Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi note 8 email app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το xiaomi redmi note 8, έχετε να προτείνεται κάποια εφαρμογή email?

Το samsung που είχα είχε δικιά του εφαρμογή και με είχε βολέψει.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pavloa είπε

εκτός απο το gmail.. 

Το microsoft outlook αξίζει να το κατεβάσω?

Ναι.

Gmail και outlook τα καλύτερα για μένα.

Βασικά δοκίμασε το.και δες ποιό σου αρέσει καλύτερα.

Δημοσ.

Στο app του outlook μπορείς να βάλεις και το gmail σου, εγώ έχω τρεις λογαριασμούς, 2 Hotmail και 1 Gmail, και σε μια σελίδα έχω όλα τα email μαζί, δε χρειάζεται δηλαδή να μπω σε κάθε email για να δω τα μηνύματά μου αλλά τα βλέπω όλα μαζί στην αρχική μου. Βέβαια μπορείς να τα δεις και ξεχωριστά αν θες. Με γεια και το κινητό ξεχάσαμε να πούμε. Καλοδούλευτο 😉

Δημοσ.

Τελικά κατέβασα το outlook, πέρασα όλα τα mail και είναι εύκολο στην χρήση του.,

Ευχαριστώ πολύ σε όλους.

Επίσης ξέρει  κανείς αν μπορώ να ηχογραφήσω τις κλήσεις? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Στο app του outlook μπορείς να βάλεις και το gmail σου, εγώ έχω τρεις λογαριασμούς, 2 Hotmail και 1 Gmail, και σε μια σελίδα έχω όλα τα email μαζί, δε χρειάζεται δηλαδή να μπω σε κάθε email για να δω τα μηνύματά μου αλλά τα βλέπω όλα μαζί στην αρχική μου. Βέβαια μπορείς να τα δεις και ξεχωριστά αν θες. Με γεια και το κινητό ξεχάσαμε να πούμε. Καλοδούλευτο 😉

Αυτό μπορείς να το κάνεις και στο Gmail και σε όλα τα mail applications. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, koutsis είπε

Αυτό μπορείς να το κάνεις και στο Gmail και σε όλα τα mail applications. 

Είχα δει το stock app που είχα σε ένα samsung phone πριν 7 χρόνια και δεν μπορούσα να εισάγω νομίζω άλλα email αλλά δεν το είχα ψάξει και πολύ. Όπως και να έχει δεν το γνώριζα, ευχαριστώ για την πληροφορία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Είχα δει το stock app που είχα σε ένα samsung phone πριν 7 χρόνια και δεν μπορούσα να εισάγω νομίζω άλλα email αλλά δεν το είχα ψάξει και πολύ. Όπως και να έχει δεν το γνώριζα, ευχαριστώ για την πληροφορία.

Ναι, πριν 7 χρόνια δεν μπορούσες να το κάνεις.

Τώρα όλες οι εφαρμογές το κάνουν!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...