rubadub Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 παιδιά καλησπέρα, εχω 2 φιαλίδια βουτανίου (άλλης μάρκας) τα οποία ενώ τρύπησαν όταν τα έβαλα στην συσκευή, δεν απελευθερώνεται το γκάζι. αυτά τι τα κάνω? έχω ενδοιασμό για να τα στείλω σκουπίδια γιατί είναι γεμάτα, και δεν έχω καμία όρεξη να προσπαθήσω να ανοίξω πιο βαθεια την οπή..
htaccess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, rubadub είπε παιδιά καλησπέρα, εχω 2 φιαλίδια βουτανίου (άλλης μάρκας) τα οποία ενώ τρύπησαν όταν τα έβαλα στην συσκευή, δεν απελευθερώνεται το γκάζι. αυτά τι τα κάνω? έχω ενδοιασμό για να τα στείλω σκουπίδια γιατί είναι γεμάτα, και δεν έχω καμία όρεξη να προσπαθήσω να ανοίξω πιο βαθεια την οπή.. Καλησπέρα, στην θέση σου θα τα πήγαινα (με την δέουσα προσοχή βέβαια) στο κατάστημα που τα αγόρασα, εκεί θα τα δρομολογήσουν για επιστροφή/καταστροφή.
papoys1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, rubadub είπε παιδιά καλησπέρα, εχω 2 φιαλίδια βουτανίου (άλλης μάρκας) τα οποία ενώ τρύπησαν όταν τα έβαλα στην συσκευή, δεν απελευθερώνεται το γκάζι. αυτά τι τα κάνω? έχω ενδοιασμό για να τα στείλω σκουπίδια γιατί είναι γεμάτα, και δεν έχω καμία όρεξη να προσπαθήσω να ανοίξω πιο βαθεια την οπή.. Έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Θέλει λίγο λάδωμα στο καρφάκι γιατί από τη βρώμα του γκαζιού έχει φρακάρει πάνω και δεν κατεβαίνει να σπρώξει την ασφάλεια στο φιαλίδιο. Τώρα όλα τα φιαλίδια έχουν ασφάλεια και δεν αφήνουν το αέριο να φύγει ακόμη και τρύπια. Θέλει λίγο λαδάκι.Για δες εδώ βιντεάκι που έχω ανεβάσει για αυτό το σκοπό.Αφού κάνεις αυτό που λέω βάλε το τρύπιο φιαλίδιο να δεις αν φεύγει το αέριο. https://www.youtube.com/watch?v=6HpM45re5qQ 1
rubadub Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η συσκευή λειτουργεί μια χαρά με άλλη φιάλη που δοκίμασα, οπότε μάλλον φταίνε οι φιάλες.. παντως παππού θα τοτσεκατω το λινκ σου, σε ευχαριστώ πολύ. 1
papoys1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, rubadub είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η συσκευή λειτουργεί μια χαρά με άλλη φιάλη που δοκίμασα, οπότε μάλλον φταίνε οι φιάλες.. παντως παππού θα τοτσεκατω το λινκ σου, σε ευχαριστώ πολύ. όταν τελειώσει η φιάλη λάδωσε λίγο εκεί που δείχνω και σπρώχτο να δουλέψει καλά πάνω κάτω με τα νύχια σου .Εκεί κολάνε και οι περισσότεροι τα πετάνε γιατί δεν το ξέρουν.
rubadub Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Για την ιστορία, μόλις τα πήγα στο sm που τα αγόρασα και τα παρέδωσα, από οτι κατάλαβα έχουν τέτοια διαδικασία επιστροφής ακόμα και για γεμάτα.
htaccess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Τώρα όλα τα φιαλίδια έχουν ασφάλεια και δεν αφήνουν το αέριο να φύγει ακόμη και τρύπια. Για να αποτρέψουμε τυχόν ατύχημα/δυστύχημα, δεν έχουν όλες οι φιάλες βαλβίδα ασφαλείας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα