SPYRER_007 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ν Να ρωτησω κατι ρε παιδια,αυτο που αλλαζει συνεχεία την φωτεινότατα του παιχνιδιού και μια το γρασιδι ειναι σκουρο και μια φωτεινο ειναι προβλημα του παιχνιδιου η διορθώνεται κάπως ,σε πσ 4
SPYRER_007 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε Να ρωτησω κατι ρε παιδια,αυτο που αλλαζει συνεχεία την φωτεινότατα του παιχνιδιού και μια το γρασιδι ειναι σκουρο και μια φωτεινο ειναι προβλημα του παιχνιδιου η διορθώνεται κάπως ,σε πσ 4 Καποιος τουλαχιστον που το παίζει να μου πει αν εχει παρατηρήσει το ιδιο προβλημα.
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Αξίζει να πάρω το συγκεκριμένο game ως ποδοσφαιρακι η να πάω καλύτερα προς pes 2021?
Petpal91 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, μήπως έχει βρει κάποιος λύση στο πρόβλημα του upgrade από current gen σε next gen? Πήρα σήμερα το PS5 και μου εμφανίζει την τιμή του προϊόντος αντί να μου δίνει την επιλογή να κάνω δωρεάν την αναβάθμιση! Επικοινώνησα μέσω chat με την ΕΑ χωρίς να μου δώσουν κάποια ξεκάθαρη απάντηση και από τα videos που κυκλοφορούν δεν φαίνεται κάποιος να έχει βρει πραγματική λύση!
George7Byron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Χωρίς να ξέρω για το θέμα του fifa ,υπήρχε ένα αντίστοιχο με το ac valhalla στην disc version που ενώ πάιζαμε στο ps5 δεν εβρισκε την δωρεάν next gen αναβάθμιση απο το ps4.H ψηφιακή έκδοση δεν είχε θέμα.Η λύση που υπήρχε και δούλεψε και με εμένα ήταν να φτιάξεις τουρκικό account και να περάσεις το free upgrade!!! Δεν ξέρω αν δουλευει και εδώ κάτι τέτοιο βέβαια
Petpal91 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, George7Byron είπε Χωρίς να ξέρω για το θέμα του fifa ,υπήρχε ένα αντίστοιχο με το ac valhalla στην disc version που ενώ πάιζαμε στο ps5 δεν εβρισκε την δωρεάν next gen αναβάθμιση απο το ps4.H ψηφιακή έκδοση δεν είχε θέμα.Η λύση που υπήρχε και δούλεψε και με εμένα ήταν να φτιάξεις τουρκικό account και να περάσεις το free upgrade!!! Δεν ξέρω αν δουλευει και εδώ κάτι τέτοιο βέβαια Δημιούργησα τούρκικο account αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι! Σου έβγαλε κατευθείαν να κάνεις το upgrade?
George7Byron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Ε τότε δεν θα ισχύει στο fifa.Οταν είχα μπει με τουρκικό ,κανονικά μέσα από το μενού είχε την αναβάθμιση του βαλχαλα.Την έκανα κομπλέ και έσβησα το προφίλ μετά.Καποιες μέρες αργότερα το διορθώσαμε. Για να μην βρίσκετε λύση πάντως θα είναι αρκετά σοβαρό θεμα
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Το θελει ο γιος μου εχω το PS5 Disk να το παρω απο αγγελια και να αναβαθμισω η να παρω το κανονικο για PS5?
john1080 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Για να μην παρεξηγηθω εξαρχης θα πω οτι παντα αγοραζα Φιφα(μεχρι 2006 προ και μετα φιφα) Το φετινο φιφα δυστυχως πουλησαν παπα σε ολους μας και καλα με την αναβαθμιση σε next gen και καλα.Στο series X που το εχω εγω,ναι πηρε αναβαθμιση με εμφανως καλυτερα γραφικα αλλα μεχρι εκει...Δεν αναβαθμιστηκαν η προοδος σε καποια πραγματα,οπως πχ στο pro clubs,με αποτελεσμα να αναγκαζεσαι να εχεις και τις δυο εκδοσεις στο Xbox,την παλια και την αναβαθμισμενη Μια σωστη δουλεια δεν μπορουσαν να κανουν,αλλα βεβαια τα λεφτα η ΕΑ τα βγαζει απο το ultimate team,γιαυτο και μονο σε αυτο μετεφεραν την προοδο Στο ps5 δεν το εχω οποτε καλυτερα,οποιος το παρει τωρα να πρει κατευθειαν την αναβαθμισμενη εκδοση,αλλιως καντε τα γνωστα μαγια με την Τουρκια και αν πιασει επιασε... Δινουμε 70€ καθε χρονο και δεν μπορουν να αναβαθμισουν ενα παιχνιδι,ελεος πια...
GIOVINCO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Στις 24/1/2021 στις 10:19 ΜΜ, SPYRER_007 είπε Καποιος τουλαχιστον που το παίζει να μου πει αν εχει παρατηρήσει το ιδιο προβλημα. Ναι. Οταν παιζεις μερα το χορταρι ειναι πολυ φωτεινο και μαλιστα σε καποια γηπεδα σε στραβωνει κιολας Οι ανθρωποι ειναι αχρηστοι, τοσα χρονια το ιδιο προβλημα δεν μπορουν να το φτιαξουν
nevermore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, GIOVINCO είπε Ναι. Οταν παιζεις μερα το χορταρι ειναι πολυ φωτεινο και μαλιστα σε καποια γηπεδα σε στραβωνει κιολας Οι ανθρωποι ειναι αχρηστοι, τοσα χρονια το ιδιο προβλημα δεν μπορουν να το φτιαξουν Ειδικά σε γήπεδα που έχει και σκιά, απλά δεν παλεύετε με τπτ......
lkv100 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Η μεταφορά από FIFA 20 σε FIFA 21 γίνεται? Δλδ FIFA coins, points κάρτες? Αν είναι στην ίδια κονσόλα?
nevermore Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Στις 3/5/2021 στις 10:47 ΜΜ, lkv100 είπε Η μεταφορά από FIFA 20 σε FIFA 21 γίνεται? Δλδ FIFA coins, points κάρτες? Αν είναι στην ίδια κονσόλα? Εννοείτε πως όχι. Σε κάθε φιφα ξεκινάς από την αρχή (δεν μεταφέρετε τπτ).
lkv100 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Στις 5/5/2021 στις 11:18 ΠΜ, nevermore είπε Εννοείτε πως όχι. Σε κάθε φιφα ξεκινάς από την αρχή (δεν μεταφέρετε τπτ). https://help.ea.com/en-gb/help/fifa/fifa-points-transfer Απλά τώρα είδα και αυτό οπότε δεν νομίζω να γίνεται πλέον. Ωστόσο θα το δοκιμάσω μόλις βάλω το fifa 21 από το gamepass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα