nikolaos1960 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Χαιρετω φιλοι μου! Εχω μια καρτα γραφικων geforce gt 740,την αγορασα πριν 4-5 χρονια,και θελω να αλλαξω μονιτοτ,απο ενα 21,5' σε 24' curved,τυπικη αντιθεση 3000:1,και γενικα πιο εξελιγμενο απο το παλιο. Παλιοτερα ειχα μια κακη εμπειρια,με τετοια αλλαγη μονιτορ 17 σε 21,5,και δεν θα ηθελα να αγορασω κατι,και να μου κανει ιστοριες (μπλε οθονες κλπ...) Εχω windows 7 pro-64. Eυχαριστω για καθε απαντηση!
poseidon98 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Εγω ειχα μια 17΄ 720p σε ενα σύστημα 10ετίας και του ειχα βάλει μια 27΄1080p και δεν είχαν θέμα τα windows 1
capiros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Η κάρτα σου αποδίδει 4Κ. Δεν υπάρχει περίπτωση να τερματίσει από ανάλυση για 4-5 χρόνια ακόμα. Επίσης, η αντίθεση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του monitor, τα υποστηρίζει το ίδιο, όχι η κάρτα. Να τερματίσει από κανα game ή τίποτα επεξεργασίες video με εξωτικές αποκωδικοποιήσεις, ίσως. Αλλά αν είχες τέτοιες ανάγκες, δεν θα ρωτούσες. Εν κατακλείδι, εισαι μια χαρά. Μακάρι και γω έτσι. 2
nikolaos1960 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, capiros είπε Η κάρτα σου αποδίδει 4Κ. Δεν υπάρχει περίπτωση να τερματίσει από ανάλυση για 4-5 χρόνια ακόμα. Επίσης, η αντίθεση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του monitor, τα υποστηρίζει το ίδιο, όχι η κάρτα. Να τερματίσει από κανα game ή τίποτα επεξεργασίες video με εξωτικές αποκωδικοποιήσεις, ίσως. Αλλά αν είχες τέτοιες ανάγκες, δεν θα ρωτούσες. Εν κατακλείδι, εισαι μια χαρά. Μακάρι και γω έτσι. Eυχαριστω φιλε! Οντως το βαρυτερο παιχνιδι που εχω παιξει, ηταν το starcraft 2,και φυσικα τα νεα,θα χρειαστουν νεα καρτα,αλλα και παλι,εχοντας μεγαλωσει αρκετα,αν δεν βγει το 3,η κανενα command and conquer νεωτερο,δεν εχω σκοπο να κανω αναβαθμιση! Απλα η κακη εμπειρια,με φοβισε,να δωσω 120 ευρω,για κατι που θα εχει θεμα,και η παλια μου οθονη,ειναι ακομα μια χαρα,θα ηταν κακο! Οντως ειχα δωσει λεφτα τοτε,αν και δεν ηταν και η ακριβοτερη,μια χαρα τιμη ηταν,και μαλλον επεσε σε τεφαρικι! Σου ευχομαι να αποκτησεις και εσυ μια καλη λοιπον! Αληθεια μια αντιστοιχης ποιοτητας καρτα σημερα,ποσο να κοστιζει? 20 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Εγω ειχα μια 17΄ 720p σε ενα σύστημα 10ετίας και του ειχα βάλει μια 27΄1080p και δεν είχαν θέμα τα windows Ετσι μου ειπε ο τεχνικος,ο οποιος μου ειχε φτιαξει και το παλιο συστημα,προ 15ετιας,και μετα το νεωτερο που εχω προ 5 ετιας! Θεωρηση οτι η καρτα γραφικων που ειχα,δεν σηκωσε τη αλλαγη! Εκτος και αν ηταν τυχαιο,και επεσε στην αλλαγη,ενω ηταν αλλου το θεμα! Ευχαριστω για την απαντηση παντως! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από nikolaos1960
nikolaos1960 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Eπιπλεον ειναι καλυτερα refresh rate 75 Hz η 60? Εχει να κανει με cpu,καρτα γραφικων? Εχω εναν Ιντελ ι5,ειναι αρκετος για τα 75?
poseidon98 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, nikolaos1960 είπε Eπιπλεον ειναι καλυτερα refresh rate 75 Hz η 60? Εχει να κανει με cpu,καρτα γραφικων? Εχω εναν Ιντελ ι5,ειναι αρκετος για τα 75? για game 75 για γραφειο 60 Μπορει να μην είχες περάσει τους drivers της οθόνης και να σου έβγαλε bleu screen 1 1
nikolaos1960 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, poseidon98 είπε για game 75 για γραφειο 60 Μπορει να μην είχες περάσει τους drivers της οθόνης και να σου έβγαλε bleu screen Ευχαριστω! Δεν θυμαμαι,τι ειχα κανει τοτε,και ειχε γινει η ιστορια! Μια μου εβγαζε,μετα το "ξεχναγε",και ξανα τα ιδια! Τωρα,παροτι 60αρης,θελω και να χαζευω ιντερνετ,και παιχνιδι,οποτε η χρυση τομη,ποια ειναι? Οταν λεςω γραφειο,μηνη νομισεις,καμμια εργασια,απλα ιντερνετ,κανενα σχολειο,ειδησεις,μουσικη τετοια απλα πραγματα! 1
Lfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Έχω μια οθόνη για πέταμα. Να την στείλω έτσι όπως είναι η να την σπάσω πρώτα;
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Στις 23/6/2020 στις 10:37 ΠΜ, Lfc είπε Έχω μια οθόνη για πέταμα. Να την στείλω έτσι όπως είναι η να την σπάσω πρώτα; Εεε; Χάρισε την στο θρεντ στο μπλα μπλα. Γιατί να την σπάσεις; Στις 21/6/2020 στις 11:52 ΠΜ, nikolaos1960 είπε Ευχαριστω! Δεν θυμαμαι,τι ειχα κανει τοτε,και ειχε γινει η ιστορια! Μια μου εβγαζε,μετα το "ξεχναγε",και ξανα τα ιδια! Τωρα,παροτι 60αρης,θελω και να χαζευω ιντερνετ,και παιχνιδι,οποτε η χρυση τομη,ποια ειναι? Οταν λεςω γραφειο,μηνη νομισεις,καμμια εργασια,απλα ιντερνετ,κανενα σχολειο,ειδησεις,μουσικη τετοια απλα πραγματα! Δεν θα έχεις πρόβλημα με την οθονη, είναι απίθανο. Αν τυχει να έχεις, αλλάζεις κάρτα γραφικών, με μια απλή. Ή αν είσαι κοντά σε δίνω εγώ μια να κανεις την δουλειά σου 1
nikolaos1960 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Ευχαριστω φιλε,πηρα μια 27αρα,και μεχρι τωρα 4 μερες,ειναι ολα οκ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα