lefteris1978 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας Εντός του μήνα ελπίζω να τελειώσω το καινούργιο μου pc έχω όμως μερικές απορίες σχετικά με τα fan headers της motherboard . Θα βάλω noctua fans 12x25 sto kraken 72 push pull 6 ανεμιστηρακια ( intake) με τις κάτωθι προδιαγραφές : Max. input power 0,6 W Max. input current 0,05 A Operating voltage 12 V 2 x 140 στη βάση του κουτιού ( intake) noctua Max. input power 1,56 W Max. input current 0,13 A Operating voltage 12 V Για εξαγωγή αέρα 1 ανεμιστηρακι πίσω και 2 στο πάνω μέρος του κουτιού λέω να βάλω τα 3 ανεμιστηρακια του κρακεν 72 που περισσεύουν . Aer P120 NZXT Fan Rated Voltage : Aer P120: 12V DC, 0.32A, 3.84W Aer P140: 12V DC, 0.35A, 4.2W To θεμα μου ειναι πως ξερω ποσα ανεμηστιρακια να βαλω πανω σε 1 fan header στο motherboard ωστε να μην το καψω ? Τα fan headers ειναι 1Α το καθε ενα εκτος απο το water pump που το δινει στα 3Α οπως αναγραφει το user guide της asus motherboard . Βλεπωντας τα nzxt ανεμιστηρακια καταλαβενω οτι καλητερα να βαλω 2 και οχι και τα 3 μαζι στο ιδιο fan header στα noctua ομως ? Δεν νομιζω τα noctua να χρειάζονται λιγοτερο power ? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από lefteris1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Αφου έχεις max 0,13Α στα noctua μπορείς να τα βάλεις σ ένα header δεν υπάρχει πρόβλημα, πως θα τα βάλεις ? με 2 splitter Y ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα