρητικότητα και budget που διαθέτεις οπότε διαλέγεις ανάλογα. Πάντως μπορείς να μεταφέρεις τον υπάρχοντα σκληρό στο drive tray με ένα caddy για έξτρα αποθηκευτικό χώρο.
grektd23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, d3v4st4tor είπε Οχι. Με την επιπλεον ραμ θα 'αναπνεύσει' λίγο καλύτερα ιδιαίτερα στον chrome, αλλά ουσιαστική διαφορά θα δεις μόνο με το SSD. Τώρα ποιό SSD, ένα επώνυμο με καλές κριτικές. Δεν αναφέρεις χωρητικότητα και budget που διαθέτεις οπότε διαλέγεις ανάλογα. Πάντως μπορείς να μεταφέρεις τον υπάρχοντα σκληρό στο drive tray με ένα caddy για έξτρα αποθηκευτικό χώρο. δεν μπορω εχω θεμα με το sata και δεν ανοιγει κολαει στο logo της lenovo
johnpopexi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, grektd23 είπε καλησπερα μαγκες θα ηθελα να κανω αναβαθμιση το λαπτοπ μου θελω να κανω αναβαθμιση τον δισκο hdd και την ραμ εχει 4gb 1600mhz ddr3 τα συγκεκριμενα μοντελα ομως ειχαν ενα θεμα με το sata οποτε δεν μπορω να βαλω caddy για να βαλω τον hdd γιατι stuckarei στο logo και δεν ανοιγει οποτε πρεπει να παω σε μεγαλυτερο δισκο sdd και δεν μπορω να βαλω και την ραμ να παω σε ssd πρωτα και μετα ραμ? αν βαλω μια 4gb ραμ ακομα στα ιδια χαρακτηριστικα θα εχει καποιο θεμα αν ειναι διαφορετικη η μαρκα?? επισης ποιον ssd θα προτεινατε? Budget & χωρητικότητα που θες ?Τα 4gb που έχει είναι 1x4 η 2x2gb ? Είναι σίγουρα πρόβλημα στο sata της μητρικής και όχι στο dvd?
grektd23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, johnpopexi είπε Budget & χωρητικότητα που θες ?Τα 4gb που έχει είναι 1x4 η 2x2gb ? Είναι σίγουρα πρόβλημα στο sata της μητρικής και όχι στο dvd? ναι το εχω ψαξει στο ιντερνετ και ειδα οτι πολλα εχουν θεμα...1χ4 ειναι η ραμ τωρα χωρητικότητα ισως παω σε 500 εκτος αν παω σε 240 και παρω εναν εξωτερικο hdd οταν μπορεσω
bromiaris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, grektd23 είπε καλησπερα μαγκες θα ηθελα να κανω αναβαθμιση το λαπτοπ μου θελω να κανω αναβαθμιση τον δισκο hdd και την ραμ εχει 4gb 1600mhz ddr3 τα συγκεκριμενα μοντελα ομως ειχαν ενα θεμα με το sata οποτε δεν μπορω να βαλω caddy για να βαλω τον hdd γιατι stuckarei στο logo και δεν ανοιγει οποτε πρεπει να παω σε μεγαλυτερο δισκο sdd και δεν μπορω να βαλω και την ραμ να παω σε ssd πρωτα και μετα ραμ? αν βαλω μια 4gb ραμ ακομα στα ιδια χαρακτηριστικα θα εχει καποιο θεμα αν ειναι διαφορετικη η μαρκα?? επισης ποιον ssd θα προτεινατε? Άλλαξε ssd αμέσως και θα δεις διαφορά. Είχα το ίδιο λαπτοπ και του είχα βάλει τον παρακάτω φτηνό αλλά αποδοτικό δίσκο. https://www.skroutz.gr/s/12788502/Patriot-Burst-240GB.html Μόλις άλλαξα δίσκο δεν χρειάστηκε να προσθέσω ram…
NiKoSmile Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Έχω το ίδιο, δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα με το candy (EVOLVEO DF127 HDD LAPTOP FRAME). Φρόντισε να δεις αν έχεις το τελευταίο Βios, και έλεγξε το boot order. Και μνήμη βάλε μια +8GB. 1
grektd23 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 23/6/2020 στις 7:43 ΜΜ, NiKoSmile είπε Έχω το ίδιο, δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα με το candy (EVOLVEO DF127 HDD LAPTOP FRAME). Φρόντισε να δεις αν έχεις το τελευταίο Βios, και έλεγξε το boot order. Και μνήμη βάλε μια +8GB. δεν ειναι το candy το θεμα αλλα το sata εχω βγαλμενο το dvd για να ανοιγει το λαπτοπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα