Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Με το έξυπνο καλάθι του skroutz έχετε δωρεάν μεταφορικά.

https://www.gamescom.gr/tech-products/pc-peripherals/gaming-mice/corsair-scimitar-rgb-elite-moba-mmo-gaming-mouse-ch-9304211-eu.html

Επόμενη χαμηλότερη τιμή στο skroutz 84.8€

https://www.skroutz.gr/s/21846105/Corsair-Scimitar-RGB-Elite.html

Geizhals από 82.78€

https://geizhals.eu/corsair-scimitar-rgb-elite-ch-9304211-eu-a2218363.html

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο οτι διαβαζω ειναι στην ουσια το ιδιο με το προηγουμενο pro(το εχει το Πλαισιο 69.90)απλα με διαφορετικο σενσορα(18.000DPI).

11 λεπτά πριν, MasterX είπε

σε σχεση με το Razer Naga Trinity πως συγκρινεται για καποιον που τον ενδιαφερουν και τα πολλα πληκτρα για συντομευσεις;

Κοιτα γενικα Razer και Corsair συνηθως προτιμαει ο κοσμος αναλογα του τι αλλα περιφερειακα εχει για να μην μπλεκει με διαφορετικα προγραμματα software.

Αν πχ εχεις razer πληκτρολογιο,καλυτερα να πας στο Trinity. Αν εχεις Corsair πληκτρολογιο,καλυτερα να πας στο Corsair.

Το Razer εχει την φανταστικη ευκολια του να μπορεις να αλλαζεις τα πλαινα κουμπια αναλογα το παιχνιδι που παιζεις πολυ γρηγορα λογω μαγνητη,πραγμα υπεροχο κυριολεκτικα.

Απο την αλλη τα razer δεν φημιζονται για την ποιοτητα των ποντικιων τους(τεραστιος αριθμος προβληματικων)και το after sale support τους δεν ειναι οτι το καλυτερο.

Αντιθετως η Corsair εχει καποια θεματακια στο κομματι του software αλλα εχει αριστο support αν σου παθει κατι(μαζι με την Logitech.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Απο οτι διαβαζω ειναι στην ουσια το ιδιο με το προηγουμενο pro(το εχει το Πλαισιο 69.90)απλα με διαφορετικο σενσορα(18.000DPI).

Κοιτα γενικα Razer και Corsair συνηθως προτιμαει ο κοσμος αναλογα του τι αλλα περιφερειακα εχει για να μην μπλεκει με διαφορετικα προγραμματα software.

Αν πχ εχεις razer πληκτρολογιο,καλυτερα να πας στο Trinity. Αν εχεις Corsair πληκτρολογιο,καλυτερα να πας στο Corsair.

Το Razer εχει την φανταστικη ευκολια του να μπορεις να αλλαζεις τα πλαινα κουμπια αναλογα το παιχνιδι που παιζεις πολυ γρηγορα λογω μαγνητη,πραγμα υπεροχο κυριολεκτικα.

Απο την αλλη τα razer δεν φημιζονται για την ποιοτητα των ποντικιων τους(τεραστιος αριθμος προβληματικων)και το after sale support τους δεν ειναι οτι το καλυτερο.

Αντιθετως η Corsair εχει καποια θεματακια στο κομματι του software αλλα εχει αριστο support αν σου παθει κατι(μαζι με την Logitech.

Τωρα εχω ενα Logitech G102 αλλα ψαχνω ενα καλυτερο να βολευει και για γενικη πολυωρη καθημερινη χρηση..
ξεκινησα να ασχολουμαι με video editing, παιζω κανα FPS game που και που, music production, αλλα και γενικα μεγαλη καθημερινη χρηση σε browsing και αλλα
δε εχω βγαλει ακρη ποιο θα μπορουσε να με διευκολυνει σε σχεση με το φθηνο που εχω

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MasterX είπε

σε σχεση με το Razer Naga Trinity πως συγκρινεται για καποιον που τον ενδιαφερουν και τα πολλα πληκτρα για συντομευσεις;

Είμαι χρήστης του Trinity εδω και 3 σχεδόν χρόνια, δοκίμασα πρόσφατα και το Scimitar και ενω ειναι καλο ποντικι μου φανηκε καπως πιο "φθηνο" σε σχεση με το Razer και δεν με βολεψε το οτι τα πληκτρα στο πλαι ειναι πιο ψηλα. Επισης το Trinity σου δινει και την επιλογη διαφορετικων side buttons (αν και προσωπικα μονο με τα 12 πληκτρα εχω παιξει)

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιζει το Corair scimitar pro ανα διαστηματα στα 55 ευρω απο το αγγλικο amazon.Προσωπικα εχω και το Scimitar και το logitech G600 MMO και το logitech G903.Το G600 ειναι πιο ποιοτικο ποντικι και εχει καλυτερο feeling στο χερι και στα click του πλαινου panel.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...