gntelmp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω smartphone xiaomi και δίνω 130-150€ Μπήκα skroutz και είδα πάρα πολλές επιλογές. 6, 7, 8, note 7, note 8, note 8t κλπ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να διαλέξω?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δεν γράφεις το βασικότερο όμως, τι χρήση κάνεις η τι χρήση θες να κάνεις. το Note 8T είναι καλή περίπτωση πάντως.
gntelmp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Έχεις δίκιο. Για απλή χρήση το θέλω. Internet, viber, youtube. Για φωτογραφίες δεν ζητάω πολλά σ'αυτά τα λεφτά αλλά τουλάχιστον την μέρα να είναι κάπως αξιοπρεπής.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Η βασική διαφορά του Νοτε 8 με το 8Τ είναι οι διαστάσεις, 158 και 161 αντίστοιχα, αλλά 3 χιλιοστά διαφορά δε νομίζω να την καταλάβει κανείς. Στο 8Τ υπάρχει NFC αν σε ενδιαφέρει αλλά νομίζω δεν έχει LED ειδοποιήσεων, αντίθετα το 8αρι δεν εχει nfc αλλά (πρέπει) να έχει LED. Επεξεργαστικά είναι το ίδιο, μην περιμένεις επιδόσεις κορυφαίου τηλεφώνου. Την δουλειά τους θα την κάνουν και τα 2 πάντως. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9814&idPhone2=9946 τα 7αρια δεν έχει νόημα να τα συζητάμε(και το απλό και το ΝΟΤΕ 7) έχουν και 1.5 χρόνο υπάρξης στην πλάτη τους Κάτι που ξέχασα να αναφέρω, τα Xiaomi απο σκρούτζ δεν έχουν εγγύηση στην χώρα μας, τουλάχιστον την 2ετη επίσημη της Infoquest. Αντίθετα, έχουν 1 χρόνο απο το κατάστημα και μετά είσαι μόνος σου στο να βρεις κάποιο. Υπάρχουν βέβαια μαγαζακια της γειτονιας που πιθανότατα να στο φτιάξουν αλλά και πιο γνωστά service που ασχολούνται με τα παραεισαγωγής. Εξαιρέσεις αποτελούν 2-3 σκρουτζομάγαζα που ναι μεν τα πουλάνε σε φτηνότερες τιμές απο τους επίσημους εισαγωγείς, έχουν όμως και την επίσημη 2ετη εγγύηση εδω πέρα. Δεν γράφω για λόγους διαφήμισης κλπ. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από Xristaras12 1
gntelmp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!
Amaretos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλημέρα, επαναφέρω το θεμα γιατι με ενδιαφέρει να παρω ενα κινητο στην μάνα μου, 55+ που δεν ασχολειεται ομως με facebook κλπ και ουτε προκειται Ενα viber εχει και αυτο φτανει. Μεταξυ των 2 αυτων, Redmi Note 8 και 8Τ οντως βλεπω οτι η μονη διαφορα ειναι το NFC, και το 8T υποτιθεται οτι ειναι και μερικους μηνες ποιο καινουριο. Μπαινοντας ομως στο skroutz και κανοντας μια διαγώνια ανάγνωση στα σχολια, ειδα μπολικα αρνητικα σε σχεση με το απλο. Οντως εχει γινει χειροτερη υλοποίηση και υπαρχουν προβληματα? Εχω μπερδευτει λιγάκι γιατι η λογικη συνηθως λεει, πηγαινε στο πιο καινουριο.... Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Καλημέρα, επαναφέρω το θεμα γιατι με ενδιαφέρει να παρω ενα κινητο στην μάνα μου, 55+ που δεν ασχολειεται ομως με facebook κλπ και ουτε προκειται Ενα viber εχει και αυτο φτανει. Μεταξυ των 2 αυτων, Redmi Note 8 και 8Τ οντως βλεπω οτι η μονη διαφορα ειναι το NFC, και το 8T υποτιθεται οτι ειναι και μερικους μηνες ποιο καινουριο. Μπαινοντας ομως στο skroutz και κανοντας μια διαγώνια ανάγνωση στα σχολια, ειδα μπολικα αρνητικα σε σχεση με το απλο. Οντως εχει γινει χειροτερη υλοποίηση και υπαρχουν προβληματα? Εχω μπερδευτει λιγάκι γιατι η λογικη συνηθως λεει, πηγαινε στο πιο καινουριο.... Ευχαριστω μονο εγω εχω μπλεξει με τους δικους μου που εχουνε και οι δυο iphone... (πριν 2 χρονια εδωσα ενα samsung j5 στην μανα μου και μου εβγαλε απο την τσαντα το iphone 8 ) ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα