Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, b0netruper είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις. Πάντως θα το εκτιμούσα αν μπορείτε να απαντήσετε και στις άλλες αρχικές απορίες γιατί το θέμα του Υ.Δ.Ε. όπως και τα των εκμισθώσεων τα γνωρίζω λίγο πολύ. Έτσι για την ιστορία, έχουν περάσει 5 εργάσιμες και ακόμη περιμένω τηλέφωνο από εκπρόσωπο της ΔΕΗ για να προχωρήσουμε στην σύναψη των συμβολαίων. Ποια ακριβώς από τις αρχικές απορίες δεν έχει απαντηθεί?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 - Πόσο χρόνο ενδεχομένως να χρειάζεται η όλη διαδικασία; Στο site αναφέρει οτι καλούν τους καταναλωτές εντος δύο ημερών και έπειτα ακολουθεί αποστολή των συμβολαίων με courier για υπογραφή και αποδοχή της σύμβασης. - Αν θα γίνει η επανασύνδεση χωρίς να ζητηθεί Υ.Δ.Ε; - Αν μπορώ να ζητήσω να μου αποσταλεί και αίτηση διακοπής μαζί με τα συμβόλαια νέας σύνδεσης. Έτσι θα αποφύγω να επισκευθώ ένα υποκαταστημα ΔΕΗ αποκλειστικά για την διακοπή.
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, b0netruper είπε - Πόσο χρόνο ενδεχομένως να χρειάζεται η όλη διαδικασία; Στο site αναφέρει οτι καλούν τους καταναλωτές εντος δύο ημερών και έπειτα ακολουθεί αποστολή των συμβολαίων με courier για υπογραφή και αποδοχή της σύμβασης. - Αν θα γίνει η επανασύνδεση χωρίς να ζητηθεί Υ.Δ.Ε; - Αν μπορώ να ζητήσω να μου αποσταλεί και αίτηση διακοπής μαζί με τα συμβόλαια νέας σύνδεσης. Έτσι θα αποφύγω να επισκευθώ ένα υποκαταστημα ΔΕΗ αποκλειστικά για την διακοπή. Νομίζω πως αυτή την εποχή που όλα υπολειτουργούν ενώ ταυτόχρονα λόγω του lockdown έχουν μαζευτεί πολλές εκκρεμότητες, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Πιστεύω θα το έχεις καταλάβει ήδη, μια και έχουν ήδη περάσει 5 ημέρες και ακόμα περιμένεις να σε καλέσουν. Όσο για την αίτηση διακοπής από όσο ξέρω δεν μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο, μάλλον δεν θα γλιτώσεις την επίσκεψη στη ΔΕΗ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Νομίζω πως αυτή την εποχή που όλα υπολειτουργούν ενώ ταυτόχρονα λόγω του lockdown έχουν μαζευτεί πολλές εκκρεμότητες, δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί. Πιστεύω θα το έχεις καταλάβει ήδη, μια και έχουν ήδη περάσει 5 ημέρες και ακόμα περιμένεις να σε καλέσουν. Όσο για την αίτηση διακοπής από όσο ξέρω δεν μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο, μάλλον δεν θα γλιτώσεις την επίσκεψη στη ΔΕΗ. Βέβαια στο site τους βρίσκω πολύ relaxed (https://www.dei.gr/el/epaggelmaties30802/epaggelmatiesetairies-xamilis-tasis/diakopi-paroxis-reumatos-logw-metegkatastasis) " Σε περίπτωση που μετακομίζετε/φεύγετε από ένα ακίνητο, πρέπει να καταθέσετε αίτηση λύσης της Σύμβασης Προμήθειας Ρεύματος, σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας ή καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 11770, ". Οπότε εικάζω οτι αφού υπονοεί οτι γίνεται τηλεφωνικά, οτι μπορεί να γίνεται και στο πλαίσιο της υπογραφής νέου συμβολαίου. Ή μήπως όχι... Όσο για το θέμα οτι όλα κινούνται με άλλους ρυθμόυς είναι το μόνο σίγουρο και γιαυτό κάνω υπομονή. Ευχαριστώ και πάλι
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, b0netruper είπε Βέβαια στο site τους βρίσκω πολύ relaxed (https://www.dei.gr/el/epaggelmaties30802/epaggelmatiesetairies-xamilis-tasis/diakopi-paroxis-reumatos-logw-metegkatastasis) " Σε περίπτωση που μετακομίζετε/φεύγετε από ένα ακίνητο, πρέπει να καταθέσετε αίτηση λύσης της Σύμβασης Προμήθειας Ρεύματος, σε οποιοδήποτε Κατάστημά μας ή καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 11770, ". Οπότε εικάζω οτι αφού υπονοεί οτι γίνεται τηλεφωνικά, οτι μπορεί να γίνεται και στο πλαίσιο της υπογραφής νέου συμβολαίου. Ή μήπως όχι... Όσο για το θέμα οτι όλα κινούνται με άλλους ρυθμόυς είναι το μόνο σίγουρο και γιαυτό κάνω υπομονή. Ευχαριστώ και πάλι Το έχω δει αυτό, μόνο που όταν δοκίμασα να καλέσω στο 11770 μου απάντησαν πως μέσω τηλεφώνου μόνο την πληροφορία δίνουν, και θα πρέπει να πάω σε κατάστημα ώστε να υπογράψω την αίτηση διακοπής μπροστά στον υπάλληλο και να την καταθέσω. Ενώ αντιθέτως την αίτηση για νέα σύμβαση ηλεκτροδότησης προβλέπεται να την παραλάβει η κούριερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τότε σύμφωνα με αυτό που μου απαντάτε συμφέρει καλύτερα να επισκευθώ το συντομότερο υποκατάστημα τους ούτως ώστε να πραγματοποιήσω την επανασύνδεση για το νέο διαμέρισμα και την διακοπή για το παλιό δια ζώσης. Έτσι και άλλιως θα πάω που θα πάω μία φορά, αν έτσι έχουν τα πράγματα... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από b0netruper
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, b0netruper είπε Τότε σύμφωνα με αυτό που μου απαντάτε συμφέρει καλύτερα να επισκευθώ το συντομότερο κατάστημα ούτως ώστε να παργματοποιήσω την επανασύνδεση για το νέο διαμέρισμα και την διακοπή για το παλιό δια ζώσης. Έτσι και άλλιως θα πάω μία φορά... Εγώ έτσι θα έκανα εξ αρχής... ακόμα και αν ήθελα μόνο νέα σύμβαση. Ελπίζω τουλάχιστον να μην δέχονται κόσμο μόνο με ραντεβού...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Έτσι έκανα και εγώ γενικότερα στο παρελθόν όσες φορές χρειάστηκε. Απλά τώρα την εποχή του κορονωιού και με ανήλικο ευπαθές τέκνο προσπαθώ να γλιτώσω οτι μπορώ περισσότερο σε τέτοιες υποθέσεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σήμερα ηλεκτροδοτήθηκε το διαμέρισμα. Έτσι για την ιστορία δεν χρειάστηκε Υ.Δ.Ε. αλλά ο πάροχος που επέλεξα ήταν η ΔΕΗ. Όλη η διαδικασία έγινε εντελώς ηλεκτρονικά για την νέα σύνδεση και η διακοπή για το παλιό διαμέρισμα τηλεφωνικά. Ο χρόνος σύνδεσης από την στιγμή που έγινε η σύναψη του συμβολαίου με την Δ.Ε.Η ήταν 8 ημέρες. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2020 από b0netruper
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Αλίμονο αν δεν μπορούσες να κάνεις επανασύνδεση χωρίς ΥΔΕ. Η επανασύνδεση πραγματοποιείται και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να προσκομισει την ΥΔΕ εντός 6 μηνών στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ αλλιώς περνάνε και σου κόβουν το ρεύμα.
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, b0netruper είπε Λοιπόν σήμερα ηλεκτροδοτήθηκε το διαμέρισμα. Έτσι για την ιστορία δεν χρειάστηκε Υ.Δ.Ε. αλλά ο πάροχος που επέλεξα ήταν η ΔΕΗ. Όλη η διαδικασία έγινε εντελώς ηλεκτρονικά για την νέα σύνδεση και η διακοπή για το παλιό διαμέρισμα τηλεφωνικά. Ο χρόνος σύνδεσης από την στιγμή που έγινε η σύναψη του συμβολαίου με την Δ.Ε.Η ήταν 8 ημέρες. Μας ότι δεν χρειάστηκε ΥΔΕ. Το ερώτημα είναι αν υπήρχε σε ισχύ η όχι. Θεωρώ ότι υπήρχε. 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αλίμονο αν δεν μπορούσες να κάνεις επανασύνδεση χωρίς ΥΔΕ. Η επανασύνδεση πραγματοποιείται και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να προσκομισει την ΥΔΕ εντός 6 μηνών στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ αλλιώς περνάνε και σου κόβουν το ρεύμα. Κανείς λάθος. Είναι δυνατόν να κάνεις επανασύνδεση χωρίς ΥΔΕ !!! Και αν συμβεί κάτι ?? Τότε θα φταίει ο κακος δεδδηε που σου έκανε επανασύνδεση !!
takoulou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Αλίμονο αν δεν μπορούσες να κάνεις επανασύνδεση χωρίς ΥΔΕ. Η επανασύνδεση πραγματοποιείται και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να προσκομισει την ΥΔΕ εντός 6 μηνών στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ αλλιώς περνάνε και σου κόβουν το ρεύμα. Καλημερα... Αν ειναι σε ισχυ και δεν εχει ληξει το ΥΔΕ δεν σου ζηταει ο Δεδδηε..Γινεται μονο οταν εχει αυτο ληξει..
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μας ότι δεν χρειάστηκε ΥΔΕ. Το ερώτημα είναι αν υπήρχε σε ισχύ η όχι. Θεωρώ ότι υπήρχε. Κανείς λάθος. Είναι δυνατόν να κάνεις επανασύνδεση χωρίς ΥΔΕ !!! Και αν συμβεί κάτι ?? Τότε θα φταίει ο κακος δεδδηε που σου έκανε επανασύνδεση !! Το ίδιο πραγμα λεμε. 4 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Αν ειναι σε ισχυ και δεν εχει ληξει το ΥΔΕ δεν σου ζηταει ο Δεδδηε..Γινεται μονο οταν εχει αυτο ληξει.. Το γνωρίζω, εγώ αναφέρομαι ότι μπορείς να φέρεις ρεύμα ακομα και οταν έχει λήξει και το δίνεις εντός εξαμήνου. Ειναι πολλές οι περιπτώσεις που ένα ακίνητο με κομμένο ρεύμα χρειάζεται να συνδεθεί για να γίνουν εργασίες διόρθωσης από τον ηλεκτρολόγο η άλλες εργασίες ανακαίνισης.
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Το γνωρίζω, εγώ αναφέρομαι ότι μπορείς να φέρεις ρεύμα ακομα και οταν έχει λήξει και το δίνεις εντός εξαμήνου. Ειναι πολλές οι περιπτώσεις που ένα ακίνητο με κομμένο ρεύμα χρειάζεται να συνδεθεί για να γίνουν εργασίες διόρθωσης από τον ηλεκτρολόγο η άλλες εργασίες ανακαίνισης. Κάνεις λάθος, εφόσον η παλιά ΥΔΕ έχει λήξει τότε ΔΕΝ γίνεται επανασύνδεση αν δεν προσκομίσεις πρώτα τη νέα. Ακόμα και για εργοταξιακό ρεύμα απαιτείται ΥΔΕ. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάνεις λάθος, εφόσον η παλιά ΥΔΕ έχει λήξει τότε ΔΕΝ γίνεται επανασύνδεση αν δεν προσκομίσεις πρώτα τη νέα. Ακόμα και για εργοταξιακό ρεύμα απαιτείται ΥΔΕ. Σε εμάς μας ειπαν από ΔΕΗ ότι σου φέρνουν ρεύμα και αν δεν έχεις ΥΔΕ υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι εντος 6μηνου θα τους δώσεις την νέα ΥΔΕ αλλιώς στο κοβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα