Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω μια εργασια με το android studio και θα χρειαζομουν λιγη βοηθεια.

Εχω ενα αρχειο και θελω “SQLiteDemo”.Η συγκεκριμένη υλοποίηση αποτελείται από μια φόρμα με 2 πεδία εισαγωγής κειμένου, 1 switch και 2 κουμπιά. Όταν πατάμε το κουμπί add δημιουργεί ένα καινούργιο αντικείμενο και το προσθέτει σε μια βάση δεδομένων και το εμφανίζει σε μια λίστα. Πατώντας παρατεταμένα ένα αντικείμενο της λίστας διαγράφεται από τη βάση και από τη λίστα και πατώντας απλό κλικ στη λίστα εμφανίζει ένα μήνυμα με τα περιεχόμενα του αντικειμένου. 

Αυτο που μου ζηταει ειναι το εξης:θα πρέπει αντί για Customers, να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη οντότητα – αντικείμενο που θέλετε εσείς. Στο GUI της εφαρμογής δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα και πρακτικά σας ζητάω οπουδήποτε στον κώδικα λέει Customer να λέει πχ Car. Αυτό προϋποθέτει ότι θα πρέπει να αλλάξετε και τα ονόματα των κλάσεων, και τα ονόματα των χαρακτηριστικών στις κλάσεις και τα όνομα της βάσης, των πινάκων της βάσης και των πεδίων της βάσης. 

μπορω να ανεβασω το zip αν ειναι απαραιτητο.

Απλως θελω μια καθοδηγηση στο τι περιπου κανω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα Android studio.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, electro17 είπε

Απλως θελω μια καθοδηγηση στο τι περιπου κανω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα Android studio

Ξεκινα με το documentation τοτε, εμεις τι ακριβως να σου πουμε; Πατα εδω πατα εκει;

https://developer.android.com/studio/intro

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ,ναι είναι για σχολή και δεν το έχω παρακολουθήσει το μάθημα οπότε δεν έχω κ πολύ ιδέα τι να κάνω

Δημοσ.
9 ώρες πριν, velociraptoras είπε

Για σχολή φαντάζομαι ε?  ο,τι τους φανεί ζητάνε πλέον στις εργασίες

Τι εννοείς ότι τους φανεί ζητάνε πλέον; 

1 ώρα πριν, electro17 είπε

Ευχαριστώ πολύ ,ναι είναι για σχολή και δεν το έχω παρακολουθήσει το μάθημα οπότε δεν έχω κ πολύ ιδέα τι να κάνω

Αυτό που σου ζητάει γίνεται κατά κύριο λόγο με γνώσεις Java και SQL. Αφού δεν σου ζητάει να αλλάξεις τίποτα στο UI, μπορείς να αφήσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό, ως έχει. Βρες που γίνεται define το schema της βάσης, άλλαξε τον customer σε κάτι άλλο, κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στην κλάση Java και τελείωσες. Αν δεν ξέρεις Java και SQL, εκτός αν σε καίει πολύ να περάσεις, μην το κάνεις καν. Πρώτα μάθε και μετά δώσε το μάθημα και θα σου φανεί ez. Δεν το λέω κακοπροαίρετα αλλά είναι κρίμα σε "σημαντικό" μάθημα να περάσεις χωρίς να ξέρεις.

Δημοσ.

εννοω οτι ζητανε πράγματα που δεν εχουν διδάξει. ειδικά αυτό το εξάμηνο, και πολλοι φοιτητες εκτος του οτι δε μπορουσαν να παρακολουθησουν τα τηλεμαθήματα δεν ειχαν και τα απαραίτητα εργαλεία να κανουν εξάσκηση πχ  προγραμματα αγορασμένα στους υπολογιστες των σχολών ή διαφορα δωρεαν που δε δουλευαν στους υπολογιστες καποιων παιδιων

Δημοσ.

Ολα μπορουν να γινουν με δεξι κλικ -> refactor -> rename .

Απλα οταν θα σου ζητησει να αλλαξει ολα τα occurrences εσυ πατα ναι για να αλλαξει το ονομα παντου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...