Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλε ο μικρός το τηλεκοντρόλ του xiaomi mi box 3 στη λεκάνη

Τώρα ούτε καν ανάβει το κουτάκι 

Βρήκα οδηγούς  όλοι με κατευθύνουν στης Google το android tv app και κάνω τα βήματα, βρίσκει το box μέσω του wifi LaN αλλά δεν συνδέεται (στα tutorials δείχνει ότι βάζεις code στο app, εγώ βλέπω να μοιράζονται κλειδιά αυτόματα αλλά δεν κάνουν το pairing)

Κάνα άλλο καλό app? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγόρασε τηλεκοντρόλ. Με 1-10€ αγοράζεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Αγόρασε τηλεκοντρόλ. Με 1-10€ αγοράζεις

Τελικά το σεταρα με app (αν και το kodi θέλει δικό του app με σεταρισμα ειδικο) αλλά αλήθεια, που βρίσκεις τηλεχειριστήριο για Xiaomi tv box

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DKNI είπε

Τελικά το σεταρα με app (αν και το kodi θέλει δικό του app με σεταρισμα ειδικο) αλλά αλήθεια, που βρίσκεις τηλεχειριστήριο για Xiaomi tv box

1.44$

https://www.aliexpress.com/item/4000035301693.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.32da703ezUcSSV&algo_pvid=d08f72e7-139f-4bd0-a7a1-640a0ec972a3&algo_expid=d08f72e7-139f-4bd0-a7a1-640a0ec972a3-1&btsid=0ab50f6115926746267806668ef016&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

΄΄ζωντανεύω΄΄ το θέμα ξανά μιας και πιτσιρίκος έσπασε το κοντρολ σε mi box s φιλου.

Υπάρχει τίποτα συμβατό και σε λογική τιμή από Ελλάδα ή μόνο από ali με τα γνωστά θέματα ( τελωνεια - καθυστερηση παραλαβής ) ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα αγορασα το CRYPTO AIRMOUSE 200 WIRELESS ΓΙΑ ΤΟ MI BOX s κ δεν μπορω να το σεταρω κ να το κανω να λειτουργησει ...μπορει καποιος να με βοηθησει?Ευχαριστω εκ των προτερων ...

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, nickant39 είπε

Καλημερα αγορασα το CRYPTO AIRMOUSE 200 WIRELESS ΓΙΑ ΤΟ MI BOX s κ δεν μπορω να το σεταρω κ να το κανω να λειτουργησει ...μπορει καποιος να με βοηθησει?Ευχαριστω εκ των προτερων ...

σε υπολογιστή το δοκίμασες αν δουλεύει;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chios είπε

σε υπολογιστή το δοκίμασες αν δουλεύει;

oxi,εχω λαπ τοπ ,

να το δοκιμασω πρωτα στ λαπ τοπ?

το δοκιμασα μολις κ δουλευει μια χαρα,το εντοπισε αμεσως ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chios είπε

Ναι, δες πρώτα αν λειτουργεί εκεί.

ειμαι οκ οπως σου ειπα κ πιο πανω ,εχω μια δουλεια κ θα γυρισω σε μιση ωρα ...

σκεφτομαι μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο app η να ενεργοποιησω κατι στο mi

γυρισα ,θελω να σου πω οτι το δικο τ τηλεκοντρολ (του MI)λειτουργει κανονικα  ,απλα σε μια εφαρμογη δεν μπορω να επιλεξω view sort favorites find με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω την ταινια που ψαχνω για αυτο πηρα το airmouse (στελνω κ φωτο ) 

image.png

image.png.f882391dc1096090d6ca2e15a59f069b.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...