Soki11 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας , Δεν ξέρω ειλικρινά αν είναι σωστή η κατηγορία που έβαλα το θέμα μου , αν δεν είναι 1000 συγνώμη . Θέλω να κάνω το εξής , έχω εάν naps server στο γραφείο μου και θέλω με κάποιο τρόπο να ανεβάσω κάποια βίντεο τα οποία οι χρήστες που έχουν πρόσβαση να μην έχουν την δυνατότητα να τα επεξεργαστούν , αλλά μόνο να τα βλέπουν. Καμια ιδεα ;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Κατι που παίζει στην οθόνη του υπολογιστή κάποιου τρίτου, ειναι θέμα χρόνου να στο κλέψουν να το επεξεργαστούν και να το κάνουν οτι θέλουν
Soki11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Κατι που παίζει στην οθόνη του υπολογιστή κάποιου τρίτου, ειναι θέμα χρόνου να στο κλέψουν να το επεξεργαστούν και να το κάνουν οτι θέλουν Ναι το καταλαβαινω αυτο , αλλα θελω να το κανω οσο πιο δυσκολο γινεται . 1 ώρα πριν, Soki11 είπε Ναι το καταλαβαινω αυτο , αλλα θελω να το κανω οσο πιο δυσκολο γινεται . Αν εχεις καταλαβει τι θελω να κανω , καμια ιδεα πως να το ψαξω στο google για να δω διαφορες λυσεις;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δε νομίζω να γίνεται, οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει κάποιο πρόγραμμα καταγραφής οθόνης και να καταγράψει το κάθε βίντεο.
Soki11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, lIlllIlI είπε Βάλε watermark Αυτο ειναι μια καλη ιδεα για να ξερουμε την προελευση. 11 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Δε νομίζω να γίνεται, οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει κάποιο πρόγραμμα καταγραφής οθόνης και να καταγράψει το κάθε βίντεο. κοιταξε εγω δεν θελω να του το κανω απλο , αν καποιος το θελει οπως και δηποτε , καλη του ορεξη δηλαδη
emperor4her Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, Soki11 είπε Αυτο ειναι μια καλη ιδεα για να ξερουμε την προελευση. κοιταξε εγω δεν θελω να του το κανω απλο , αν καποιος το θελει οπως και δηποτε , καλη του ορεξη δηλαδη σε οτι site και να το ανεβασεις αν θελει καποιος να το παρει, το πηρε. ειτε με καταγραφη οθονης ειτε με καποιο προγραμμα. watermark ειναι η καλυτερη λυση θεωρω.
Soki11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, emperor4her είπε σε οτι site και να το ανεβασεις αν θελει καποιος να το παρει, το πηρε. ειτε με καταγραφη οθονης ειτε με καποιο προγραμμα. watermark ειναι η καλυτερη λυση θεωρω. Δεν θα ανεβει σε site σε τοπικο δικτυο θα το εχω για να μεινει αρχειο για την εταιρεια
emperor4her Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, Soki11 είπε Δεν θα ανεβει σε site σε τοπικο δικτυο θα το εχω για να μεινει αρχειο για την εταιρεια αρα ακομη πιο ευκολο να το "παρει" καποιος. οποτε νομιζω το watermark ειναι η καλυτερη επιλογη!
Soki11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, emperor4her είπε αρα ακομη πιο ευκολο να το "παρει" καποιος. οποτε νομιζω το watermark ειναι η καλυτερη επιλογη! Σε ενα dlink nas που εχω ενω καποιος δεν μπορει να το διαγραψει η να κανει αποκοπη , μπορει ομως να κανει αντιγραφη για αυτο ψαχνω μια λυση
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Κοίτα. Όσο κάποιος βλέπει το βίντεο σαν αρχείο μπορεί και να το αντιγράψει. Αν μπλοκάρεις και την αντιγραφή τότε μπολοκάρεις και την αναπαραγωγή. Σε απλούς nas δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το προστατέψεις από την αντιγραφή. Ίσων να υπάρχει κάποια λύση αν σηκώσεις web server και να ασχοληθείς με σκρίπτς για να βρεις έναν τρόπο να αναπαράγεις το βίντεο μέσα από html αλλά να μην επιτρέπεται το δεξί κλικ. Πάλι όμως, αν κάποιος έχει κάποιο addon πχ το videodownload helper θα μπορεί να το τσιμπήσει. Μια άλλη λύση είναι να το ανεβάσεις prive σε κανένα site όπως το yt ή το dailymotion και να μπορεί να το δει μόνο όπως έχει το λινκ. Πάλι όμως θα μπορεί να το πάρει με κάποιο addon. Γενικά, αν κάποιος μπορεί να αναπαράγει το βίντεο τότε μπορεί και να το πάρει, απλά όπως είπες κι εσύ, θα είναι ποιο "δύσκολο" αν παίζει μέσα από html σελίδα για να το πάρει. Αν το βλέπει στον nas θα μπορεί να το πάρει "και η κουτσή Μαρία".! 1
Soki11 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, micos000 είπε Κοίτα. Όσο κάποιος βλέπει το βίντεο σαν αρχείο μπορεί και να το αντιγράψει. Αν μπλοκάρεις και την αντιγραφή τότε μπολοκάρεις και την αναπαραγωγή. Σε απλούς nas δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το προστατέψεις από την αντιγραφή. Ίσων να υπάρχει κάποια λύση αν σηκώσεις web server και να ασχοληθείς με σκρίπτς για να βρεις έναν τρόπο να αναπαράγεις το βίντεο μέσα από html αλλά να μην επιτρέπεται το δεξί κλικ. Πάλι όμως, αν κάποιος έχει κάποιο addon πχ το videodownload helper θα μπορεί να το τσιμπήσει. Μια άλλη λύση είναι να το ανεβάσεις prive σε κανένα site όπως το yt ή το dailymotion και να μπορεί να το δει μόνο όπως έχει το λινκ. Πάλι όμως θα μπορεί να το πάρει με κάποιο addon. Γενικά, αν κάποιος μπορεί να αναπαράγει το βίντεο τότε μπορεί και να το πάρει, απλά όπως είπες κι εσύ, θα είναι ποιο "δύσκολο" αν παίζει μέσα από html σελίδα για να το πάρει. Αν το βλέπει στον nas θα μπορεί να το πάρει "και η κουτσή Μαρία".! Αρχοντας ... Μου εδωσες λυση φιλε μου , σε ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Embedded video ή prive online; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από micos000
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα βάλεις οδηγό «Πως κάνω format και εγκατάσταση τα 7 (Wiki)»; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από _BASSstarlet_
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Θα βάλεις οδηγό «Πως κάνω format και εγκατάσταση τα 7 (Wiki)»; Αν αναφέρεσαι στους οδηγούς στην υπογραφή μου, δε θα το κάνω. Τα 7άρια δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο για την εγκατάσταση όπως τα xp που είχαν αρκετά βήματα. Εξ' άλλου έχει χίλιους-δυό οδηγούς πλέον στο ίντερνετ. https://www.wikihow.com/Install-Windows-7-(Beginners) https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=installing+windows+7+step+by+step Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα