Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θελω μια βοηθεια οποιος ξερει...εχω το lenovo g500.Εδω και πολυ καιρο με το που ανοιγω το λαπτοπ βγαζει το σημα του lenovo,κολλαει εκει και δεν προχωραει στα windows.

Εχω βγαλει την μπαταρια,το εχω μονο στο ρευμα και εχω αλλαξει και σκληρο δισκο,εχω πλεον ssd και παλι συνεχιζει να το κανει...

Μετα απο πολλες προσπαθειες(μπορει και 1-2 ωρες) που του κανω επανεκινηση ctrl+alt+delete τοτε ξεμπλοκαρει...

το εχω παει σε 2-3 για να το δουνε αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι...ξερει κανενας κατι που να με βοηθησει???

1_800x600.jpg

Δημοσ.

Είχα το ίδιο λαπτοπ 6 χρόνια.

Δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα…

Ότι και αν δοκίμασα τίποτα δεν άλλαξε.

Σε ξένα φόρουμ προτείνουν να βγάλεις την μπαταρία, να πατήσεις το power για 20 δευτερόλεπτα και μετρά να το ξανά ανοίξεις…

Δούλευε αυτό το κόλπο ορισμένες φορές…

Δημοσ.

το εχω κανει απειρες φορες αυτο που λες,εχω βγαλει την μπαταρια αλλα συνεχιζει!οταν ειναι ανοιχτος ειναι σφερατος αλλα τι να το κανεις...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν είναι θέμα οδηγών ή  δίσκου γιατί ούτε καν ξεκινά το μηχάνημα…

Υπήρχαν φορές που το έκανε καθημερινά και άλλες που είχε μήνες… το έκανε ακόμα και με καθαρή εγκατάσταση χωρίς τίποτα άλλο… και με ssd ή hdd…

Άκρη δεν έβγαλα ποτέ…

Δημοσ.

ΕΔΩ λένε ότι είναι πρόβλημα του BIOS και πρέπει να το κάνεις reset με το να βγάζει την CMOS μπαταρία (την μικρή στρόγγυλη που έχει μέσα σαν τα ρολόγια)

Τώρα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το κάνεις κάθε φορά αυτό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, newnick είπε

ΕΔΩ λένε ότι είναι πρόβλημα του BIOS και πρέπει να το κάνεις reset με το να βγάζει την CMOS μπαταρία (την μικρή στρόγγυλη που έχει μέσα σαν τα ρολόγια)

Τότε πρέπει να «ανοίγεις» το εσωτερικό του λαπτοπ 2-3-15 φορές την ημέρα γιατί μερικές φορές το κάνει συνεχόμενα…

Δυστυχώς το συγκεκριμένο είναι μια προβληματική παρτίδα…

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, newnick είπε

Για το dvd λενε οι περισσότεροι. Δοκίμασε απο bios να αλλάξεις boot priority , έχοντας πρώτο τον ssd και τελευταίο ή εκτός το dvd . 
Αν αποτύχει , βγάλτο τελείως . Αν τελικά φταίει αλλα το θες μέσα στο λαπτοπ δοκίμασε να καθαρίσεις τις sata επαφές σε dvd/mobo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...