Προς το περιεχόμενο

Ποια dvd-r για TEAC DV-w58g-a ?

SteveGRII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο έχω δοκιμάσει TDK, κανένα πρόβλημα, intenso επίσης μια χαρά όλα, ritek, όλα καλά και κάτι nexus που δεν έπαιζαν σε standalone.

Όλα τα γράφω σε ταχύτητες το πολύ 4χ και τις ταινίες σε 2χ.

Σε εσένα ποια γράφονται σε 8χ;

Εμένα δε μου βγάζει επιλογή 8 σε κανένα, στο Nero, μόνο σε clone dvd και αμφιβάλλω αν θα τα γράψει κανονικά με 8

Δημοσ.

Κατέληξα στα TDK+R 4X (RICOHJPNR01) με πάντα καλά αποτελέσματα, ανώ σε οτιδήποτε άλλα από +R ήταν θέμα τύχης. Από -R δεν κατάφερα να γράψω τίποτα που να περνάει όλα τα τεστ (δοκιμή σε 4 υπολογιστές, Playstation2, 2 επιτραπέζια DVD και σκανάρισμα με το ΚProbe για σφάλματα). Με το καινούριο firmware H4S3 τα γράφει και σε 8Χ αλλά ας μη δοκιμάζουμε την τύχη μας...

Δημοσ.

σε 8χ εγγραψα σε Verbatim +r, ολα μια χαρα μεχρι που προσεξα οτι στα τελευταια λεπτα τις ταινιας χαλαγε η εικονα σαν να ηταν χαλασμενο το δισκακι, αυτο δεν ξερω σε τι μπορει να οφειλεται.

lthanasis γιατι τις ταινιες τις γραφεις σε 2χ? καλυτερη ποιοτητα?

Προχθες αγορασα 25 TaiyoYuden 4χ, και μου ειπαν στο μαγαζι οτι αυτα ανεβαζουν ταχυτητα!!! τωρα πως γινεται αυτο αφου τo Nero τα βλεπει ως 4χ..παντος σαν εγγραφη μια χαρα. Για τα TAIYO YUDEN τι αποψη εχετε? θα μου κρατησουν κανα χρονο και μετα .........................!

δεν του εχω κανει ακομα firmware update αφου δεν εχω βρει καποιο το οποιο να ειναι 100% ασφαλες..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Exw akrivws to idio recorder (w58g) , den eimai ka8olou ikanopoihmenos

Twra 8a me rwthsete giati...

Den einai poly swsto stis egrafes pou kanei se -R dvd , einai poly epilektiko stis markes (mhn perimeneis na valeis px kanena SKC -R mesa kai na sto grapsei 4x , apla apokleietai!) Den anaferomai se etairies Sentinel ktl dioti asta na pane... Phra apo plaisio 8X Sentinel (+R) to nero me afhse na to kapsw se 8X me apotelesma tragiko. Kollage h tainia apo thn arxh ews to telos.

Epeidh psaxnomai arketa me ayto to recorder (xwris anava8mish firmware) prepei o xrhsths na epilexei anamesa sta parakatw media.

-R -> TAIYO YUDEN 4X (Apsogh eggrafh)

-R -> Intenso 4X (merikes fores vevaia 8a trws kati error sthn eggrafh sto telos)

-R -> SKC 4X (kala media alla den 8a katafereis na ta grapseis se 4x , mono se 2x)

-R -> TDK 4X (Isws ta xeirotera kata th gnwmh mou , eidika twra teleytaia exoun pesei polla sta xeria mou pou grafontai mono se 1X!!!)

+R -> TDK 4X (Apsoga , periergo e? ta - R einai tis loutsas pleon)

+R -> Intenso 4X (Apsoga den parathrhsa tipota periergo)

+R -> VERBATIM 4X (Apsogo media)

+R -> SENTINEL 8X (den einai kako , an to grapseis se 8x 8a kollaei alla me 6x eisai ok)

ayta

Δημοσ.

Εγώ τα γράφω με μικρή ταχύτητα γιανα είμαι σίγουρος και δεν έχω πετάξεικανένα δισκάκι μέχρι τώρα εκτός από ένα ..... να μην πω.

Να προσθέσω ότι τα Ritek δεν μου παρουσίασαν κανένα πρόβλημα αν και -R. Επίσης σε μικρές μόνο ταχύτητες ως -R.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@lthanasis : Η Ritek kataskeyazei kai orismenes partides ths tdk opws exw akousei kai einai gia ton loutso.

Twra ritek ka8eaytou diskaki den exw grapsei , oxi dvd toulaxiston , to mono ritek pou exei pesei sta xeria mou einai ena cdrw

Δημοσ.

Ritek εννοώ τα Ridisk, αυτά έχω γράψει εγώ (βλέπε ramunda).

TDK πριν λίγο καιρό μου έτυχαν κι εμένα κάποια που γράφονται μόνο 1x, δεν ξέρω τι παίζει με αυτά.

Δημοσ.

Το firmware H4S2 όταν δεν έχει στον κατάλογό του τον κωδικό του μέσου που του βάζεις για γράψιμο σου δίνει μόνο την επιλογή 1Χ (έτσι έκανε με το TDK-R που πήρα από το Πλαίσιο), ενώ το καινούριο H4S3 σου δίνει τη μέγιστη 4Χ. Αλλά και σε 1Χ που το έγραψα εκείνο το TDK-R σκέτη απογοήτευση ήταν (σε αντίθεση με τα TDK+R που γράφτηκαν επιτυχημένα και σε 8Χ)

Δημοσ.

re paidia ego pantos pou exo to idio dvdrw grafo ta Verbatim +R(me onomastiki 4X) se 8X mia xara.Alla exo perasmeno to firmware tou Liteon 811s.Genika pantos os tora to sigkekrimeno drive me to sigkekrimeno firmware den mou exei parousiasei kanena problima,oute se tainies oute se dedomena.Antithetos me to arxiko firmware pou eixe kai itan olo problimata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...