Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψυχούλες,

Επειδής βαρέθηκα να ζητάω από δω κι από κει, αποφάσισα να αγοράσω ένα δραπανοκατσάβιδο μιας και γενικά μαστορεύω για λογαριασμό δικό μου αλλά και γνωστών / φίλων.

Θα το ήθελα επαναφορτιζόμενο, κατά προτίμηση με δεύτερη μπαταρία και οπωσδήποτε βαλιτσάκι μεταφοράς με όλα τα μπλιμπλίκια τρυπανάκια κλπ.

Budget κατά προτίμηση μέχρι 100 εκτός και αν είναι τοσο καλό που αξίζει κάτι παραπάνω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Καλησπέρα ψυχούλες,

Επειδής βαρέθηκα να ζητάω από δω κι από κει, αποφάσισα να αγοράσω ένα δραπανοκατσάβιδο μιας και γενικά μαστορεύω για λογαριασμό δικό μου αλλά και γνωστών / φίλων.

Θα το ήθελα επαναφορτιζόμενο, κατά προτίμηση με δεύτερη μπαταρία και οπωσδήποτε βαλιτσάκι μεταφοράς με όλα τα μπλιμπλίκια τρυπανάκια κλπ.

Budget κατά προτίμηση μέχρι 100 εκτός και αν είναι τοσο καλό που αξίζει κάτι παραπάνω.

Κοίτα πότε θα βγάλει το  lidl και χτύπα το ,βγάζει και κρουστικό .

• Like 2
Δημοσ.

Του lidl είναι από τα πιο vfm και έχει καλά χαρακτηριστικά, ουσιαστικά είσαι καλυμμένος για όλα.

6 λεπτά πριν, imr είπε

Επισης 2η μπαταρια για ερασιτεχνικη χρηση δεν εχει και πολυ νοημα. 

Έχει. Όταν τελειώσει η μία κουμπώνεις την άλλη και συνεχίζεις την δουλειά.

Άμα υπήρχε δυνατότητα επιλογής θα έπαιρνα 2 μπαταρίες αλλά μικρές σε χωρητικότητα ρεύματος (ώστε να είναι πιο φτηνές στην αγορά και πιο ελαφριές για το χέρι). Μέχρι να τελειώσεις και την 2η μπαταρία, η 1η έχει ήδη φορτίσει.

Το να πάρει κάποιος μόνο μία, αλλά μεγάλη μπαταρία δεν το προτείνω για τον αποπάνω λόγο

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Του lidl είναι από τα πιο vfm και έχει καλά χαρακτηριστικά, ουσιαστικά είσαι καλυμμένος για όλα.

Έχει. Όταν τελειώσει η μία κουμπώνεις την άλλη και συνεχίζεις την δουλειά.

Άμα υπήρχε δυνατότητα επιλογής θα έπαιρνα 2 μπαταρίες αλλά μικρές σε χωρητικότητα ρεύματος (ώστε να είναι πιο φτηνές στην αγορά και πιο ελαφριές για το χέρι). Μέχρι να τελειώσεις και την 2η μπαταρία, η 1η έχει ήδη φορτίσει.

Το να πάρει κάποιος μόνο μία, αλλά μεγάλη μπαταρία δεν το προτείνω για τον αποπάνω λόγο

Το θέμα είναι ότι σε ερασιτεχνική χρήση δεν τελειώνει η πρώτη μπαταρία.

Ποτέ δεν μου έχει τύχει να τελειώσει η μπαταρία

Το εργαλείο του lidl πάντως πολύ καλο

• Like 2
Δημοσ.

Με κανένα 60ρι παίρνεις το  κρουστικό 20V της Lidl που ειναι πασπαρτού, και βιδολόγος και τρυπάνι, και με τα ρέστα θες ενα σέτ τρυπάνια και bit για βιδες και κάνεις το 90% των εργασιών που θα χρειαστεί να κάνει κάποιος στο σπίτι. ΑΠλά πρέπει να περιμμένεις πότε θα τα ξανα φερει, πριν κανένα μήνα τα είχε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που βλέπω στο φυλλάδιο την Δευτέρα είναι ένα πιο μικρό δωδεκάβολτο, και λέει δεν θα το έχει σε όλα τα καταστήματα.

Συμπαθητικό φαίνεται αλλά δεν λέει αριθμό στροφών κλπ. Άμα κάποιος θέλει ένα all around να ξεμπερδεύει καλύτερα να περιμένει να φέρουν το 20βολτο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπα ρε παιδιά, για το parkside 20V μιλάμε από το lidl; Ένα χρόνο το έχω. Πολύ καλή μπαταρία. Κρατάει πολύ. Ναι για κατσαβίδι και τρύπες σε ξύλο και γι ο σανίδες είναι μια χαρά, έχω φτιάξει όλα τα έπιπλα ikea μου με αυτό, αλλά μην λέτε ότι είναι και πασπαρτού. Δεν τρυπάνι μπετόν ή σκληρό τούβλο ούτε για πλάκα. Θέλει συμπληρωματικά να έχεις και ένα παραδοσιακό κρουστικό ρεύματος 500-600w για τρύπες σε τοίχο 

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gthe είπε

Ωπα ρε παιδιά, για το parkside 20V μιλάμε από το lidl; Ένα χρόνο το έχω. Πολύ καλή μπαταρία. Κρατάει πολύ. Ναι για κατσαβίδι και τρύπες σε ξύλο και γι ο σανίδες είναι μια χαρά, έχω φτιάξει όλα τα έπιπλα ikea μου με αυτό, αλλά μην λέτε ότι είναι και πασπαρτού. Δεν τρυπάνι μπετόν ή σκληρό τούβλο ούτε για πλάκα. Θέλει συμπληρωματικά να έχεις και ένα παραδοσιακό κρουστικό ρεύματος 500-600w για τρύπες σε τοίχο 

Εχεις το κρουστικό ή το απλό;

Δημοσ.

Αυτό που φέρνει την Δευτέρα είναι για να ξεβιδωνεις κάνα κουτί υπολογιστή κάνα λάπτοπ κ τέτοια ψιλά. Δεν έχει δύναμη.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gthe είπε

Το μπετόν είναι δύσκολο για κάθε εργαλείο που δεν είναι εξειδικευμένο για αυτή την δουλειά (πνευματικό).

Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα να τρυπήσει τούβλο πανεύκολα ακόμα και αν έχεις την έκδοση χωρίς κρουστικό. Μάλλον κάτι έκανες λάθος

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις το κρουστικό ή το απλό;

Έχω αυτό. Έχει κρουστικό, αλλά δεν είναι τόσο δυνατό για τσιμέντο ή τσιμεντολιθο. Πάντως αξίζει τα λεφτά του. 

61AEofvnbEL._AC_SX679_.jpg

5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το μπετόν είναι δύσκολο για κάθε εργαλείο που δεν είναι εξειδικευμένο για αυτή την δουλειά (πνευματικό).

Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα να τρυπήσει τούβλο πανεύκολα ακόμα και αν έχεις την έκδοση χωρίς κρουστικό. Μάλλον κάτι έκανες λάθος

Ε καλά, δεν χρειάζεται πνευματικό για να ανοίξεις 2 τρύπες σε μπετόν... Ενα κλασσικό κρουστικό 500αρι φτάνει. 

Μασίφ αγγλικό τούβλο, αυτά που έχουμε εδώ στο εξωτερικό των σπιτιών, δεν το τρυπαει ούτε για πλάκα αυτό το επαναφορτιζομενο το φορητό. Ουτε τους τσιμεντολιθους που έχουν πίσω από το σοφά εσωτερικά. 

Για τις κουρτίνες μου χρησιμοποίησα ένα κλασσικό 500αρι και άνοιγε αέρα τρύπες. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Το μηχανάκι που μου προτείνετε φαίνεται αρκετά ικανοποιητικό και φθηνό, όμως είδα στις προσφορές του Lidl της Δευτέρας και δεν έχει το συγκεκριμένο παρά μόνο το μικρότερο (12V).

Οπότε καλύτερα να περιμένω λίγο να φέρει το άλλο, σωστά; Κάτι αντίστοιχο, έστω και ακριβότερο, υπάρχει σαν εναλλακτική; Αξιόπιστο, δυνατό κλπ; Γιατί ενδεχομένως το Lidl να αργήσει να φέρει το Parkiside και έχω μερεμέτια :P

Σας Ευχαριστώ.

Προσωπικά μου κίνησε το ενδιαφέρον λίγο αυτό https://www.skroutz.gr/s/9400056/Black-Decker-BDCHD18K-18V-1x1-5Ah.html?from=sku_color_variations

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...