ChrisAce Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, zodiak bam είπε Κανείς δεν έχει το ίδιο θέμα...; Δεν λες και τι σου βγάζει πως να καταλάβουμε τι πρόβλημα έχεις. Για παράδειγμα, χωρίς να εξηγείς τι σφάλμα σου βγάζει, θα σε ρωτήσω το password το βάζεις σωστά;
zodiak bam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, ChrisAce είπε Δεν λες και τι σου βγάζει πως να καταλάβουμε τι πρόβλημα έχεις. Για παράδειγμα, χωρίς να εξηγείς τι σφάλμα σου βγάζει, θα σε ρωτήσω το password το βάζεις σωστά; Δεν βγάζει κάποιο σφάλμα. Βάζω των κωδικό και μετά μου στέλνει και το verification code στο κινητό, βάζω και αυτό δείχνει ότι ''μπαίνει'' αλλά δεν συνδέετε ποτέ...
otello_gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Το κατέβασα κανονικά στο Xbox 360 από το site καθώς είμαι διακοπές και δεν μπορώ να ανοίξω τη κονσόλα. Γενικά τρόπο πληρωμής έχω PayPal
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Αυτό είναι το παλιό Injustice που είχε βγεί στο PS3 και είναι remake στο PS4;
grmaster2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 για να αγοράσεις κάτι από το store του 360 θα πρέπει να έχεις ενεργό τρόπο πληρωμής στο site της microsoft. Το αγοράζεις και χρεώνεσαι 0€. Εγώ έχω βάλει paypal
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 20/6/2020 στις 2:51 ΜΜ, alexzzz είπε Θυμάται κανείς, αυτό μας το είχαν δώσει σε κάποιον μήνα πριν χρόνια με το psn ή είναι άλλο; είμαι μακριά από το ps μου και δεν μπορώ να το στον λογαριασμό μου Και απαντάω στον εαυτό μου γιατί γύρισα και άνοιξα το ps, είναι όντως αυτό που μας είχαν δώσει παλιότερα δώρο κάποιο μήνα με το psn
GerasimosL Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 παιδιά τελείωσε η προσφορά στο ps4? δεν μου το βγάζει δωρεάν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα