zourman1981 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Είμαι σε σκέψεις για αγορά 2ου ιχ μιας και χρειάζεται και η γυναίκα αμάξι πλέον Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο υπόψη η αλλά το θέλω για αποκλειστικά μέσα στην Αθήνα Καινούριο η μεταχειρισμένα 2-4 ετών Τι προτείνεται ? Θέλω να αποφύγω το smart μιας και θα μπαίνουν και παιδιά στα πίσω καθίσματα Αλλά θα εκτιμούσα και το μικρό μεγεθος, αν και υπάρχει 2η θέση πάρκινγκ σπίτι Σκέφτομαι lpg η βενζινη , πετρέλαιο μάλλον δεν θα βρω κάτι τόσο μικρό Θα κάνει γύρω στα 300 -500 χλμ το μήνα αποκλειστικά μέσα στην πόλη Δεν μας ενδιαφέρουν επιδόσεις κλπ Ούτε να είναι φορτωμένο τεχνολογικά Ασ έχει και παράθυρα με μανιβέλα και τασια αντί για ζάντες Μπορώ να δώσω μέχρι 10κ για καινούριο αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε μεταχ πιο φθηνά Κάθε άποψη δέκτη αλλά θα ήθελα και καταναλώσεις εντός πόλης μόνο γιατί όχι και σε συνθήκες κίνησης
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 34 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Είμαι σε σκέψεις για αγορά 2ου ιχ μιας και χρειάζεται και η γυναίκα αμάξι πλέον Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο υπόψη η αλλά το θέλω για αποκλειστικά μέσα στην Αθήνα Καινούριο η μεταχειρισμένα 2-4 ετών Τι προτείνεται ? Θέλω να αποφύγω το smart μιας και θα μπαίνουν και παιδιά στα πίσω καθίσματα Αλλά θα εκτιμούσα και το μικρό μεγεθος, αν και υπάρχει 2η θέση πάρκινγκ σπίτι Σκέφτομαι lpg η βενζινη , πετρέλαιο μάλλον δεν θα βρω κάτι τόσο μικρό Θα κάνει γύρω στα 300 -500 χλμ το μήνα αποκλειστικά μέσα στην πόλη Δεν μας ενδιαφέρουν επιδόσεις κλπ Ούτε να είναι φορτωμένο τεχνολογικά Ασ έχει και παράθυρα με μανιβέλα και τασια αντί για ζάντες Μπορώ να δώσω μέχρι 10κ για καινούριο αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε μεταχ πιο φθηνά Κάθε άποψη δέκτη αλλά θα ήθελα και καταναλώσεις εντός πόλης μόνο γιατί όχι και σε συνθήκες κίνησης Είμαι σε ανάλογη περίπτωση αναζήτησης . Κυρίως για μέσα στην πόλη . Προσωπικά εγω κοιτάω 10 ετίας . Θα του βάλω ο ίδιος νέο συστημα υγραέριου. Δηλαδή θα πάρω μονο βενζίνη. Κοιτάζω για mazda2 ,Yaris , Corsa C ή D ή C2 ( ξέρω οτι έχουν θέμα με φλάντζα ) Smart είναι το αμάξι που δεν συμπαθώ , απορώ τι παθητική ασφάλεια έχει ;
leolipop Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Aν αφορα μονο μεσα στην πολη γιατι δε κοιταζετε σε κατι αμιγως ηλεκτρικο E-up για παραδειγμα ; 1
lary7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Τoyota Aygo-Citroen C1-Peygeot 108 μονοδρομος. Τα καλύτερα μικρά πόλης και εξαιρετικά οικονομικά σε χρήση. 1
nik0laus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 C1 - 108 - Aygo είναι εξαιρετικες επιλογές για τη δουλεια αυτή... όπως και τα αντίστοιχα Κουβάγκεν Up-Mii-Citigo
zourman1981 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, leolipop είπε Aν αφορα μονο μεσα στην πολη γιατι δε κοιταζετε σε κατι αμιγως ηλεκτρικο E-up για παραδειγμα ; Μπάτζετ μέχρι 10 11 κ 5 λεπτά πριν, nik0laus είπε C1 - 108 - Aygo είναι εξαιρετικες επιλογές για τη δουλεια αυτή... όπως και τα αντίστοιχα Κουβάγκεν Up-Mii-Citigo Τι καταναλώσεις έχουν αυτά σε πραγματικές συνθήκες ?
JOHN ONLY Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Dacia sandero με εργοστασιακό υγραέριο. Κινείσαι με τα μισά χρήματα κ έχεις κ εγγύηση. 2
nik0laus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) @zourman1981 Βάλε 1,5 λιτρο επιπλέον στις επίσημες που ανακοινώνουν οι εταιρείες και είσαι μέσα Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από nik0laus
leolipop Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Μπάτζετ μέχρι 10 11 κ https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=213&model=3188&price-from=>8000&fuel_type=3 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από leolipop
thanasisxask Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Κοίτα για αυτοκίνητο δύο, τριών ετών αυτόματο ΟΧΙ Diesel και να έχει κάνα τεσσάρι αστέρια στην ασφάλεια. Από κυβικά στα 1200cc.Τεχνολογικά μπιχλιμπίδια καλό θα είναι να υπάρχουν όπως και ηλεκτρικά παράθυρα. Μπορεί να είναι αυτοκίνητο πόλης αλλά πρέπει να έχει τις ανέσεις του γιατί είναι "εργαλείο" και θα είναι συνέχεια στο δρόμο. 1
lary7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Τι καταναλώσεις έχουν αυτά σε πραγματικές συνθήκες ? Γύρω στα 5-6 σε συνθήκες πόλης, γενικά ειναι απο τα πιο οικονομικά οχήματα που κυκλοφωρούν, οικονομικότερο βενζίνης δεν θα βρείς.
zourman1981 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, leolipop είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=213&model=3188&price-from=>8000&fuel_type=3 Και αν θέλουν 3-5 Χιλ για μπαταρία σε 1,2 χρόνια ? 17 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Dacia sandero με εργοστασιακό υγραέριο. Κινείσαι με τα μισά χρήματα κ έχεις κ εγγύηση. Αυτό μοιάζει ενδιαφέρον
korakios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, zourman1981 είπε Αυτό μοιάζει ενδιαφέρον Απλά δεν είναι και μικρούλι Δες και κανα fiat panda σε CNG μιας και είσαι Αθήνα, όλο και κάποιο πρατήριο θα βρίσκεται κοντά σου!
tutuyo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφου θα βαζεις παιδακια πισω, αποψη μου ειναι να παρεις ενα μικρο πολης αλλα κανονικο αυτοκινητο - που σημαινει οτι αφηνεις κατι πολυθρονες με ροδες τυπου σμαρτ απεξω μεχρι 10κ βρισκεις ωραιοτατα Corsa Ε στην παλαιοτητα που θελεις (εως 4 ετη) που εχουν 4 πορτες, ικανοποιητικο πορτ μπαγκαζ, καλη ποιοτητα και καλη οικονομια εκει στο 5,5-6 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από tutuyo
zourman1981 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tutuyo είπε Αφου θα βαζεις παιδακια πισω, αποψη μου ειναι να παρεις ενα μικρο πολης αλλα κανονικο αυτοκινητο - που σημαινει οτι αφηνεις κατι πολυθρονες με ροδες τυπου σμαρτ απεξω μεχρι 10κ βρισκεις ωραιοτατα Corsa Ε στην παλαιοτητα που θελεις (εως 4 ετη) που εχουν 4 πορτες, ικανοποιητικο πορτ μπαγκαζ, καλη ποιοτητα και καλη οικονομια εκει στο 5,5-6 Έχω και κανονικό αμάξι , τα παιδιά θα μπαίνουν για διαδρομές 10 λεπτών πήγαινε έλα σχολεια, δεν με ενδιαφέρει να έχει και τόσο χώρο. Το μικρό το θέλω κυρίως για ευκολία πάρκινγκ, και επειδή όπως είπα έχω και 1ο αμάξι κανονικού μεγέθους με όλες τις ανέσεις δεν με ενδιαφέρει να έχει και ευκολίες τύπου οθόνες ηλεκτρικά παράθυρα κλπ Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από zourman1981
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα