Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο topic που ανοίγω και θέλω τα φώτα σας, γιατί έχω παιδευτεί πολύ.... Θέλω να κατασκευάσω τώρα θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που μένω, η οποία αν και υπάρχει στην άδεια της οικοδομής δεν κατασκευαστηκε οταν χτιζοταν το σπίτι. Να εξηγήσω οτι πρόκειται για πολυκατοικία που κατασκευαστηκε τμηματικά. Δηλαδή το ισόγειο και ο πρώτος όροφος είναι πολύ παλιότερα και ανήκουν σε άλλους ιδιοκτήτες, από τον δεύτερο όροφο που ανήκει σε μένα. Για να προχωρήσω τώρα στην κατασκευή της θέσης, χρειάζομαι τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ιδιοκτητών ή απλά ενημερώνω και προχωράω; Μπορούν αν θέλουν να κολλήσουν τη διαδικασία; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.

Aν το ιδιοκτησιακο καθεστος εκει περιγράφει σπιτι, για το οποιο εχει επιδοθεί αδεια και σου ανηκει κατά 100% τοτε κάνεις οτι θελεις και δεν ρωτάς κανέναν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Aν το ιδιοκτησιακο καθεστος εκει περιγράφει σπιτι, για το οποιο εχει επιδοθεί αδεια και σου ανηκει κατά 100% τοτε κάνεις οτι θελεις και δεν ρωτάς κανέναν

Μπορείς να μετατρέψεις σπίτι σε θέση στάθμευσης;

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Μπορείς να μετατρέψεις σπίτι σε θέση στάθμευσης;

νομιζω εννοουσε θεση παρκινγκ, διοτι απ οτι λεει ο ΤΣ προβλεπεται να υπαρχει εκει θεση αλλα δε φτιαχτηκε ποτε. εχω καταλαβει σωστα?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KaterinaDew είπε

Καλησπέρα σας. Είναι το πρώτο topic που ανοίγω και θέλω τα φώτα σας, γιατί έχω παιδευτεί πολύ.... Θέλω να κατασκευάσω τώρα θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που μένω, η οποία αν και υπάρχει στην άδεια της οικοδομής δεν κατασκευαστηκε οταν χτιζοταν το σπίτι. Να εξηγήσω οτι πρόκειται για πολυκατοικία που κατασκευαστηκε τμηματικά. Δηλαδή το ισόγειο και ο πρώτος όροφος είναι πολύ παλιότερα και ανήκουν σε άλλους ιδιοκτήτες, από τον δεύτερο όροφο που ανήκει σε μένα. Για να προχωρήσω τώρα στην κατασκευή της θέσης, χρειάζομαι τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ιδιοκτητών ή απλά ενημερώνω και προχωράω; Μπορούν αν θέλουν να κολλήσουν τη διαδικασία; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Εξήγησε μας πρώτα τι ακριβώς είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις ότι μπορείς να κατασκευάσεις κάτι σε χώρο που ΔΕΝ σου ανήκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...