alexx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, εχω έναν κατάλογο μενου σε pdf και θελω να τον ανεβάσω στο site μου έτσι ώστε οταν κλικάρει ο πελάτης το QR code να τον βλέπει. Αλλα δεν θέλω να τον βλέπει ο επισκέπτης του σαιτ. Με λίγα λόγια θέλω να κάνω τον κατάλογο σε QR code και να τον ανεβάσω στο σαιτ που ετσι κ αλλιως πληρώνω. Γίνεται αυτο που σκέφτομαι η κάτι δεν κατάλαβα καλά κάτι απο έναν οδηγό για δημιουργια QR code που διάβασα?
lionheart82 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Θα φτιάξεις ενα url το οποίο θα ειναο κρυφο στην ιστοσελίδα σου και δεν θα φαίνεται ουτε στα menu ουτε στο sitemap και θα ειναι no index στα robots. Αυτο το url θα ειναι και το pdf του qrcode ουσιαστικά που θα εχεις που θα το ανοίγουν μονο οι πελατες του μαγαζιού και δεν θα το βλεπει κανένας επισκέπτης στη σελιδα σου. Ελπιζω να κατάλαβα καλά.
alexx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Ναι αυτό θέλω να κάνω. Αλλά δεν ξέρω πως!!!! Αν μπορείς δώσε λίγο πιο αναλυτικές οδηγίες. Θα ψάξω και εγω στο νετ για πώς θα κάνω αυτά που έγραψες. Ευχαριστώ πάντως
lionheart82 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δεν ειναι όλα τα CMS και οι σελιδες οι ίδιες αναλογα με το τι έχεις... φτιαξε για αρχη το pdf και εδω είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα