Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, JohnGTA είπε @ikorolis Μόνο σε αυτό το φόρουμ χαίρονται άνθρωποι επειδή συνάνθρωποι τους έχασαν το ψωμί τους. Άκυρο, τον Σβαρτσενέγκερ τον έχεις πιστεύεις στο ξύλο ή θα αρκεστείς στο ότι έδειρες και τον Σταλόνε τόσο νταής που το παίζεις; Καταρχήν ποιος σου είπε ότι χαίρομαι αν κάποιος χάνει την δουλειά του (δεν μου αρέσει καθόλου να χάνει την δουλειά του κάποιος άνθρωπος ή να μην έχει δουλειά) αντιθέτως θα έλεγα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου όταν ξέρω/γνωρίζω π.χ στην γειτονιά που μένω ότι κάποιος έχασε την δουλειά του ή ότι ψάχνει δουλειά για το παιδί του κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να του βρω δουλεία είτε εκεί που δουλεύω εγώ μιας και ζητάμε προσωπικό συνέχεια ή αλλού. ότι αφορά τους συγκεκριμένους ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους όσο και να με στεναχωρεί το γεγονός λυπάμαι αλλά αυτοί το επιδίωξαν με τις πράξεις τους/με την συμπεριφορά τους όπως είπα στην ζωή όλα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα φίλε μου κατά αυτόν τον τρόπο θα κριθώ και εγώ αν έπραξα σωστά ή λάθος. ότι αφορά τους δύο διάσημους και πολύ καλούς ηθοποιούς στους οποίους αναφέρεσαι είναι της ηλικίας μου (πιο μεγάλοι από μένα) δεν νομίζω να παίζουν ξύλο ή να ήθελαν να παίξουν ξύλο μαζί μου εγώ είμαι ένας ασήμαντος πολίτης ποιος σου είπε ότι το παίζω νταής αυτό είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα. είμαι ένας καλός και φιλήσυχος πολίτης απλά σε κάποια πράγματα έχω θέσει όρια και αν κάποιος τα ξεπεράσει τότε θα υποστεί τις συνέπειες. όπως έχω πει συγνώμη και συγχώρεση ζητάς μόνο από τον θεό εγώ είμαι άνθρωπος και όχι θεός 3 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε 22 λεπτά πριν, ikorolis είπε Καταρχήν μάλλον ΕΣΥ πρέπει να μάθεις να διαβάζεις καλύτερα...εντελώς φιλικά στο λέω Σου εχω απαντησει σε ακριβως οτι εχεις ασυναρτησια εχεις γραψει ως τωρα. Το θέμα εδώ είναι αλλοιωμένα τρόφιμα και συγκεκριμένα "γαλοπούλα" την οποία αγόρασε ο φίλος μας στον οποίο εξήγησα αναλυτικά και πάρα πολύ απλά πως μπορεί να βρει το δίκιο του και τι πρέπει να κάνει (καθώς ψωνίζω τακτικά τρόφιμα για το σπίτι και τυχαίνει καμιά φορά να είναι κάτι "ακατάλληλο για κατανάλωση") Η απαντηση μου σε αυτο ακριβως, βρισκεται στην πρωτη και στην δευτερη απαντηση μου σε αυτο το post. Μαθε να διαβαζεις. Τις εξυπνάδες ΕΣΥ τις άρχισες λέγοντας ότι π.χ η ΕΛ.ΑΣ ή το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα δεν θα ασχοληθεί με τα αλλοιωμένα τρόφιμα πράγμα που επίσης είναι αναληθής καθώς αν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία οφείλει όχι μόνο να ασχοληθεί αλλά και να ειδοποιήσει τις αρμόδιες δικαστικές αρχές αλλά και τις αρμόδιες αρχές ελέγχου τροφίμων και αγαθών. Καμμια εξυπναδα δεν ειναι, διαβασε ξανα την πρωτη μου απαντηση σε αυτο το post και παλι θα παρεις την απαντηση σου. Αυτοί οι οποίοι ανάφερα ΦΙΛΕ ΜΟΥ διέπραξαν σοβαρά παραπτώματα έτσι έχασαν την δουλειά τους (όπως είπα υπάρχουν οι ανάλογες αποδείξεις) εσύ μπορείς να νομίζεις/πιστεύεις ότι κάποιος ή κάποιοι με δουλεύουν αλλά θα σε απογοητεύσω καθώς δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος οποίος θα το πράξει αυτό και αν υπάρξει τέτοιος τότε μάλλον θα πρέπει να βρει μέρος στον κόσμο να κρυφτεί μην τον βρω γιατί τότε ... Εχεις εσυ αποδειξεις στα χερια σου, οτι υπαλληλοι του ΣΤΑΣΥ, του ΟΣΥ και της ΕΛ.