gkokokiris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Καλημερα σας....θελω την βοηθεια σας στην καλυτερη αποδωση του σηματος και σταθερωτητας του wifi... Λοιπον..εχω ενα συγκροτιμα δωματιων οπου το modem ειναι στο υπογειοκαι τα δωματια ειναι στο ισιγειο στην σειρα...5 για την ακριβια το ενα κολλιτα στο αλλο...εγω αυτη την στιγμη εχω βαλει σε καθε δωματιο acceswspoint της TP-link τα 802nd οπου το πρωτο περνει ασυρματα απο το ρουτερ και μετην σειρα του αυτο στο επομενο κτλπ... Το θέμα ειναι οτι πολλες φορε χανετε το σημα και αν χασει ας πουμε το μεσαιο δεν δουλευουν και τα υπολιπα....σκεφτηκα να βγαλω στην ταρατζα μια καλη εξωτερικη κεραια αλλα δεν ξερω καταποσο θα δινει το σημα κατω μεσα στα σπιτια...θελω να με βοηθισετε αν καποιος εχει να προτινει καποια πιο σωστην λυση και σιγουρη..σας ευχαριστω
zx1234r Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Πάρε σύστημα mesh. Με 1 ρούτερ και 2 δορυφόρους πιστεύω θα είσαι οκ.
gkokokiris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Θα ηθελες να μου το εξηγισεις καπως καλυτερα γιατι δεν ξερω τοσο καλα...τι ειναι αυτο το συστημα..?
zx1234r Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι ένα έτοιμο σύστημα access points που λειτουργεί με μια κεντρική μονάδα, το ρούτερ, και δορυφόρους που είναι τα access points. Το πλεονέκτημα είναι πως η προσθήκη επιπλέον access points στο συγκεκριμένο σύστημα είναι πολύ εύκολη και γίνεται με ένα κουμπί και αυτό γιατί μιλάνε μεταξύ τους και ανταλλάσουν πληροφορίες. Γενικά όμως είναι λίγο τσιμπημενο σαν τεχνολογία γιατί σε γλιτώνει από ένα σωρό εργατοώρες για configuration. Ενδεικτικά https://www.tp-link.com/gr/home-networking/deco/ Επίσης η συγκεκριμένη τεχνολογία φτιάχτηκε κυρίως για αυτό το σκοπό, να καλύπτεις δηλαδή μεγάλους χώρους με επαρκές σήμα wifi. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από zx1234r
gkokokiris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 ΑΑΑΑ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα