Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

1. Πας πισω τη ληγμενη γαλοπουλα.

2. Ζητας να σου δωσουν αλλη ή ζητας πισω τα 1,21 ευρω σου (γιατι πηρες απο τη φτηνη).

3. Φευγεις.

Σιγα μην κινητοποιηθει και το FBI και το CIA μαζι...Μερικοι μαλλον εχετε πολυ ελευθερο χρονο. :P

Πες τα ρε μπρο. Εγώ τα λέω και με κατηγορούν ότι αγνοώ την δημόσια υγεία.

Έλεος δλδ.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Οποτε η καλυτερη λυση ειναι: Φωτογραφια του γιαουρτιου με την μουχλα ...

Ανεβασμα στα Social με Tag #ΒΟΥΒΑΛΙΤΣΑ #SuperMarket ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΟΣ μεχρι να γινει VIRAL ...

Σαν τον βάτραχο στη σαλάτα ένα πράμα...

Αλλά πρέπει να το πουλήσεις καλά για να κινηθεί!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Σιγα μην κινητοποιηθει και το FBI και το CIA μαζι...Μερικοι μαλλον εχετε πολυ ελευθερο χρονο. :P

Όπως έλεγε σε μία θεατρική παράσταση ο αείμνηστος Βασίλης Τσιβιλίκας (παρόμοια περίπτωση)......Δε λέμε και στο ΝΑΤΟ να τους βομβαρδίσει ?? :D

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, braxamiotis είπε

Να το πατε στην αστυνομια

Εγω λεω στην πυροσβεστικη...

Οπως ελεγε και ο Τσακωνας  ,

Πνιγόσαστε παίρνετε την πυροσβεστική ,πλημμυρίζετε παίρνετε την πυροσβεστική ,καιγόσαστε παίρνετε την πυροσβεστική πεφτετε σε χαραδρα παίρνετε την πυροσβεστική

Ανεβαινει το βρωμογατο σας σε κανενα δεντρο παίρνετε την πυροσβεστική... Ε παρτε και κανεναν αλλον...

Περα απο την πλακα εαν βαλουμε και την αστυνομια να κυνηγαει τα γιαουρτια στα supermarket την βαψαμε....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εγω λεω στην πυροσβεστικη...

Οπως ελεγε και ο Τσακωνας  ,

Πνιγόσαστε παίρνετε την πυροσβεστική ,πλημμυρίζετε παίρνετε την πυροσβεστική ,καιγόσαστε παίρνετε την πυροσβεστική πεφτετε σε χαραδρα παίρνετε την πυροσβεστική

Ανεβαινει το βρωμογατο σας σε κανενα δεντρο παίρνετε την πυροσβεστική... Ε παρτε και κανεναν αλλον...

Περα απο την πλακα εαν βαλουμε και την αστυνομια να κυνηγαει τα γιαουρτια στα supermarket την βαψαμε....

Εσυ πηγαινε και στο λιμενικο.Εγω παντα οταν βρεθω σε τετοια περιπτωση παω με το προιον στην αστυνομια και κανω καταγγελια.Αυτοι μετα ξερουν

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, braxamiotis είπε

Εσυ πηγαινε και στο λιμενικο.Εγω παντα οταν βρεθω σε τετοια περιπτωση παω με το προιον στην αστυνομια και κανω καταγγελια.Αυτοι μετα ξερουν

Και δινεις 120€ για μυνηση καθε φορα ?

Γιατι  εαν κανεις απλη καταγγελια  τι θα κανουν ?

Θα τους καλεσουν για συστασεις ? - Ναι Γειας μας ανεφεραν οτι πουλησατε ληγμενο γιαουρτι .. Να μην ξαναγινει ...

Δεν ειναι αρμοδια η αστυνομια για αυτα τα θεματα αλλα ο ΕΦΕΤ.

Για παραδειγμα εαν ερθω εγω στο μαγαζι σου παρω ενα γιαουρτι το αφησω στον ηλιο στους 40 βαθμους για κανενα 3ωρο και μετα το βαλω ψυγειο δεν θα εχει αλλιωθει ?

Παω στο τμημα και σου κανω καταγγελια ετσι απλα....?

Δεν γινονται ετσι μερικα πραγματα... Για αυτο και υπαρχουν οι λεγομενοι "ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ" 

• Like 3
Δημοσ.

επειδη συνηθως ειμαστε πελατες σε συγκεκριμενα σουπερμαρκετ.....

απευθυνσεσαι στο σουπερ μαρκετ και μιλας με τον αρμοδιο......αυτη ειναι η αρχικη κινηση......και μετα οτιδηποτε αλλο...

πριν 2 χρονια ειχα παρει κατεψυγμενα φασολακια γνωστης εταιρειας...στο ανοιγμα δε ηταν το χρωμα τους πρασινο αλλα προς το κοκκινο..μιλησα με το σουπερμαρκετ

και πηραμε τηλεφωνο την εταιρεια.....η εταιρεια την επομενη εστειλε τον ανθρωπο της για επιτοπου ελεγχο.....το προβλημα ηταν η λαθος ψυξη στο ψυγειο με τα προιοντα,μου εξηγησε οτι αναλογα με το υψος που εχουν τα προιοντα στο ψυγειο διαμορφωνουν και τη ψυξη.Μου τα αντικατεστησαν με διπλασια ποσοτητα  αλλα καταλαβα οτι δε φταινε παντα οι εταιρειες για τα προιοντα αλλα και οι υπαλληλοι του καθε σουπερ μαρκετ.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Οποτε η καλυτερη λυση ειναι: Φωτογραφια του γιαουρτιου με την μουχλα ...

Ανεβασμα στα Social με Tag #ΒΟΥΒΑΛΙΤΣΑ #SuperMarket ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΟΣ μεχρι να γινει VIRAL ...

Και αυτό πάλι είναι ακραίο.

Μπορεί κάπου από την παραγωγή μέχρι να το πάρεις εσύ ή εγώ το συγκεκριμένο γιαούρτι π.χ. να τρυπήθηκε η συσκευασία του να πήρε αέρα και μέχρι να έρθει στα χέρια μας να πέρασαν 3-4-5 μέρες ικανές να αλλοιωθεί ενώ η υπόλοιπη παρτίδα να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Το συζητήσαμε και αλλού αλλά μην  ξεχνάμε τι κάνουν μερικοί σε κάποια s/m με τους καφέδες espresso . Τους τρυπάνε μάλλον με καρφίτσα παίρνουν αέρα και είναι άχρηστοι.Μπορεί το ίδια να κάνουν π.χ. και σε γιαούρτια αλλά εκεί δεν φαίνονται παρά μόνο αν αλλοιωθούν.Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο παραγωγός αλλά ούτε και το κατάστημα οπότε μόνο κακό θα τους κάνουμε με μία τέτοια ανάρτηση εκτός και αυτοσκοπός μας είναι τα λαικ που θα πάρουμε.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, braxamiotis είπε

Eιναι υποχρεωμενη η αστυνομια να στελει το δειγμα στον ΕΦΕΤ

Πιστεψε με το δειγμα σου θα εχει φυγει μαζι με τα ποτηρια του καφε απο το τμημα σε μαυρη σακουλα....

• Thanks 1
Δημοσ.

Πιστεψε με οτι ο αστυνομικος που δεν θα πραξει τα δεοντα λογω της ιδιοτητας μου θα βρεθει στα δικαστηρια στον εργασιακο μου χωρο

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, τώρα που συνηθίσαμε να κάνουμε unboxing όταν έρχεται κάτι από banggood, ali κτλ, θα συνεχίσουμε το "άθλημα" σε φέτες, γιαούρτια και γαλοπούλες από το supermarket...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, braxamiotis είπε

Πιστεψε με οτι ο αστυνομικος που δεν θα πραξει τα δεοντα λογω της ιδιοτητας μου θα βρεθει στα δικαστηρια στον εργασιακο μου χωρο

Εισαι δικαστικος ή δικηγορος ?

Λογικα θα πρεπει να ξερεις οτι η καταγγελια στον ΕΦΕΤ γινετε 

• ηλεκτρονικά,
  • ταχυδρομικά,
  • τηλεφωνικά στη γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών 11717,
  • με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Κέντρο Λήψης Αναφορών ή τα γραφεία των Περιφερειακών Δ/νσεών του"
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...