Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω ένα Smartwatch (ξέρω smartband πιο σωστά😁) έως 150 ευρώ. Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω. Huawei Watch GT - 100 ευρώ Xiaomi Amazfit GTR - 130 ευρώ Xiaomi Amazfit T-Rex - 143 ευρώ Ξέρω ότι το GT έχει Ελληνικά με το που το πάρω χωρίς να κάνω πατέντες όπως χρειάζεται στο GTR με κίνδυνο όμως καταστροφής του ρολογιού (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και πλέον έχει ήδη Ελληνικά με το που το πάρω καινούριο) αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το T-Rex (που μου αρέσει και πιο πολύ από τα άλλα δύο). Θα μου έρχονται Ελληνικές ειδοποιήσεις η όχι; Γνωρίζει κανείς; Σας ευχαριστώ.
aghahowa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Το GT2 https://www.skroutz.gr/s/20786296/Huawei-Watch-GT-2-Sport-Edition-46mm-Μαύρο.html 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2020 στις 9:25 ΜΜ, aghahowa είπε Το GT2 https://www.skroutz.gr/s/20786296/Huawei-Watch-GT-2-Sport-Edition-46mm-Μαύρο.html Ώπα, με αυτό μπορείς να απαντήσεις και στις κλήσεις απ' ότι κατάλαβα;!!!😲Καλή φάση αλλά με την αυτονομία τι παίζει; Θα κρατάει πχ με νορμάλ χρήση καμιά 10αρια μέρες; Έστω και βδομάδα δεν με πειράζει. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από Leon Scott Kennedy
aghahowa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Ώπα, με αυτό μπορείς να απαντήσεις και στις κλήσεις απ' ότι κατάλαβα;!!!😲Καλή φάση αλλά μρ την αυτονομία τι παίζει; Θα κρατάει πχ με νορμάλ χρήση καμιά 10αρια μέρες; Έστω και βδομάδα δεν με πειράζει. Μπορεις να απαντησεις απο το ρολοι αλλα προσωπικα δεν νομιζω να το χρησιμοποιησω ποτε. Πολυ χρησιμο ειναι οτι συνδεεται με Bluetooth ακουστικα και μπορεις να περασεις μουσικη και να πας για τρεξιμο χωρις να κουβαλας κινητο. Μπαταρια κραταει ευκολα μια εβδομαδα.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2020 στις 10:14 ΜΜ, aghahowa είπε Μπορεις να απαντησεις απο το ρολοι αλλα προσωπικα δεν νομιζω να το χρησιμοποιησω ποτε. Ναι αυτό κοιτάζω στο Youtube και σκέφτομαι αν θα το αξιοποιήσω κι εγώ (αν χρειάζομαι η όχι το να απαντάω στις κλήσεις) αλλιώς και το προηγούμενο μοντέλο (το GT) πιστεύω θα με καλύψει στις ανάγκες μου (ειδοποιήσεις) και είναι και φθηνότερο (67 ευρώ κερδίζω). Απλά, μου άρεσε που λένε ότι μπορείς να περάσεις και τις φωτό σου από το κινητό στο ρολόι συν ότι μου λες ότι μπορώ να περάσω και τραγούδια χωρίς να κουβαλάω το κινητό μαζι! Όντως πολύ χρήσιμο αυτό! Πράγμα που δεν ξέρω αν γίνονται αυτά και στο απλό GT. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από Leon Scott Kennedy
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Honor magic 2, ουσιαστικά ένα GT2 φθηνότερα και μάλιστα η έκδοση ασημί με το δερμάτινο λουράκι έχει και ένα επιπλέον μαύρο λουράκι σιλικόνης στη συσκευασία. Το πηρα πρόσφατα στα 159 από μεγάλη αλυσίδα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Αυτονομία που αγγίζει βδομάδα με όλα ενεργοποιημένα. Έχω και το GT το πρώτο πάλι σε ασημί με δερμάτινο λουράκι. Καλύτερο το honor magic 2 σχεδόν στα ίδια χρήματα . Υπόψη μετράει πλέον και οξυγόνο στο αίμα.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Ναι αλλά δεν είναι μείον το ότι δεν έχει play store και δεν εγκαθιστάς όποια εφαρμογή θέλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα