Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Εξωτερικός HDD δίσκος με σύνδεση USB-C (έχει και αντάπτορα usb-a στη συσκευασία) G-Technology 5 TB ArmorATD στα 164€ (skroutz από 222 χωρίς μεταφορικά) https://www.amazon.es/G-Technology-ArmorATD-5TB-disco-todoterreno/dp/B07X92R8Q1/ https://www.skroutz.gr/s/21848760/G-Technology-ArmorATD-5TB.html Δεν είναι για τα απλά αγοράκια αυτός,είναι για τα σκληρά αγόρια.. 🤣🤣 τσίπησα έναν,έψαχνα καιρό κάτι πιο.... κατάλαβες τώρα.
imvrios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Γιατί να θέλει να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιο drive όμως; Αφού έτσι κι αλλιώς για λόγους όχι αντοχής αλλά αξιοπιστίας τα δεδομένα και αυτού του δίσκου θα πρέπει να τα παίρνω backup, γιατί να μη πάρω my passport ultra; Και να μου πέσει και να σπάσει ο ένας, θα έχω τον άλλο. Αντιθέτως θα έβρισκα νόημα να πλήρωνα παραπάνω αν μου έλεγε "δώσε παραπάνω και ο δίσκος έρχεται με λογισμικό που υποστηρίζει ισχυρότερη κρυπτογράφηση". Εκεί ναι, βρίσκω ένα νόημα να πληρώσω παραπάνω αν χρειάζομαι το feature.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Καθάρισε το link φίλε μου. Για τσέκαρε. Μπήκα από άλλον browser. 9 λεπτά πριν, imvrios είπε Γιατί να θέλει να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιο drive όμως; Αφού έτσι κι αλλιώς για λόγους όχι αντοχής αλλά αξιοπιστίας τα δεδομένα και αυτού του δίσκου θα πρέπει να τα παίρνω backup, γιατί να μη πάρω my passport ultra; Και να μου πέσει και να σπάσει ο ένας, θα έχω τον άλλο. Αντιθέτως θα έβρισκα νόημα να πλήρωνα παραπάνω αν μου έλεγε "δώσε παραπάνω και ο δίσκος έρχεται με λογισμικό που υποστηρίζει ισχυρότερη κρυπτογράφηση". Εκεί ναι, βρίσκω ένα νόημα να πληρώσω παραπάνω αν χρειάζομαι το feature. Αυτός πάντως αν πέσει,μάλλον θα τη βγάλει καθαρή. 😁 Εγώ επέλεξα έναν τέτοιο και έχω και κάτι μουφίτσες intenso για back up. Προτίμησα τη λύση (premium/φτηνότερου),παρά 2 μεσαίους με ίδιο κόστος. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Ίων Δραγούμης
imvrios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Αυτός πάντως αν πέσει,μάλλον θα τη βγάλει καθαρή. 😁 Όμως δε μ' ενδιαφέρει καθόλου γιατί έτσι κι αλλιώς θα έχω το δεύτερο drive. Επιπλέον, δεν είμαι μανταλάκιας να μου πέφτουν κάθε ημέρα τα drives από τα χέρια, ούτε παραπατάω πάνω τους. Προσέχει ο κόσμος. Τεκμηρίωσε μου λοιπόν, γιατί να πληρώσω το Premium; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από imvrios
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, imvrios είπε Όμως δε μ' ενδιαφέρει καθόλου γιατί έτσι κι αλλιώς θα έχω το δεύτερο drive. Επιπλέον, δεν είμαι μανταλάκιας να μου πέφτουν κάθε ημέρα τα drives από τα χέρια, ούτε παραπατάω πάνω τους. Προσέχει ο κόσμος. Τεκμηρίωσε μου λοιπόν, γιατί να πληρώσω το Premium; Να σου τεκμηριώσω; όχι αδερφέ,ελεύθερη βούληση έχουμε,ας κάνει ο καθένας ότι του κατεβάσει το κεφαλάκι του. Αν έβγαζα ποσοστά από τις αγορές σας,να έμπαινα στον κόπο.. 😋 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Ίων Δραγούμης 1
imvrios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Να σου τεκμηριώσω; όχι αδερφέ,ελεύθερη βούληση έχουμε,ας κάνει ο καθένας ότι του κατεβάσει το κεφαλάκι του. Αν έβγαζα ποσοστά από τις αγορές σας,να έμπαινα στον κόπο.. 😋 Τεκμηρίωσε μου = δείξε μου την αξία και το νόημα του προϊόντος που προτείνεις. Με αυτή την έννοια. Ένας τέτοιος δίσκος έχει ίσως για εμένα νόημα όχι για να σου πέφτει και ν' αντέχει αλλά αν κάποιος τον πηγαίνει βόλτα καθημερινά, Σπίτι - γραφείο, γραφείο - σπίτι. Προστασία από αναταράξεις (που και οι άλλοι δίσκοι δε νομίζω ότι θα έχουν θέμα αλλά τεσπά). Όταν χρησιμοποιείται για remote backup. Που και σ ' αυτή την περίπτωση, λίγο να γίνει πιο φθηνό το cloud και λίγο πιο γρήγορο το upload speed και τελειώσαμε. Το σημαντικό είναι να μη παρανοήσει κάποιος ότι με ragged δίσκο δε χρειάζεται backup.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, imvrios είπε Τεκμηρίωσε μου = δείξε μου την αξία και το νόημα του προϊόντος που προτείνεις. Με αυτή την έννοια. Ένας τέτοιος δίσκος έχει ίσως για εμένα νόημα όχι για να σου πέφτει και ν' αντέχει αλλά αν κάποιος τον πηγαίνει βόλτα καθημερινά, Σπίτι - γραφείο, γραφείο - σπίτι. Προστασία από αναταράξεις (που και οι άλλοι δίσκοι δε νομίζω ότι θα έχουν θέμα αλλά τεσπά). Όταν χρησιμοποιείται για remote backup. Που και σ ' αυτή την περίπτωση, λίγο να γίνει πιο φθηνό το cloud και λίγο πιο γρήγορο το upload speed και τελειώσαμε. Το σημαντικό είναι να μη παρανοήσει κάποιος ότι με ragged δίσκο δε χρειάζεται backup. "Το προτείνω"..... όχι το προτείνω ακριβώς... και κυριότερα δεν το προτείνω σε όλους,γιατί ΚΑΝΕΝΑ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) προϊόν δεν απευθύνεται σε όλους (aka δεν είναι όλα για όλους). Εγώ ας πούμε θέλω αυτόν στο back pack μου συνεχώς,να τον πετάω έξω στα γρήγορα,να τον ακουμπάω άφοβα,να κάνω τη δουλειά μου και μόλις τελειώσω να τον ξαναβάζω μέσα και χωρίς σκέψη. (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!) 🤭 Για μόνιμα back up έχω off line/εκτός ρεύματος άλλους,φθηνούς που θα τους πιάσω στα χέρια μου ΜΟΝΟ αν το άνωθεν εργαλείο κλατάρει. Κάθε δυο μήνες να τους ενημερώνω ας πούμε;; Κι όλα αυτά γιατί συμφωνώ και επαυξάνω στο τελευταίο.
agnostos13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι εξυπηρετεί κάποιον που θέλει να μεταφέρει συχνά αρχεία (αν και μάλλον ssd 500άρης θα ήταν πιο χρήσιμος) ή να έχει τα αρχεία backup του και να μην φοβάται μην του παραπέσει κάπως ο δίσκος και τα χάσει (αν και μάλλον ένας σταθερός nas είναι πιο ασφαλής λύση). Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από agnostos13
elpenor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 "Αντοχή στους κλυδωνισμούς έως και 1,2 μέτρα σε πάτωμα από σκυρόδεμα καλυμμένο από βιομηχανικό τάπητα για τις χωρητικότητες 1 ΤΒ και 2 TB, και έως και 1 μέτρο σε πάτωμα από σκυρόδεμα καλυμμένο από βιομηχανικό τάπητα για την χωρητικότητα των 5ΤΒ." Ενδιαφέρον προϊόν για όποιον δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό και χρειάζεται τόση χωρητικότητα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Ίων Δραγούμης είπε Δεν είναι για τα απλά αγοράκια αυτός,είναι για τα σκληρά αγόρια.. 🤣🤣 τσίπησα έναν,έψαχνα καιρό κάτι πιο.... κατάλαβες τώρα. Τα αγαρμπα, απροσεκτα μηπως; Περα απο τις πλακιτσες, υπερτιμημενο προιον, επειδη εχει λιγο λαστιχο, σχεδον διπλη τιμη. Με 99 βρισκεις σε προσφορες 5ΤΒ 2.5αρηδες. Ισως θα μπορουσε καποιος ακομα και να φτιαξει μια πατεντοθηκη προκειμενου να γλυτωσει 60-120 ευρω. Η προστασια που του δινει αυτο που εχει, δεν τον κανει ασφαλη, απλα λιγοτερο επισφαλη σε πτωσεις και χτυπηματα. Κατα 10-20%; Δεν νομιζω οτι εχει μεγαλυτερο αποτελεσμα. Οποιος πιστευει βεβαια οτι αξιζει, μπορει να το παρει. Τυπικα ειναι προσφορα, οποτε εχει θεση σαν θεμα.
elpenor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, matrixxx είπε Κατα 10-20%; Δεν νομιζω οτι εχει μεγαλυτερο αποτελεσμα. Πολλές φορές αυτό το 10%-20% μπορεί να κάνει τη διαφορά, ιδίως σε πτώση που τα πράγματα είναι οριακά. Είναι δελεαστική πρόταση για κάποιον που θέλει να μεταφέρει 3-4GTB αρχείων με τον πιο ασφαλή τρόπο και δεν θέλει να κουβαλάει 2 external SSD των 350 ευρώ. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από elpenor
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, elpenor είπε Πολλές φορές αυτό το 10%-20% μπορεί να κάνει τη διαφορά, ιδίως σε πτώση που τα πράγματα είναι οριακά. Είναι δελεαστική πρόταση για κάποιον που θέλει να μεταφέρει 3-4GB αρχείων με τον πιο ασφαλή τρόπο και δεν θέλει να κουβαλάει 2 external SSD των 350 ευρώ. 3-4GB μπορει με φλασακι. 5-TB με αυτον τον δισκο χωρις να εχει την ασφαλεια ομως που εχει το φλασακι απο πτωσεις κλπ. 1
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τα αγαρμπα, απροσεκτα μηπως; Ειδικά για αυτά τα αγόρια έχω καλύτερη τιμή: https://www.amazon.co.uk/G-Technology-TB-ArmorATD-All-Terrain-Drive/dp/B07X92R8Q1/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=g-technology+5tb+armoratd&qid=1592582516&sr=8-1 161€ (πληρωμή σε λίρες). Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Ίων Δραγούμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα