kostasbm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στις 19/6/2020 στις 10:07 ΠΜ, gidi είπε Προσωπικά έδωσα στοιχεία για beta, όποτε αυτό παίξει Ελλάδα. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα πάντως να έχω starlink προτού παίξει VDSL στην περιοχή μας. σε ποιο λινκ εδωσες τα στοιχεια σου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
addicted Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Ηρεμία παιδιά, καλα κανει ο Έλον, ανεξάρτητο δικτυο. Το διαστημα ανήκει σε ολους αρκει να εχεις τα resources να πας και να συμορφωθείς με τους κανονισμούς. Αυτος και το πάλεψε και το καταφερε. Κ στρωνει ενα δρόμο ώστε σε 10-20 χρόνια απο τώρα να ειναι κατι στανταρ τέτοιου είδους ταχυτητες ανεξαρτήτως τοποθεσίας και καλυψης απο επίγεια δίκτυα. (εχετε υποψιν θα μειώσει και το latency σε μερικές περιπτωσεις). Οσο για την ρύπανση, σιγά μην κατσουν οι αστρονόμοι να ασχοληθουν με τα επίγεια τηλεσκόπια. οι καλύτερες φωτο βγαίνουν απο τηλεσκόπια που ειναι εξω απο την ατμοσφαιρα. κ η Space X ( επίσης του Elon Musk) η οποία ανεβαζει τους δορυφόρους του Starlink, σπρωχνει να κανει την τοποθετηση τηλεσκοπίων ακομη πιο φτηνη. Εννοειτε πως εχω δωσει mail και στοιχεία για beta, οχι επειδη θελω να κατεβάζω πιο γρήγορα, αλλα σαν υποστήριξη στο όλο project. το λινκ ειναι το https://www.starlink.com/ και απλα δηλωνεις στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 ααα 80$ είπα και γω είναι για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelopaido13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στο internet , είσοδος και έξοδος πληροφοριών , σε όλο τον γαλαξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκινούν οι public betas σε βόρεια Αμερική και Νότιο Καναδά. Λογικα μέχρι τέλος χρόνου θα είμαστε σε Ευρώπη. Θέλω να ελπίζω να μην κολλήσουμε με κάμια ΕΕΤΤ όταν θα είναι γεωγραφικά διαθέσιμο στην Ελλάδα. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2020 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsikis9 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα.. Επειδή δεν είμαι σχετικός, θα μου λύσει και το πρόβλημα που έχω με την τηλεφωνία, μετά την ευρυζωνικότητα στις γραμμές τηλεφώνου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα