Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Από εχτές με καλούν συνέχεια νούμερα από Βέλγιο , Αλβανία, Λετονία, Τατζικιστάν κλπ. Κάνουν απλά αναπάντητη για να τους πάρω πίσω. Υπάρχει κανας τρόπος να τα μπλοκάρω γιατί κάθε μία ώρα κάποιο διαφορετικό νούμερο καλεί και με έχουν πρήξει (Υ.Γ. Άρχισαν να παίρνουν και σε γνωστό μου) 

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι καλά που σε καλούν Ευρωπαίοι απατεώνες. 😁😁

Εμένα με κάλεσαν 3 φορές απο Μαυριτανία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Καλησπέρα. Από εχτές με καλούν συνέχεια νούμερα από Βέλγιο , Αλβανία, Λετονία, Τατζικιστάν κλπ. Κάνουν απλά αναπάντητη για να τους πάρω πίσω. Υπάρχει κανας τρόπος να τα μπλοκάρω γιατί κάθε μία ώρα κάποιο διαφορετικό νούμερο καλεί και με έχουν πρήξει (Υ.Γ. Άρχισαν να παίρνουν και σε γνωστό μου) 

Θα πρότεινα να έχεις το νου σου και να πατάς αμέσως λήψη να τους χρεώνεις.:P Φυσικά δεν θα τους παίρνεις πίσω αν το κλείνουν.Έτσι πιστεύω θα σταματήσουν γιατί δεν θα τους συμφέρει να καλούν κάποιο και να χρεώνονται.Μάλλον το αντίθετο επιδιώκουν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκαθιστάς ένα call blocker app και αφού το σετάρεις δεν ξαναασχολείσαι. Απλά βάζεις τα 3 πρώτα νούμερα διεθνων κλήσεων της κάθε χώρας από την οποία σε καλούν σε μαύρη λίστα και δεν σε ξαναενοχλούν. Χρήσιμο και γιά 'κολιτσίδες' πρώην...  https://www.truecaller.com/

Επεξ/σία από d3v4st4tor
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εδώ παθών... Δεν προλαβαίνει καν να χτυπήσει το τηλέφωνο, ίσα η δόνηση που ενεργοποιείται και το έχουν κλείσει ήδη. Χτες 2 φορές και σήμερα 4 ως τώρα. Μερικά τα έψαξα στο google και βγήκαν Τατζικιστάν, Γαλλία και δε θυμάμαι κι εγώ τι άλλο.

edit: Βέλγιο, Αλβανία και Τυνησία τα υπόλοιπα (1 τηλεφώνημα ήταν από το ίδιο νούμερο). Κάνουμε μπινγκο με κάποιο τρόπο; 😁

Επεξ/σία από Cappuccino
προσθήκη
Δημοσ.

Και σε μένα τα ίδια. Wind. Κάπου έχουν βρει τα νούμερα μας και γίνεται κακός χαμός. Εμενα μου τα φλαγκαρει το κινητό από μόνο του και μπορώ να τα μπλοκάρω ένα ένα αλλά όχι να μπλοκάρω ολόκληρες χώρες. Καλή λύση το call blocker app αλλά γενικά προσπαθώ να μην βάζω πολλές εφαρμογές.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sensai είπε

ποιος ο σκοπος τους;

να μπερδευτείς και να νομίζεις ότι καλείς πχ Αθήνα για να σε συνδέσουν σε κλήση υψηλης χρεώσης.

Εγω το απαντάω με την πρώτη για να χρεώνονται.

Σήμερα με ξύπνησαν με κλήση απο Μαυριτανία.Σε νούμερο κοσμοτέ

Δημοσ.

και εμενα με πηραν σημερα απο βελγιο και ισα που προλαβα να δω χωρα προελευσης κλησης

προφανως τους εγραψα στα μεζεα μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Voip τηλέφωνα είναι από κάποιο call center..είναι ένα παραθυράκι π βρήκαν για να συνεχίζουν να σπαμαρουν ακόμη κ αν έχεις ζητησει το άρθρο 11

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...