Προς το περιεχόμενο

μετεγγραφή σε δευτερο πτυχίο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το πάσο από οσο ξέρω ,το δηλώνουμε εμείς ως φοιτητές αν κατέχουμε αλλο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με υπεύθυνη δήλωση απευθείας από το σύστημα έκδοσης φοιτητικού πάσου. Δεν έχω λόγο επίσης να μεταφέρω κάτι αλλιώς καθότι η απάντηση της γραμματείας ενώ απόδεχθηκε το γεγονός της συγγένειας του πτυχίου μου επέμεινε ότι βάσει του τρόπου εισαγωγής δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μαθημάτων. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Επεξ/σία από frank_stergiou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, frank_stergiou είπε

Για το πάσο από οσο ξέρω ,το δηλώνουμε εμείς ως φοιτητές αν κατέχουμε αλλο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με υπεύθυνη δήλωση απευθείας από το σύστημα έκδοσης φοιτητικού πάσου. Δεν έχω λόγο επίσης να μεταφέρω κάτι αλλιώς καθότι η απάντηση της γραμματείας ενώ απόδεχθηκε το γεγονός της συγγένειας του πτυχίου μου επέμεινε ότι βάσει του τρόπου εισαγωγής δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μαθημάτων. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

ψάξτο λίγο περισσότερο. κάνε αίτηση αναγνώρισης και πάρε αριθμο πρωτοκόλλου. ψάξε να βρεις και κανένα ΦΕΚ να το έχεις ευκαιρο. 

τα μαθήματα που έχεις διδαχθεί και εξεταστεί επιτυχώς,  ακόμα κι αν πήγες σε κάποιο τμήμα και δεν έφτασες καν μέχρι το πτυχίο,  αναγνωρίζονται ασχετα με τον τρόπο που μπήκες στο αλλο τμήμα, είτε πανελληνιες, ειτε 5%, ειτε κατατακτήριες. Ο περιορισμός έρχεται αν το τμήμα δεν αναγνωρίζει μαθήματα από τει, μη συναφεις σχολές κλπ. επίσης δεν ξέρω τι σου εχουν πει αλλά δικαιούσαι και βιβλία από τον ευδοξο αν έχεις 1 πρωτο πτυχίο.

στηντριτοβάθμια εκπαίδευση λοιπον δεν υπάρχει "δεν μετράει το παρελθον" . 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ @velociraptoras για την καθοδήγηση! Θα κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση αυτή την εβδομάδα διότι ξεκινά και το εξάμηνο..

Επεξ/σία από frank_stergiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...