Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει, άμα κάποιος έχει τελειώσει την δευτεροβάθμια μπορεί να κάνει αίτηση για τις θέσεις που αφορούν την υποχρεωτικής εκπαίδευσης ;; 

Δηλαδή να λάβει μέρος και για τις θέσεις ΥΕ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι γιατι ετσι "τρως" την ευκαιρια απο καποιον που εχει τελειωσει μονο την υποχρεωτικη εκπαιδευση.

(ενω εκεινος προφανως δεν μπορει να κανει αιτηση για τις θεσεις ΔΕ)

Επεξ/σία από vforvaggelis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Οχι γιατι ετσι "τρως" την ευκαιρια απο καποιον που εχει τελειωσει μονο την υποχρεωτικη εκπαιδευση.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κωδικό τίτλου 306, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (βλ. προκήρυξη ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' - Σελ. 322)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

Δηλαδή αν έχεις πτυχίο, μπορείς να κάνεις αίτηση μόνο για θέσεις ΠΕ; Τι λογική είναι αυτή; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε

Δηλαδή αν έχεις πτυχίο, μπορείς να κάνεις αίτηση μόνο για θέσεις ΠΕ; Τι λογική είναι αυτή; 

Ακριβώς, δεν ρώτησα αν είναι ηθικά σωστό κατα την κρίση του καθενώς, απλά ρώτησα αν δύναται η επιλογή αυτή.

Δημοσ.

Μπορείς εφόσον δεν έχεις συμμετάσχει στην ίδια προκήρυξη
για τις θέσεις ΔΕ. Εκτός αν στις οδηγίες της προκήρυξης
υπάρχει διευκρίνηση ότι μπορείς να υποβάλεις αίτηση και
για άλλη θέση κατηγορίας προσωπικού, πράγμα που δε νομίζω.
Θα χρειαστεί όμως να καταθέσεις αντίγραφο του αποδεικτικού
απολύσεως γυμνασίου.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε

στην ιδια προκύρηξη μπορείς να κάνεις αίτηση μόνο για μία βαθμίδα. Μπορείς να επιλέξεις ποια θες, αλλά μια

28 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Μπορείς εφόσον δεν έχεις συμμετάσχει στην ίδια προκήρυξη
για τις θέσεις ΔΕ. Εκτός αν στις οδηγίες της προκήρυξης
υπάρχει διευκρίνηση ότι μπορείς να υποβάλεις αίτηση και
για άλλη θέση κατηγορίας προσωπικού, πράγμα που δε νομίζω.
Θα χρειαστεί όμως να καταθέσεις αντίγραφο του αποδεικτικού
απολύσεως γυμνασίου.

Τέλεια αυτό ήθελα, όσο αναφορά το χαρτί απολύσεως γυμνασίου το καταθέτεις εφόσον ζητηθεί από τον ΑΣΕΠ.

Δημοσ.

Είναι κριτήριο πρόσληψης. Πρέπει να είναι με τα υπόλοιπα συνημμένα δικαιολογητικά
αν υποβάλεις ηλεκτρονική αίτηση ή σε αντίγραφο  αν χρησιμοποιήσεις ταχυδρομείο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Είναι κριτήριο πρόσληψης. Πρέπει να είναι με τα υπόλοιπα συνημμένα δικαιολογητικά
αν υποβάλεις ηλεκτρονική αίτηση ή σε αντίγραφο  αν χρησιμοποιήσεις ταχυδρομείο.

Α επειδή διάβασα αυτό:

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Απλά αν αντί για απολυτήριο γυμνασίου καταθέσω λυκείου λογικά θα έχω πρόβλημα παρόλο που το να πάρω απολυτήριο λυκείου προαπαιτεί να έχεις τελειώσει το γυμνάσιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Α επειδή διάβασα αυτό:

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Απλά αν αντί για απολυτήριο γυμνασίου καταθέσω λυκείου λογικά θα έχω πρόβλημα παρόλο που το να πάρω απολυτήριο λυκείου προαπαιτεί να έχεις τελειώσει το γυμνάσιο.

Τα δικαιολογητικα τα στελνεις ΜΟΝΟ αν σε καλεσει ο ΑΣΕΠ.Δεν ειναι οπως παλιοτερα που τα στελναμε ταχυδρομικως με την αιτηση.

Επεξ/σία από chsam
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chsam είπε

Τα δικαιολογητικα τα στελνεις ΜΟΝΟ αν σε καλεσει ο ΑΣΕΠ.Δεν ειναι οπως παλιοτερα που τα στελναμε ταχυδρομικως με την αιτηση.

Άρα στο μητρώο δεν χρειάζεται να τα επισυνάψω έτσι ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Υπάρχουν και προκηρύξεις για ΥΕ όπου μπορείς να καταθέσεις το απολυτήριο λυκείου ή το πτυχίο πανεπιστημίου αλλά σε
περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο/η  υποψήφιο/α που  είναι  κάτοχος  απολυτηρίου γυμνασίου και με το μεγαλύτερο βαθμό.
Δε γνωρίζω τι παίζει μ΄αυτήν  την προκήρυξη.

1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε

Άρα στο μητρώο δεν χρειάζεται να τα επισυνάψω έτσι ;

Τα δικαιολογητικά σου θα συμφωνούν με τις ημερομηνίες, θα είναι υπογεγραμμένα όλα, θα δηλωθούν και θα μπουν με την αίτηση για να
έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.  Δεν έχω διαβάσει την προκήρυξη (και ούτε πρόκειται) αλλά καλό θα είναι αφού έχεις απορίες  να πάρεις
ένα τηλέφωνο στον ασεπ για να τις λύσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

@agrio.imeros

Έχω την εξής απορία έχω τελειώσει ΕΠΑΛ και έλαβα το απολυτήριο και το πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 4, τα extra 150 μόρια τα δικαιούμαι με το πτυχίο ειδικότητας ; Μπορώ να το εκλάβω δηλαδή ως δεύτερο τίτλο σπουδών συναφούς αντικειμένου; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...