safridia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Θα ηθελα λιγο την γνωμη σας, φυσικα θα απευθυνθω σε επαγγελματια για να αναλαβει την υποθεση αλλα στο ενδιαμεσο με τρωει η αγωνια, τρολαρετε οσο θελετε, αλλα προσπαθηστε οσοι ξερουν να απαντησουν σοβαρα. Απο κληρονομια που προεκυψε απο θανατο γονεα βρεθηκα με ενα σπιτι σε οικοπεδο. Μαθαινω οτι ο αδερφος του γονεα εχει ψιλομπει μεσα στην ιδιοκτησια για αρκετα χρονια χωρις να γνωριζω εαν εχει υπαρξει καποια αντιδραση απο τους δικους μου επι του θεματος, ισως λογω συγγενιας δεν θελησαν να κανουν ιστορια. Ουσιαστικα το αρχικο οικοπεδο εσπασε σε 3 μερη και μοιραστηκε στα αδερφια, το ενα αδερφακι ηθελε παντα να κλεβει τους υπολοιπους και ενω τα ορια του ειναι μεχρι ενα σημειο το δωματιο που ειχε πηγαινε ενα μετρο παραπερα και το οικοιοποιηθηκε. Τωρα που περνω εγω αυτο το σπιτι και βλεπω οτι αλλα λεει το συμβολαιο μου και αλλου ειναι οι τοιχοι τι κανουμε; Καποτε ειχα διαβασει οτι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εαν δεν κανεις καμια κινηση στο κλεβει νομιμα. Τι ισχυει; Σε τι ειδους επαγγελματια απευθυνομαι για τετοια θεματα;
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, safridia είπε Θα ηθελα λιγο την γνωμη σας, φυσικα θα απευθυνθω σε επαγγελματια για να αναλαβει την υποθεση αλλα στο ενδιαμεσο με τρωει η αγωνια, τρολαρετε οσο θελετε, αλλα προσπαθηστε οσοι ξερουν να απαντησουν σοβαρα. Απο κληρονομια που προεκυψε απο θανατο γονεα βρεθηκα με ενα σπιτι σε οικοπεδο. Μαθαινω οτι ο αδερφος του γονεα εχει ψιλομπει μεσα στην ιδιοκτησια για αρκετα χρονια χωρις να γνωριζω εαν εχει υπαρξει καποια αντιδραση απο τους δικους μου επι του θεματος, ισως λογω συγγενιας δεν θελησαν να κανουν ιστορια. Ουσιαστικα το αρχικο οικοπεδο εσπασε σε 3 μερη και μοιραστηκε στα αδερφια, το ενα αδερφακι ηθελε παντα να κλεβει τους υπολοιπους και ενω τα ορια του ειναι μεχρι ενα σημειο το δωματιο που ειχε πηγαινε ενα μετρο παραπερα και το οικοιοποιηθηκε. Τωρα που περνω εγω αυτο το σπιτι και βλεπω οτι αλλα λεει το συμβολαιο μου και αλλου ειναι οι τοιχοι τι κανουμε; Καποτε ειχα διαβασει οτι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εαν δεν κανεις καμια κινηση στο κλεβει νομιμα. Τι ισχυει; Σε τι ειδους επαγγελματια απευθυνομαι για τετοια θεματα; Ξεκινάς με τοπογράφο ώστε να σου κάνει σύνταξη ενός τοπογραφικού με συντεταγμένες σε ΕΣΓΑ 87 , και να σου δώσει μαζί και απόδειξη κωδικου ηλεκτρονικού διαγράμματος ( θα χρειαστεί στόν συμβολαιογράφο) θα σου χρειαστεί και για το κτηματολόγιο. Μετά εάν θές πάς δικαστικά , εφόσον δέν υπάρχει τρόπος για συνεννόηση. Εάν έχεις τύχον αυθαιρεσίες εσύ κοίταξε πρώτα να τις τακτοποιήσεις . 1
safridia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Εαν εχει γινει το κτηματολογιο, δεν θα ειναι ετοιμο το τοπογραφικο με τις συντεταγεμενες που μου αναφερεις;
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, safridia είπε Εαν εχει γινει το κτηματολογιο, δεν θα ειναι ετοιμο το τοπογραφικο με τις συντεταγεμενες που μου αναφερεις; Αναλόγως τι έχετε επισυνάψειστο κτηματολόγιο. Πλέον τα παλιά τοπογραφικά χωρίς συντεταγμένες δέν έχουν και τόσο ίσχυ. Υπάρχουν αρκετές αιτήσεις που ο γεωγραφικός εντοπισμόες στο κτηματολόγιο έχει αποκλίσεις. Ο Τοπογράφος με το Gps που θα του υποδείξεις τα όρια , δέν θα έχει απόκλιση. Το μέγιστο είναι 4 χιλιοστά.
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, safridia είπε Θα ηθελα λιγο την γνωμη σας, φυσικα θα απευθυνθω σε επαγγελματια για να αναλαβει την υποθεση αλλα στο ενδιαμεσο με τρωει η αγωνια, τρολαρετε οσο θελετε, αλλα προσπαθηστε οσοι ξερουν να απαντησουν σοβαρα. Απο κληρονομια που προεκυψε απο θανατο γονεα βρεθηκα με ενα σπιτι σε οικοπεδο. Μαθαινω οτι ο αδερφος του γονεα εχει ψιλομπει μεσα στην ιδιοκτησια για αρκετα χρονια χωρις να γνωριζω εαν εχει υπαρξει καποια αντιδραση απο τους δικους μου επι του θεματος, ισως λογω συγγενιας δεν θελησαν να κανουν ιστορια. Ουσιαστικα το αρχικο οικοπεδο εσπασε σε 3 μερη και μοιραστηκε στα αδερφια, το ενα αδερφακι ηθελε παντα να κλεβει τους υπολοιπους και ενω τα ορια του ειναι μεχρι ενα σημειο το δωματιο που ειχε πηγαινε ενα μετρο παραπερα και το οικοιοποιηθηκε. Τωρα που περνω εγω αυτο το σπιτι και βλεπω οτι αλλα λεει το συμβολαιο μου και αλλου ειναι οι τοιχοι τι κανουμε; Καποτε ειχα διαβασει οτι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εαν δεν κανεις καμια κινηση στο κλεβει νομιμα. Τι ισχυει; Σε τι ειδους επαγγελματια απευθυνομαι για τετοια θεματα; Για να βοηθήσουμε, γράψε λίγο αναλυτικά. Μιλάμε για οικόπεδο η χωράφι ? Πόση έκταση μοιράστηκε στα 3 αδέρφια ? Τι κτίστηκε ? 1 σπίτι ? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα