Setha123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Άλλη μια φορά σε προσφορά η οθόνη 24G2U στο κίτρινο μαγαζί στα 169. Την άλλη φορά την είχα προλάβει, δεν την παρήγγειλα όμως.. και πάλι δεν είμαι σίγουρος, λόγο του ότι πάω πανεπιστήμιο σε λίγους μήνες απο τώρα και δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιώ το pc.. Θα κάνω την καρδιά μου για άλλη μια φορά πέτρα και δεν θα την πάρω μάλλον... Link: https://www.e-shop.gr/othoni-aoc-24g2u-238-led-full-hd-p-PER.168637 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Setha123 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lokokokakau Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Την περίμενα καιρό να πέσει, ευχαριστώ πολύ TS. Από την χαρά μου πρώτα την παραγγείλα και μετά διπλοτσεκάρισα ότι είναι το σωστό μοντέλο ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgr21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Εξαντλήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis dogas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Έφυγε πάλι σαν ζεστό ψωμί 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharkoulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ελεος. Παλι δεν προλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themoo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 πφφφφ άλλη μια χαμένη ευκαιρία...το έχουν μόνο στα used αλλά έτσι δεν λέει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαχαχαχ μου αρεσει που λεει "αποστολη email οταν ξαναγινει διαθεσιμο" και email δεν ερχεται ποτέ 😁🤣 Ας ειναι καλά το section προσφορών του ινσόμνια και το μαθαίνουμε (αλλά δεν προλαβαίνουμε χιχιχιχ). Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Sebu 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Themoo είπε πφφφφ άλλη μια χαμένη ευκαιρία...το έχουν μόνο στα used αλλά έτσι δεν λέει.. Στα used εχει και κολλημενο κοκκινο pixel, οποτε δεν λεει γενικα να την παρει καποιος απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorXT Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Παιδια εγω την χτυπησα πριν μερικες μερες στα 190, ελεγα να ακυρωσω και να παρω απο εδω, αλλα δεν προλαβαινεις με τιποτα. Εχω διαβασει τα καλυτερα. Αποψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, DoctorXT είπε Αποψεις Καλορίζικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorXT Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δεν εχω παραλαβει ακομα. Εσυ που την εχεις εχεις να προτεινεις κατι απο ρυθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, DoctorXT είπε Δεν εχω παραλαβει ακομα. Εσυ που την εχεις εχεις να προτεινεις κατι απο ρυθμισεις? Εγώ δεν πείραξα τίποτα. Μόνο φωτεινότητα κατέβασα. Μπορείς να πας στο νήμα της συγκεκριμένης οθόνης στην ενότητα των οθονών να ρωτήσεις όταν με το καλό παραλάβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Πολυ καλη τιμη ρε παιδια αλλα η οθονη ειναι dead pixel lottery. Ευχομαι σε οσους την πηραν να βγει τζιτζι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα