MadSurfer Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Apektisa mia Club3D 9800Pro alla epeidi exo ftiaksei ena genika "Ysixo" systima tora pou evala thn karta akougetai poly to anemistiraki ths kai mou thn psilospaei , exei dokimasei kanenas kapoio cooler gia thn sygkekrimeni karta pou na einai hremo??? Vasika exw dei sto site tou Hac kati cooler gia VGA alla exei dokimasei kanenas kapoio analogo? Thx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Na sou pw tin alitheia kai egw psinomai gia tin VGA Cooler Artic Cooling Silent Material Aluminium / 1200 - 2400 rpm / 12 V / 18 dBa / 278 g / ATI Radeon 9500 - 9800 Pro, nVidia GeForce 1-3. Kai einai kai fthini mporw na pw...mallon..Alla den nomizw me ton hxo na kanei tpt... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Πάρε αυτό που λέει ο φίλος.Πολύ καλό,αθόρυβο,κερδίζεις και κάποια Mhz σε core. Μόνο που τρώει 2 PCI. To έχω βάλει και εγώ σε 9800Pro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 2pci!!!!!!!!! Aouchh.....edw den exoume xwro na ksithoume...gmt..krima kai mou arese.. klaps lygm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δυστυχώς,όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Πάντως είναι πάρα πολύ καλό και πραγματικά κάνει δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadSurfer Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Ok thx, na rotiso omos kai kati allo to sygkekrimeno poianei mono to pano meros tis kartas kai apla koumponei pano stis trypes pou exei gia to palio cooler h mpainei kai kamia megali psyktra kai apo to piso meros tis kartas? Rotao epeidi h 9800Pro pou exo exei kapoio Voltage mod opote yparxoun 2 potasiometra sto piso meros... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Όχι μήν ανησυχείς,βγαίνει η υπάρχουσα και η άλλη μπαίνει στις τρυπές. Πίσω έχει ένα μικρό αξονα που πιάνει και βιδώνει στις τρύπες. Και εγώ club3d έχω και μπαίνει άψογα,μην ανησυχείς,πίσω δεν έχει ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadSurfer Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Ok tha kano mia volta sto Hac otan vro xrono na thn xtypiso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Για δες και αυτή.......... http://test.zalman.co.kr/usa/product/ZM80C-HP.htm Είναι fanless ή και με fan αν θες. Έχει πολύ καλά review. Είναι κάπως τερατώδης βέβαια......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Polu kaluterh h Artic Cooling Silencer apo thn Zalman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Polu kaluterh h Artic Cooling Silencer apo thn Zalman Σε τι το στηρίζεις αυτό? Καταρχάς η Zalman έχει την διπλή επιφάνεια σαν ψύκτρα καθώς πιάνει πάνω αλλά και κάτω από την κάρτα.... Η θερμοκρασία μοιράζεται πάνω-κάτω από ένα heatpipe. Και το υλικό είναι χαλκός...... Ο ανεμιστήρας της (που είναι προαιρετικός) είναι 80mm! Και για όσους τους ενδιαφέρει και το "image" δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο εντυπωσιακή VGA ψύκτρα από αυτή....... Δεν είναι τυχαίο ότι έχει διπλάσια τιμή από την Silencer........ Έριξες μια ματιά στη σελίδα που έκανα post ή απλά έτσι το είπες? Δεν θέλω να προκαλέσω αντιπαράθεση, απλά επειδή θα με ενδιέφερε κι εμένα ένα cooler για 9800 Pro, αν ξέρεις κάτι παραπάνω μοιράσου το. Δεν έχει νόημα να λέμε χωρίς κάποιο επιχείρημα "καλύτερο αυτό από το άλλο"....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Se polla reviews se sites alla kai se forums pou diabasa prin apofasisw anamesa stis duo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Έχοντας δοκιμάσει και τις δύο, μπορώ να πω ότι το Silencer έχει καλύτερες επιδόσεις ακόμα και από ένα Zalman με καλό ανεμιστήρα επάνω... Είναι θέμα σχεδίασης, το Silencer έχει πολύ καλύτερη απαγωγή αέρα (βγάζει τον ζεστό αέρα από το κουτί, κάτι που δεν κάνει η Zalman). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Έχοντας δοκιμάσει και τις δύο' date=' μπορώ να πω ότι το Silencer έχει καλύτερες επιδόσεις ακόμα και από ένα Zalman με καλό ανεμιστήρα επάνω... Είναι θέμα σχεδίασης, το Silencer έχει πολύ καλύτερη απαγωγή αέρα (βγάζει τον ζεστό αέρα από το κουτί, κάτι που δεν κάνει η Zalman).[/quote'] Α, πολύ ενδιαφέρον αυτό, δεν το είχα δει! Πολύ σημαντικό το ότι βγάζει έξω τον αέρα. Να σε ρωτήσω, μια και την έχεις δοκιμάσει και έχεις προσωπική εμπειρία, στην αθόρυβη λειτουργία ακούγεται καθόλου? Πάντως το post σου KWSN_Men δεν βοήθησε και πάλι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Πάντως το post σου KWSN_Men δεν βοήθησε και πάλι...... Τι να σου πω, με συγκίνησες. Η αγένεια ποτέ δεν έκανε ανθρώπους να σε βοηθήσουν... Γι' αυτό και θα σου πω, κάνε αυτό που έκανα και εγώ, ψάξε μέσα από το Google για reviews και σε fora και ξέδεψε κάποιες ώρες διαβάζοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.