neggo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει μεγάλη διαφορά; Θέλω να αγοράζω το Asus zenbook 14. Η τιμή στα 8 γίγα ραμ είναι 899 ευρώ και γιά το 16αρι 1089. Αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά να πάρω το πιό φθηνό. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από neggo
ZauZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Ναι, έχει διαφορά και θα φανεί ανάλογα με τη χρήση που θα κάνεις Εάν η μνήμη του δεν είναι επεκτάσιμη για αργότερα (που νομίζω ότι δεν είναι στο συγκεκριμένο) τότε να εφόσον τα οικονομικά σου το επιτρέπουν να πάρεις αυτό με τα 16 GB. Είναι πιο future proof. 1
sexymwro7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, neggo είπε Υπάρχει μεγάλη διαφορά; Θέλω να αγοράζω το Asus zenbook 14. Η τιμή στα 8 γίγα ραμ είναι 899 ευρώ και γιά το 16αρι 1089. Αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά να πάρω το πιό φθηνό. Εξαρταται τη χρηση που το θελεις. Για ερασιτεχνικη χρηση/απλη δουλεια γραφειου, τα 8 gb ειναι μια χαρα. Αν το θες για επαγγελματικη χρηση και ξερεις οτι χρειαζεσαι τα παραπανω ram, πηγαινε στα 16. Αν κανεις απλα πραγματα δεν ειναι οτι το ενα θα σερνεται και το αλλο θα πεταει. Ακριβως το ιδιο θα ναι. Στις υψηλες απαιτησεις θα δεις διαφορα.
neggo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, ZauZ είπε Ναι, έχει διαφορά και θα φανεί ανάλογα με τη χρήση που θα κάνεις Εάν η μνήμη του δεν είναι επεκτάσιμη για αργότερα (που νομίζω ότι δεν είναι στο συγκεκριμένο) τότε να εφόσον τα οικονομικά σου το επιτρέπουν να πάρεις αυτό με τα 16 GB. Είναι πιο future proof. Ευχαριστώ! 12 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Εξαρταται τη χρηση που το θελεις. Για ερασιτεχνικη χρηση/απλη δουλεια γραφειου, τα 8 gb ειναι μια χαρα. Αν το θες για επαγγελματικη χρηση και ξερεις οτι χρειαζεσαι τα παραπανω ram, πηγαινε στα 16. Αν κανεις απλα πραγματα δεν ειναι οτι το ενα θα σερνεται και το αλλο θα πεταει. Ακριβως το ιδιο θα ναι. Στις υψηλες απαιτησεις θα δεις διαφορα. Ευχαριστώ!
kremenarasi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 200€ ποιο ακριβό μόνο ότι έχει επιπλέον 8gb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα