Προς το περιεχόμενο

ISDN CLI Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες!!

Έχω γραμμή ISDN και ήθελα να έχω αναγνώριση κλήσης στο PC όταν με παίρνουν τηλ.Εγκατέστησα λοιπών το ISDN CLI και μου βγάζει το εξής μύνημα:

The manufacturer of your ISDNcard doesn't seem to have included any CAPI 2.0 compliant driver,or the drivers not

installed correctly.

Please ask the manufacturerfor a newer CAPI 2.0 driver

The ISDNphone OCX won't work without CAPI 2.0 drivers!

Ξέρει κανείς τι σημαίνει και πώς φτιάχνει (αν φτιάχνει)?

Υπ'όψιν οτι χρησιμοποιώ το NETMOD και όχι κάποιο αλλο ISDN Modem για τη σύνδεση στο δίκτυο και το έχω στη USB Θύρα...

Ευχαριστώ!!!!! :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το netmod δεν μπορει να λειτουργησει και σαν modem και σαν συσκευη αναγνώρισης. οι CAPI 2.0 drivers χρησιμοποιούνται είτε απο το modem είτε για την αναγνώριση. Δεν γινεται ταυτόχρονα. γιατι; ρωτα την intracom. πάντως από ότι ξερω μου έχουν πει ότι αν χρησιμοποιήσεις ενα άλλο ISDN modem αντι του netmod μπορεί να λύσει το προβλημά σου. ενα εσωτερικο πρέπει να κανει 30 ευρώ.

Αν θέλεις αναγνώριση κλήση μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Y.I.A.N.N.I.S.

Παλιό αλλά καλό.

Απλά δεν μπορείς να έχεις αναγνώριση κλήσης και Internet ταυτόχρονα.

Πρέπει να κλείνεις το ένα για να ανοίγεις το άλλο.

Επειδή η σελίδα με το πρόγραμμα δεν υπάρχει πλέον, αν θέλεις πες μου να στο στείλω με e-mail.

eixa dokimasei to Y.I.A.N.N.I.S. kai de doylepse me to diko moy netmod. xrhsimopoiw twra to advanced call center, an kai paroysiazei kapoia mikroprovlhmatakia.

Έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα. Στην έκδοση 5.0 του Netmod δεν λειτουργέι και γι'αυτό το ξήλωσα.

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Όσον αφορα τώρα τα του προγραμματος το ξέρω οτι δεν γίνεται να έχω αναγνώριση μεσώ αυτού του προγράμματος,άλλωστε το λέει και στο site,το ανέφερα ενδεικτικά οτι το χρησιμοποιώ για σύνδεση στο Δίκτυο.Και όσον αφορά το μύνημα που ενέφερα ποιο πάνω,μου το πετάει με το που πάω να ξεκινήσω το πρόγραμμα και φυσικά δεν ξεκινάει καν :wink:

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται? Μήπως χρειάζονται αναβάθμιση οι CAPI drivers του Netmod όπως λέει και το μυνημα που εμφανίζεται??

Όσον αφορά το Y.I.A.N.N.I.S. στείλε ένα mail στο...

Ευχαριστώ και πάλι!!!! :D :lol:

άκου, το ίδιο σκηνικό και γω.νόμιζα οτι ήταν απαραίτητο το isdn ta. Αρκεί να έχεις NETMOD με usb.

Κάνεις απεγκατάσταση απο το device manager,ψάχνεις στο σύστημά σου για oem?.inf αρχεία που να περιέχουν τη λέξη Ιντρακομ στα αγγλικά.Εμένα μου έβγαλε 9. το Oem1.inf,oem2.inf ήταν οκ. τα υπόλοιπα τα έσβησα. Μετά αφού είχα κατεβάσει το τελευταίο οδηγό http://netmod.intracom.gr/greek.htm έκανα setup (που το είχα στο cd-rom γιατί είναι ολοκαινουργιο το netmod) και με ρώτησε τι να κάνει εγκατάσταση. Απλά του τσέκαρα και το capi 2.0

Νομίζω οτι κ σε παλιότερο cd θα υπάρχει.Πρόσεχε κατα την εγκατάσταση.

Ελπίζω να βοήθησα.

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Όσον αφορα τώρα τα του προγραμματος το ξέρω οτι δεν γίνεται να έχω αναγνώριση μεσώ αυτού του προγράμματος' date='άλλωστε το λέει και στο site,το ανέφερα ενδεικτικά οτι το χρησιμοποιώ για σύνδεση στο Δίκτυο.Και όσον αφορά το μύνημα που ενέφερα ποιο πάνω,μου το πετάει με το που πάω να ξεκινήσω το πρόγραμμα και φυσικά δεν ξεκινάει καν :wink:

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται? Μήπως χρειάζονται αναβάθμιση οι CAPI drivers του Netmod όπως λέει και το μυνημα που εμφανίζεται??

Όσον αφορά το Y.I.A.N.N.I.S. στείλε ένα mail στο...

Ευχαριστώ και πάλι!!!! :D :lol:[/quote']

kaiser Το mailbox σου είναι γεμάτο. Πες μου ένα άλλο Mail account για να στο στείλω.

Αν έχεις παλιό netmod θα έχεις πρόβλημα.

Τυχαίνει να έχω το τελευταίο που κυκλοφορεί απο τον ΟΤΕ με την τελευταία έκδοση και δουλεύει.Αν εχεις παλιότερο τσέκαρα hardware -software και προχώρα σε αναβάθμιση.

yparxei ena programma gia anagnwrish klhshs eidika gia to netmod alla den to exw dokimasei kai den kserw an einai kalo.

http://www.netmodclip.gr/

exei meinei ligo pisw h ekdosh...vlepw to last update 11/2003....an vgaloun kana update mporei na to katevasw...mias kai to netmod, exei allaksei firmware, versions...klp.klp....

• 1 μήνα μετά...

paides...to netmodclip evgale kainourgia ekdosh katevaste thn apo edw.......http://www.netmodclip.gr/downloads/netmodclip_setup/netmodclip_setup_1.2.80.exe

einai h Version 1.2.80 - 31/05/2004

emena mou doulepse mia xara me to netmod...aplo kai euxristo...!

ps: enooite pws den douleuei se periptwsh pou xrhsimopoieis to netmod gia modem...

paides...to netmodclip evgale kainourgia ekdosh katevaste thn apo edw.......http://www.netmodclip.gr/downloads/netmodclip_setup/netmodclip_setup_1.2.80.exe

einai h Version 1.2.80 - 31/05/2004

emena mou doulepse mia xara me to netmod...aplo kai euxristo...!

ps: enooite pws den douleuei se periptwsh pou xrhsimopoieis to netmod gia modem...

Παρα πολυ καλο!!!!!!Ευχαριστω. :D :D :D :D

Γιάννης_(Platano), sou dhmiourgei kana kolima?? apla epeidh eserne to mhxanhma mou...(mallon eftaige oti den epaize xwros ston sklhro mou...) kata ta alla sou douleuei kala???

kai exei fash giati einai se access h vash tou kai mporeis na mpeis na prostheseis kai na afereseis polla pragmata...query mporeis na ftiaxeis..klp.klp.....

ps: eixame pei kai kati videokasetes me alefanto synenteuksh...den to exw ksexasei...apla exw piksei auton ton kairo...opote tha synenoithoume kapoia stigmh...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...