Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για την χαζή ερώτηση, αλλά δεν βρίσκω πως να το κάνω. Θέλω να στείλω απο ένα Samsung A71 με σύνδεση WIND ενα sms σε όλες τις επαφές, περίπου 1700. Υπάρχει κάποιος τροπος να γίνει μαζικά; Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς απο εταιρία όπως yuboto.gr ή κάποια ατίστοιχη.Την χρησιμοποιούσα παλιά από την δουλειά μου

Δημοσ.

Βγάλε τις επαφές σου σε ένα Excel και στείλε από κάποια online υπηρεσία που υποστηρίζουν excel όπως η smsprovider.gr εκτός και αν εννοείς ότι έχεις δωρεάν sms στο κινητό σου και θες να τα ξοδέψεις. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις όμως με κάποια online υπηρεσία και θα έχεις και στατιστικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZauZ είπε

Βγάλε τις επαφές σου σε ένα Excel και στείλε από κάποια online υπηρεσία που υποστηρίζουν excel όπως η smsprovider.gr εκτός και αν εννοείς ότι έχεις δωρεάν sms στο κινητό σου και θες να τα ξοδέψεις. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις όμως με κάποια online υπηρεσία και θα έχεις και στατιστικά.

2 ώρες πριν, alldaynews είπε

Γιατί δεν κοιτάς απο εταιρία όπως yuboto.gr ή κάποια ατίστοιχη.Την χρησιμοποιούσα παλιά από την δουλειά μου

Γνωρίζω για αυτές τις υπηρεσίες, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό γιατί η σύνδεση έχει 1500 sms δωρεάν στο μηνιαίο πακέτο. Υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή android ή υπηρεσία της WIND που στέλνει μαζικά sms; 

Δημοσ.

Δες αν στις επαφές έχει δυνατότητα για δημιουργία ομάδας (σε ένα παλιό Galaxy J5 υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Δημιούργησε νέα ομάδα, στην προσθήκη επαφής βάλε επιλογή όλων και αποθήκευσέ την. Μετά στο μήνυμά σου, εκεί που σου ζητάει να εισαγάγεις τον παραλήπτη, εσύ θα επιλέξεις ομάδες αντί για επαφές και συγκεκριμένα την ομάδα που δημιούργησες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...