kosmsamo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας να δω αν το Public θυμήθηκε να μου στείλει τον κωδικό για τα pre-order bonuses του The Last of Us Part 2, βρήκα έναν κωδικό για τα pre-order bonuses του Death Stranding. Δεν πήγα να πάρω την collector's edition, καθώς μου είχε έρθει από το Amazon ήδη (μαζί με δικό του κωδικό). Επομένως, αυτός ο κωδικός ξέμεινε. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τι περιλαμβάνει αυτός ο κωδικός: Gold "Sam" Sunglasses Gold Armor Plate Gold Hat Gold Speed Skeleton Death Stranding PS4 dynamic theme Chibi Ludens PSN Avatar Εκτός από το theme και το avatar, τα υπόλοιπα είναι cosmetics (και μάλιστα οι lvl 1 εκδόσεις των in-game αντικειμένων, οπότε μετά από λίγες ώρες θα είναι αχρείαστα). Θα προτιμηθεί μέλος που συμμετέχει/συμμετείχε στο αντίστοιχο thread του Death Stranding. Τώρα πώς κρίνεται αυτό; εεε θα γίνει ένα πολύ πρόχειρο search στο νήμα κλπ και δεν είναι φρέσκος στο φόρουμ. Δεν κάνουμε διαγωνισμό παλαιότητας, βέβαια (🤣), αλλά μην είναι και μιας μέρας, ξέρω γω. Κατά τα άλλα, first come, first served στα ΠΜ, όπως λένε στο χωριό μου, η διαδικασία. Αν δεν υπάρχει ζήτηση, θα το βάλω εδώ αύριο με κάποιον τυπικό γρίφο για την αποφυγή τίποτα bots. Ο κωδικός δώθηκε στον @Choutas. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από kosmsamo 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα