Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Σήμερα παρέλαβα ένα 12άρι fan το οποίο μπήκε στο πίσω μέρος του κουτιού και το παλιό 8άρι το έβαλα μπροστά. Έχω έναν ssd και έναν hdd με τον 2ο να είναι πίσω από

το 8άρι fan σε πολύ μικρή απόσταση από αυτό. Είναι καλό αυτό (επειδή ψύχει το δίσκο) ή κακό επειδή "κόβει" ως ένα βαθμό τη ροή του εισερχόμενου αέρα μέσα στο κουτί;  Εσείς 

στη θέση μου τι θα κάνατε; Πως θα τοποθετούσατε τους δίσκους; Έχω διαβάσει αντικρουόμενες απόψεις πάνω στο θέμα μετά από σχετικό googlaρισμα και θέλω τα φώτα σας. 

Υπάρχει αντικειμενικά μία καλύτερη επιλογή ; 

Δημοσ.

καλο θα ηταν να μην κοβει τον αερα αλλα επισης καλο ειναι που ψυχει τον hdd. κοιταξε να το βαλεις να σου κοβει οσο λιγοτερο γινετε αερα εαν μπορεις...αυτη ειναι η γνωμη μου

Δημοσ.

Σύμφωνα με τη θερμοδυναμική, πρέπει να εισέρχεται στο κουτί εξωτερικός δροσεροτερος αέρας, να ζεσταίνεται και να βγαίνει πλέον ζεστός. Είτε από εμπρος προς τα πίσω, είτε από πισω προς τα εμπρός, είτε από κάτω προς τα πάνω, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αρκεί η διαδρομή του αέρα να μην έχει πολλά εμπόδια. Να βγαίνει δηλαδή όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...