Προς το περιεχόμενο

Radeon 9800 pro & Cooler

MadSurfer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω' date=' μια και την έχεις δοκιμάσει και έχεις προσωπική εμπειρία, στην αθόρυβη λειτουργία ακούγεται καθόλου? [/quote']

Ακούγεται ελάχιστα, στην κανονική λειτουργία δε είναι πιο αθόρυβη από τη μαμίσια της 9800Pro.

Δημοσ.

Μα δεν είναι θέμα αγένειας.... Εσύ όταν αγοράζεις κάτι και ψάχνεις να βρεις τι είναι καλύτερο μπορείς να στηριχθείς σε κάποιον άγνωστο που απλά λέει τη γνώμη του χωρίς να τη στηρίζει σε κάτι? Το να ψάξω σε site για review είναι έτσι κι αλλιώς μέσα σε μια διαδικασία επιλογής αλλά νομίζω το καλύτερο είναι να ρωτάς συνανθρώπους που είχαν από πρώτο χέρι εμπειρία. Αυτοί δεν έχουν λόγο να προωθήσουν κάποιο προϊόν έναντι κάποιου άλλου..... Για αυτό και ρώτησα τον Narayan που έδωσε μια τέτοια άποψη. Χρησιμοποιώ Internet απο το 1992 και ξέρω πότε, πως και που να βρω review.........αλλά προτιμάω τις εμπειρίες χρηστών σε forum.

Ο σκοπός του forum είναι να μοιραζόμαστε απόψεις και εμπειρίες, τεκμηριωμένες όμως και όχι "χύμα".... Αν ήταν απλά να λέμε "κάνε search στο google" τότε ποιά η χρησιμότητα του Insomnia αλλά και κάθε site?

Συγνώμη αν σε έθιξα πάντως.

Δημοσ.

Δέχομαι τη συγγνώμη σου.

Απλά κάποιες φορές μου την δίνει γιατί αντί να ακούω και κανένα ευχαριστώ για όσους έχω βοηθήσει εδώ μέσα ακούω και μ@λ@κίες από πάνω...

Το ίδιο παράπονο έχουμε αρκετοί εδώ μέσα...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, έτσι είναι. Χαίρομαι που κατάλαβες ότι δεν ήταν κακοπροαίρετο αυτό που σου είπα. Sorry και πάλι για το μπέρδεμα πάντως.

Άσχετο, είσαι μέσα στο link που έχεις στην υπογραφή σου? Έχω έναν 2600+ και μέχρι τώρα κάπου στα 2360 μόνο τον έχω φτάσει. Με αέρα μόνο πάντως και 166άρες μνήμες. Σύγχρονo το bus πάντα.

Δημοσ.

Αυτό είναι max screenshot. Σταθερά τρέχω στα 2400 περίπου. Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά νούμερα όμως αν σκεφτείς ότι ο επεξεργαστής ήρθε στα χέρια μου αρχές Μαρτίου 2003 (πρώτος Barton στην Ελλάδα, πριν τα μαγαζιά φέρουν). Περιμένω τον mobile 2500+ μου από μέρα σε μέρα πάντως. Ψύξη έχω μια Swiftech MCX-462.

Δημοσ.

O mobile είναι ξεκλείδωτος αν θυμάμαι καλά ε? Εγώ προς το παρόν θα κάτσω με ότι έχω και βλέπουμε από καλοκαίρι για μητρική με PCI Express και ΒΤΧ ίσως........ Να κατασταλάξει λίγο και η αγορά στα 3d

Δημοσ.

Απλά κάποιες φορές μου την δίνει γιατί αντί να ακούω και κανένα ευχαριστώ για όσους έχω βοηθήσει εδώ μέσα ακούω και μ@λ@κίες από πάνω...

Το σχόλιο σου με βρίσκει 1000% σύμφωνο.

Δημοσ.
O mobile είναι ξεκλείδωτος αν θυμάμαι καλά ε? Εγώ προς το παρόν θα κάτσω με ότι έχω και βλέπουμε από καλοκαίρι για μητρική με PCI Express και ΒΤΧ ίσως........ Να κατασταλάξει λίγο και η αγορά στα 3d

Και ο παλιός μου ξεκλείδωτος είναι. Ο mobile έχει μεγαλύτερα περιθώρια για OC όμως και πολύ μικρότερο default Vcore (1.45V).

Δημοσ.

Το σχόλιο σου με βρίσκει 1000% σύμφωνο.

Δεν είσαι ο μόνος που συμφωνεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...