bizgonnabeout1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα και σε εμένα να μου προτείνετε κάτι. Εγώ γενικά δουλεύω από το κινητό μου κυρίως με social media, έχω android και σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερη επιλογή τα apple. Γενικά δεν ξέρω πολλά για smartphone γι'αυτό θέλω την γνώμη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, bizgonnabeout1 είπε Καλησπέρα θα ήθελα και σε εμένα να μου προτείνετε κάτι. Εγώ γενικά δουλεύω από το κινητό μου κυρίως με social media, έχω android και σκέφτομαι ίσως είναι καλύτερη επιλογή τα apple. Γενικά δεν ξέρω πολλά για smartphone γι'αυτό θέλω την γνώμη σας Το καλύτερο ειναι να βρεις κάποιο γνωστό σου και να δοκιμάσεις iphone από κοντά να δεις αν σου αρέσει, γιατί ειναι καθαρά θέμα γούστου. Εδώ ο καθένας θα σου πει την προσωπική του άποψη και δεν θα βγάλεις άκρη στο τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeR1_700 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πιστεύω πως αυτό το θέμα το έχουμε υπεραναλύσει με απόψεις από πολλές μεριές και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι θέλει εν τέλη. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει κάτι πέρα από την απλή χρήση και εφόσον το θες μπορείς να πας σε apple... Πάνε σε ένα κατάστημα πρώτα να δεις πως είναι από κοντά, ή βάλε κανέναν launcher της apple στο κινητό σου να δεις πως είναι εν μέρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα