Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και έχειτα θεματακια του ακόμη , όπως πχ που δεν ανοίγει σελίδες του taxis και βγάζει πρόβλημα με Oracle, είναι ο main μου  browser γιατί μ αρέσει το περιβάλλον του.... Άνετο,, δροσερό, καθαρό, ελαφρύ.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Figantu είπε

Για εμας τους linuxαδες με τα παλια pc ο firefox ειναι μονοδρομος. Αν η microsoft εβγαζε και για linux ισως να το σκεφτομουν. 

και ελεγαν εκει στην μαικροσοφτ, τι να κανουνε για να τους τιμησεις.

στο θεμα τωρα, απο οτι ειδα ειναι γεγονος οτι στο ιδιο λεπτοπ η καταναλωση μνημης πρεπει να ειναι σε καλυτερα επιπεδα.

εχω και τον chrome , αλλα με πιανω να μπαινω συνεχως με τον edge.

Δημοσ.

Ναι όντως είναι γρήγορος και τείνει να γίνει εύχρηστος μας αφορά η κατανάλωση μνήμης ιδίως σε μικρά φορητά συστήματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, nhzt είπε

Αν και έχειτα θεματακια του ακόμη , όπως πχ που δεν ανοίγει σελίδες του taxis και βγάζει πρόβλημα με Oracle, είναι ο main μου  browser γιατί μ αρέσει το περιβάλλον του.... Άνετο,, δροσερό, καθαρό, ελαφρύ.

Χρήσιμοποιώ από alpha version (ούτε καν beta) και έπαιζε πάντα μια χαρά με το taxis. Σε ποιο σημείο δεν σου παίζει; Η oracle να βγάζει πρόβλημα με τον edge λίγο δύσκολο γιατί είναι το back end και δεν έχει σχέση με τον browser. Ότι παίζει σε chrome παίζει και εδώ γιατί είναι ίδια engine με βελτιώσεις (που ενίοτε τις αποδέχεται και η google και τις βάζει και αυτή).

1 ώρα πριν, mordred είπε

Κακά τα ψέματα είναι πάρα πολύ καλός.

Δεν έχω άλλον στον pc. 100% συμβατός αφού έχει ίδια engine, έχει και τα extensions, και δεν θες και google account για το sync. Win-Win. Απλά θέλω να δω πότε θα αποτυπωθεί σε νούμερα όλο αυτό το θετικό momentum που έχει πάρει.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, devanir είπε

Τον χρησιμοποιώ ως main browser εδώ και πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα.

Το μόνο που του λείπει είναι η δυνατότητα αποστολής συνδέσμων από τη μια συσκευή στην άλλη. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από το sync.

Τι εννοείς? Τουλάχιστον από κινητό να συνεχίσεις σε pc υπάρχει η δυνατότητα 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν έχω άλλον στον pc. 100% συμβατός αφού έχει ίδια engine, έχει και τα extensions, και δεν θες και google account για το sync. Win-Win. Απλά θέλω να δω πότε θα αποτυπωθεί σε νούμερα όλο αυτό το θετικό momentum που έχει πάρει.

Πώς το κάνεις αυτό? Μέχρι στιγμής ο ΜΟΝΟΣ λόγος που ακόμα χρησιμοποιω Chrome ακόμα και στα mac μου, είναι το login που έχει και τα κάνει όλα sync, μπορώ το ίδιο να το πετύχω και με τον Edge? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και στα windows έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο android έχει ακόμα αρκετά θέματα.. 

Δημοσ.

Πολύ καλός ο Edge όντως φαίνεται η καλή δουλειά που κάνουν στη Microsoft αλλά για εμάς τους ρομαντικούς ο Firefox παραμένει Νο1 στην καρδιά μας.😊

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Figantu είπε

Για εμας τους linuxαδες με τα παλια pc ο firefox ειναι μονοδρομος. Αν η microsoft εβγαζε και για linux ισως να το σκεφτομουν. 

Αν θες edge, γιατί δε βάζεις τον Chrome?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιος ασχολειται? ...

Αν καποιος θελει κατι με βαση το chromium υπαρχουν εκατονταδες browsers (με ποιο βασικους τον chromium τον chrome και τον opera).

Απ τη microsoft θα περιμενω να βγαλει browser? 😅

Επεξ/σία από nick10000
  • Confused 1
Δημοσ.

Ελπίζω μόνο να μην γίνουν πιο αργοί οι Chromium στα πολλά tabs ανοιχτά.
Εγώ θεωρώ ότι με 60-100 tabs τα 2-3 GB ram είναι φυσιολογικά. Στην τελική αν έχεις πολλά GB δεν σε νοιάζει ο όγκος, αλλά η ταχύτητα, εκτός και αν ο χώρος που πιάνουν είναι κενός....

Δημοσ.

Είχα τον VIVALDI για main αλλά δοκίμασα τον EDGE και από ότι βλέπω είναι...ότι  καλύτερο επιτέλους......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...