ΑΣ. εχασαν την δουλεια τους; Επισης ασε τα μεγαλα λογια.. αυτα ειναι για τους μικρους ανθρωπους φιλε. Δεν ψαρωνει κανενας, ποσο μαλλον εγω.. Αν σε κουράζουν τα "χαζά" όπως είπα μην απαντάς ασχολήσου με πιο σοβαρά θέματα που σου αρμόζουν άσε εμάς τους ηλίθιους/χαζούς/άσχετους κατά την δική σου άποψη να ασχοληθούμε. Αν μεχρι τωρα, διαβασες αυτα που παραπανω σου προτεινα, θα καταλαβεις ακριβως ποια ειναι τα χαζα στα οποια επιμενεις ακομα και με κουραζεις. Λες τα ιδια ξανα και ξανα και με αναγκαζεις να σου απανταω τα ιδια, ξανα και ξανα. Δεν ξερω μετα απο αυτο αν τελικα ο χαζος ειμαι εγω που σου απανταω ή εσυ που δεν μπορεις να διαβασεις απλα ελληνικα. Μην ανησυχείς έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου ούτε να το κάνω σκοπό της ζωής μου Ελπιζω για το καλο ολων μας, να εχεις. Παρολαυτα δικη σου γραφη ηταν το "Θα αντικρουω για παντα τα επιχειρηματα σου". Νταξει, μην το κανεις και σκοπο της ζωης σου. Αν ήσουν η γυναίκα της ζωής μου μπορεί αλλά αυτή ήδη υπάρχει έτσι η θέση είναι πιασμένη Ούτε φυσικά θα σε βάλω στην λίστα αγνόησης ή αλλιώς μαύρη λίστα καθώς πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία αυτή είναι η δική σου. Εγω ειμαι αδιορθωτος φιλε, δεν την αξιζω την δευτερη ευκαιρια σου, αν και σε ευχαριστω για αυτην. Παρολαυτα, στις ασυναρτησιες που θα σε βλεπω σε κανα post που παρακολουθω να λες, παλι θα σου απανταω, οποτε ισως να το ξανασκεφτεις για εκεινη την αγνοησουλα που λεγαμε. απλά θα σου απαντήσω ναι έχω τις αποδείξεις ότι έχασαν την δουλειά τους. εγώ επιμένω και λέω να σου δώσω δεύτερη-τρίτη ίσως και παραπάνω ευκαιρίες γιατί ΕΣΥ αλλά και ΑΛΛΟΙ συνομιλητές έχετε δείξει καλά σημάδια και μπορείτε να προσφέρετε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα/κοινότητα εγώ δεν ασχολούμε πλέον - σπανίως θα δώσω βοήθεια σε κάποιον ήδη βρίζω αυτόν (εκείνος βέβαια ασχολείται με τις αγγελίες) από την δουλειά που με έκανε να γραφτώ ως μέλος σε αυτή την ιστοσελίδα δεν υπάρχει κανένα νόημα μια χαρά ήμουν επισκέπτης διάβαζα αυτό που ήθελα και πήγαινα παρακάτω ούτε σχόλια ούτε τίποτα. 5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Καλά κάνεις και κρατάς φωτογραφίες. Η ερώτηση πήγαινε προς τον Gbar, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι εφόσον υπάρχει επαρκές φωτογραφικό η βινυεοληπτικο υλικό υλικό για να μπορεί να στοιχειοθετησει την καταγγελία και να σε τρέξουν στα δικαστήρια δεν θα καταφέρουν κάτι. Ακόμα και να υποστηρίξουν ότι αυτό το έκανες εσκεμμένα για να φαίνεται κάτι και να ζητήσεις τα ρέστα από την εταιρεία, υπάρχουν άτομα με γνώσεις που μπορούν να διακρίνουν από την φωτογραφία αν είναι αληθές περιστατικό αλλοιωμένου προϊόντος ή ψευδές πχ μύκητας στο γιαούρτι. να ξέρεις αγαπητέ φίλε Βασίλη για μένα παίζει ρόλο η συνεννόηση και η επικοινωνία που έχει ο πελάτης/καταναλωτής με την εταιρεία π.χ σε περιπτώσεις που μου έτυχαν και αφορούσαν γάλα ή χυμό η εταιρεία βρήκε τι έφταιγε και το διόρθωσε άμεσα ούτε το κατάστημα ούτε την εταιρεία παραγωγής/διάθεσης/διανομής συμφέρει το "αλλοιωμένο προιόν" που μπορεί να είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία
GoMaR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Ασήμαντος πολίτης λέει και έχουν χάσει τόσα άτομα την δουλειά τους εξαιτίας του. Να πώς ανεβαίνει το ποσοστό ανεργίας μιας χώρας. Δύο τρεις σαν εσένα χρειάζονται. Χωρίς παρεξήγηση φίλε, αλλά η πολύ χρονο έχεις στη ζωή σου η καθόλου προβλήματα και ψάχνεις να βρεις. Πώς γίνεται να έχεις τόσα πάρε δώσε με τόσους φορείς και με τους περισσότερους να έχεις πρόβλημα και να τρέχεις για καταγγελίες...
N3M3SiS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, GoMaR είπε Ασήμαντος πολίτης λέει και έχουν χάσει τόσα άτομα την δουλειά τους εξαιτίας του. Να πώς ανεβαίνει το ποσοστό ανεργίας μιας χώρας. Δύο τρεις σαν εσένα χρειάζονται. Χωρίς παρεξήγηση φίλε, αλλά η πολύ χρονο έχεις στη ζωή σου η καθόλου προβλήματα και ψάχνεις να βρεις. Πώς γίνεται να έχεις τόσα πάρε δώσε με τόσους φορείς και με τους περισσότερους να έχεις πρόβλημα και να τρέχεις για καταγγελίες... O φιλος μας εχει τρελανει στο δουλεμα, τι να λεμε τωρα..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GoMaR είπε Ασήμαντος πολίτης λέει και έχουν χάσει τόσα άτομα την δουλειά τους εξαιτίας του. Να πώς ανεβαίνει το ποσοστό ανεργίας μιας χώρας. Δύο τρεις σαν εσένα χρειάζονται. Χωρίς παρεξήγηση φίλε, αλλά η πολύ χρονο έχεις στη ζωή σου η καθόλου προβλήματα και ψάχνεις να βρεις. Πώς γίνεται να έχεις τόσα πάρε δώσε με τόσους φορείς και με τους περισσότερους να έχεις πρόβλημα και να τρέχεις για καταγγελίες... Ναι είμαι ένας απλός φορολογούμενος πολίτης όσο και να σου φαίνεται παράξενο αγαπητέ μου φίλε σιγά που ευθύνομαι εγώ για το ποσοστό ανεργίας της χώρας λυπάμαι που θα καταρρίψω το μύθο και θα σε ξυπνήσω από το όνειρο σου αλλά αυτοί που ευθύνονται είναι αυτοί που ψηφίζεις εσύ και οι άλλοι πολίτες της χώρας αυτής (εγώ δεν τους ψηφίζω και έχω την συνείδηση μου καθαρή) απλά λόγω φύσης της εργασίας μου πλέον έχω πάρα πολλές γνωριμίες και σχέσεις με το Δημόσιο (υπουργεία/οργανισμούς/φορείς) με Εταιρείες ενέργειας/ύδρευσης/τηλεπικοινωνιών/φυσικού αερίου καθώς η εταιρεία που εργάζομαι είναι μια πολυεθνική εταιρεία/οργανισμός (διεθνής) ελληνικό παράρτημα η οποία φυσικά βοηθάει στην καταπολέμηση της ανεργίας όπως λες καθώς ζητάει προσωπικό ακόμα και τώρα... επίσης έχω πάρα πολύ χρόνο στην ζωή μου καθόλου προβλήματα να με απασχολούν τα οικονομικά μου είναι τέλεια η υγεία μου επίσης και χρησιμοποιώ καθημερινά τα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) καθώς δεν έχω όχημα ούτε με δύο ούτε με τέσσερις ρόδες δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε σκοπός της ζωής μου είναι να κάνω καταγγελίες όπως εσύ νομίζεις αντιθέτως μετά λύπης διαπιστώνω ότι έχει δίκιο ένας φίλος εδώ πέρα που είπε τι τρόφιμα και .... εδώ πέρα κάνουμε καταγγελία μόνο όταν αφορά κάμερα - τηλέφωνο - υπολογιστή. 11 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε O φιλος μας εχει τρελανει στο δουλεμα, τι να λεμε τωρα.. Εγώ δεν σας έχω τρελάνει στο δούλεμα φίλε μου Δυστυχώς άλλοι σας έχουν τρελάνει στο δούλεμα και ξέρεις ποιο είναι το όμορφο/ωραίο ότι τους ψηφίζεται να σας κυβερνούν και να τσεπώνουν κάθε μήνα τα 10.000 ευρώ για ελλάδα ή 30.000 ευρώ για ευρώπη χρήματα τα οποία εσείς τα πληρώνετε ξέρεις. Αντίθετα εγώ δουλεύω και πληρώνομαι τον μισθό μου για την δουλεία που κάνω και δεν ψηφίζω κανέναν από αυτούς που αποκαλώ κλέφτες/λαμόγια αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ μου φίλε γιατί εγώ δεν τους έχω ανάγκη ούτε κλαίγομαι για να διορίσουν το παιδί μου στο δημόσιο γιατί δεν μπορεί να βρει δουλεία μιας και οι δουλειές που υπάρχουν στην ελλάδα είναι σερβιτόρος ή delivery. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από ikorolis
N3M3SiS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δεν υπαρχουν αρκετα ::confused:: emoticons για reaction σε αυτο το post. 1
hexenlord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, ikorolis είπε Ναι είμαι ένας απλός φορολογούμενος πολίτης όσο και να σου φαίνεται παράξενο αγαπητέ μου φίλε σιγά που ευθύνομαι εγώ για το ποσοστό ανεργίας της χώρας λυπάμαι που θα καταρρίψω το μύθο και θα σε ξυπνήσω από το όνειρο σου αλλά αυτοί που ευθύνονται είναι αυτοί που ψηφίζεις εσύ και οι άλλοι πολίτες της χώρας αυτής (εγώ δεν τους ψηφίζω και έχω την συνείδηση μου καθαρή) απλά λόγω φύσης της εργασίας μου πλέον έχω πάρα πολλές γνωριμίες και σχέσεις με το Δημόσιο (υπουργεία/οργανισμούς/φορείς) με Εταιρείες ενέργειας/ύδρευσης/τηλεπικοινωνιών/φυσικού αερίου καθώς η εταιρεία που εργάζομαι είναι μια πολυεθνική εταιρεία/οργανισμός (διεθνής) ελληνικό παράρτημα η οποία φυσικά βοηθάει στην καταπολέμηση της ανεργίας όπως λες καθώς ζητάει προσωπικό ακόμα και τώρα... επίσης έχω πάρα πολύ χρόνο στην ζωή μου καθόλου προβλήματα να με απασχολούν τα οικονομικά μου είναι τέλεια η υγεία μου επίσης και χρησιμοποιώ καθημερινά τα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) καθώς δεν έχω όχημα ούτε με δύο ούτε με τέσσερις ρόδες δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε σκοπός της ζωής μου είναι να κάνω καταγγελίες όπως εσύ νομίζεις αντιθέτως μετά λύπης διαπιστώνω ότι έχει δίκιο ένας φίλος εδώ πέρα που είπε τι τρόφιμα και .... εδώ πέρα κάνουμε καταγγελία μόνο όταν αφορά κάμερα - τηλέφωνο - υπολογιστή. Εγώ δεν σας έχω τρελάνει στο δούλεμα φίλε μου Δυστυχώς άλλοι σας έχουν τρελάνει στο δούλεμα και ξέρεις ποιο είναι το όμορφο/ωραίο ότι τους ψηφίζεται να σας κυβερνούν και να τσεπώνουν κάθε μήνα τα 10.000 ευρώ για ελλάδα ή 30.000 ευρώ για ευρώπη χρήματα τα οποία εσείς τα πληρώνετε ξέρεις. Αντίθετα εγώ δουλεύω και πληρώνομαι τον μισθό μου για την δουλεία που κάνω και δεν ψηφίζω κανέναν από αυτούς που αποκαλώ κλέφτες/λαμόγια αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητέ μου φίλε γιατί εγώ δεν τους έχω ανάγκη ούτε κλαίγομαι για να διορίσουν το παιδί μου στο δημόσιο γιατί δεν μπορεί να βρει δουλεία μιας και οι δουλειές που υπάρχουν στην ελλάδα είναι σερβιτόρος ή delivery. Ρε Ηλια, ελα ρε μαν, νταξει όχι άλλο καρβουνο να πουμε, αφου βλέπεις δεν καταλαβαινουν τα παιδια …..
Προτεινόμενες αναρτήσεις