neosstoforum Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) https://mrbig.gr/creative-nuno-bluetooth-forito-icheio-mayro Επόμενη χαμηλότερη τιμή 18.12€ το γκρι χρώμα στο MG Manager διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. https://www.skroutz.gr/s/12005737/Creative-Nuno-51MF8270AA000-Black.html Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από neosstoforum
makhs5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ναι αλλα το καταστημα ειναι στην πτολεμαιδα, που σημαινει + 2.50 ευρω μεταφορικα, αυτα πρεπει να τα γραφεις στον τιτλο, ποιος μπορει να μενει στην πτολεμαιδα για να ισχυει παραλαβη απο το καταστημα στα 14.62 ? Οποτε η τιμη ειναι στα 17.11 Ευρω 1 1
Antretng Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ναι αλλα το καταστημα ειναι στην πτολεμαιδα, που σημαινει + 2.50 ευρω μεταφορικα, αυτα πρεπει να τα γραφεις στον τιτλο, ποιος μπορει να μενει στην πτολεμαιδα για να ισχυει παραλαβη απο το καταστημα στα 14.62 ? Οποτε η τιμη ειναι στα 17.11 Ευρω Με μεταφορικά βέβαια ανεβαίνουν και οι τιμές των άλλων που από οτι βλέπω άμεσα διαθέσιμο έχει από 26.6 + 5 μεταφορικά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Antretng
tomtsir Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Αυτό πάντως που όποτε θέλετε αναφέρετε και κοιτάτε τις διαθεσιμότητες των καταστημάτων να το κοιτάξετε... Σε άλλα ποστ λέγατε ανούσιο το κατάστημα/διαθεσιμότητα μιας "προσφοράς" , σε αυτό το κολλάτε πως είναι "άμεσα διαθέσιμο"...οκ. Εγώ υποστηρίζω ακόμα πως το κατάστημα που θα το αγοράσουμε , η εγγύηση και η διαθεσιμότητα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο σε μία αγορά , παρά άμα γλυτώσουμε κάποια μικροποσά. 3
Antretng Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tomtsir είπε Αυτό πάντως που όποτε θέλετε αναφέρετε και κοιτάτε τις διαθεσιμότητες των καταστημάτων να το κοιτάξετε... Σε άλλα ποστ λέγατε ανούσιο το κατάστημα/διαθεσιμότητα μιας "προσφοράς" , σε αυτό το κολλάτε πως είναι "άμεσα διαθέσιμο"...οκ. Εγώ υποστηρίζω ακόμα πως το κατάστημα που θα το αγοράσουμε , η εγγύηση και η διαθεσιμότητα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο σε μία αγορά , παρά άμα γλυτώσουμε κάποια μικροποσά. Για μένα μιλας; Που έλεγα ακριβώς τι για να το κοιτάξω; Υ.Γ. Λιγη ευγένεια δεν βλάπτει. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Antretng 1
tomtsir Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Antretng είπε Για μένα μιλας; Που έλεγα ακριβώς τι για να το κοιτάξω; Υ.Γ. Λιγη ευγένεια δεν βλάπτει. Δεκτό , δεν πάει για εσένα! Παρόλα αυτά το ακούω για την ευγένεια...
neosstoforum Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, tomtsir είπε Αυτό πάντως που όποτε θέλετε αναφέρετε και κοιτάτε τις διαθεσιμότητες των καταστημάτων να το κοιτάξετε... Σε άλλα ποστ λέγατε ανούσιο το κατάστημα/διαθεσιμότητα μιας "προσφοράς" , σε αυτό το κολλάτε πως είναι "άμεσα διαθέσιμο"...οκ. Εγώ υποστηρίζω ακόμα πως το κατάστημα που θα το αγοράσουμε , η εγγύηση και η διαθεσιμότητα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο σε μία αγορά , παρά άμα γλυτώσουμε κάποια μικροποσά. Προφανώς και δεν άνοιξα το θέμα επειδή είναι άμεσα διαθέσιμο στο MrBig ή κατόπιν παραγγελίας στο MG Manager, το ανέφερα τυπικά. Συνεχίζω να λέω ότι η τιμή είναι πιο σημαντική από την διαθεσιμότητα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από neosstoforum
panoskatos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στις 19/6/2020 στις 5:14 ΜΜ, makhs5 είπε Ναι αλλα το καταστημα ειναι στην πτολεμαιδα, που σημαινει + 2.50 ευρω μεταφορικα, αυτα πρεπει να τα γραφεις στον τιτλο, ποιος μπορει να μενει στην πτολεμαιδα για να ισχυει παραλαβη απο το καταστημα στα 14.62 ? Οποτε η τιμη ειναι στα 17.11 Ευρω Φίλε στην Πτολεμαΐδα δεν μένει κανείς, είναι Πόλη φάντασμα, έχεις ένα δίκιο λοιπόν! Ενώ άλλες προσφορές από online καταστήματα όλοι μένουν δίπλα! Η Πτολεμαΐδα είναι μια από της μεγαλύτερες πόλεις στην Μακεδονία!
makhs5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, panoskatos είπε Φίλε στην Πτολεμαΐδα δεν μένει κανείς, είναι Πόλη φάντασμα, έχεις ένα δίκιο λοιπόν! Ενώ άλλες προσφορές από online καταστήματα όλοι μένουν δίπλα! Η Πτολεμαΐδα είναι μια από της μεγαλύτερες πόλεις στην Μακεδονία! Δεν ειπα ειναι πολη φαντασμα, διαβασε ακριβως τι εχω γραψει. Αλλα οπως και να το κανουμε αφου μου απαντας να σου γραψω κι εγω, οπως και να το κανουμε Αθηνα που εχει πολυ μεγαλυτερο πληθυσμο, δεν ειναι
panoskatos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Δεν ειπα ειναι πολη φαντασμα, διαβασε ακριβως τι εχω γραψει. Αλλα οπως και να το κανουμε αφου μου απαντας να σου γραψω κι εγω, οπως και να το κανουμε Αθηνα που εχει πολυ μεγαλυτερο πληθυσμο, δεν ειναι Όπως και να το κάνουμε θα πρέπει λοιπόν να μπαίνουν μόνο προσφορές από Αθήνα? Και όπως και να το κάνουμε Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα