manolis940 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Στις 20/6/2020 στις 6:47 ΜΜ, drakoulis είπε Μια χαρά μιλάς με νούμερα όμως δεν κράτησες ολόκληρο το ποστ μου έπιασες μια φράση και έκανες την ανάλυση σού θεωρητικά πάντα και όχι στην πράξη, έτσι όπως το θέτεις όχι μόνο το φως αλλά και η κοσμική ακτινοβολία που φτάνει κάνει μεγαλύτερη ζημιά όπως και η μόλυνση τα φυτοφάρμακα κτλ ωραία τότε θα απαντήσω και εγώ αλλά πρακτικά και όχι στην θεωρία από κάτι που είχα διαβάσει πάνω στην ανάπτυξη των 5g και αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Αυτό που είχα διαβάσει είναι ότι η επίδραση στην καθημερινότητα για τον μέσο άνθρωπο είναι σαν να βρίσκεται συνέχεια σε μια απόσταση 50m χωρίς εμπόδια από μια κεραία 4g αυτό ακόμα και όταν είναι πίσω από τοίχους εμπόδια κτλ. Ίσως να ακούγεται μπακάλικο ίσως να μην ισχύει γιατί δεν βρίσκω την πηγή. Αλλά ξέρω από τις κάποτε σπουδές μου ότι η ακτινοβολία στον άνθρωπο επιδρά αθροιστικά και δεν έχει να κάνει με την στιγμή μόνο και φυσικά και με την ικανότητα κάθε ανθρώπου - οργανισμού να απορροφάει και να καταστέλλει την ακτινοβολία. Οπότε από την στιγμή που θα έχουμε μια ακόμα πηγή ακτινοβολίας ισχυρότερη από την τωρινή που φυσικά αν είσαι δίπλα σε κεραία 4g δεν είναι τόσο αθώα αποδεδειγμένα δεν χρειάζεται να βάλω κάποιο link. Nαι μεν "αθώα" στα νούμερα που ανέφερες αλλά όχι τόσο αθώα πρακτικά και σε βάθος χρόνου. Καλές είναι οι εφαρμογές που ανέφερες αλλά ίσως πρέπει να βρούνε άλλο τρόπο στο μέλλον για internet με μικρό latency. Θα έλεγα μείνε λίγο στο "δεν μπορώ να βρω πηγή" και πάτα φρένο Οι μη ιονίζουσες ακτινοβολίες καθιστούν μη καρκινογόνες βάση του IARC. Σας αυτές είναι και το 5G και όλα τα G της κινητής τηλεφωνίας. Όπως θα δεις εδώ αναφέρετε σε έρευνα σχετικά με όγκους που βγήκαν σε ποντίκια μετά από έκθεση σε 2G και 3G αλλά δεν είσαι ποντίκι. Αναφορά σε κείμενο In one of the most recent studies, performed by the National Toxicology Program (NTP), high exposure to 2G and 3G RF radiation led to cancerous heart tumor development in male rats. Τώρα στο θέμα του επεξεργαστή. 5G χωρίς mmWave είναι μισή αρχοντιά. Ωστόσο δεν κρίνεται λανθασμένα μη απαραίτητη η προσθήκη του. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να χρησιμοποιούμε αυτην την τεχνολογία ο 690 θα έχει γίνει ότι και 625 σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laziokos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Αν αφήσεις τις στην άκρη τις αστειοτητες αν το 5g είναι του διαόλου και ουυυυυυυυυυυ σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ και θα πεθάνουμε όλοι και λοιπα.... Εμένα προσωπικά σαν χρήστη το 4g μου περισσεύει κιόλας... Ας φτιάχναν την κάλυψη καλύτερα. Το να πληρώνω μια συσκευή με 100 και 150€ καπέλο για να υποστηρίζει 5g που θα έχει καμία δύο κεραίες στο κέντρο της Αθήνας όλες και όλες (καθ'υπερβολή) για εμάς που επισκέπτομαστε την πρωτεύουσα ανά 2-3 χρόνια μου είναι τέρμα άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα