μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Ξεκίνησα να το βλέπω από περιέργεια και κόλλησα. Τι τέλεια σειρά ειναι αυτή; 2
maximusgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2020 στις 11:50 ΠΜ, μπιπ μπιπ είπε Ξεκίνησα να το βλέπω από περιέργεια και κόλλησα. Τι τέλεια σειρά ειναι αυτή; Κι εγώ κόλλησα, είδα τον πρώτο κύκλο μέσα σε 3 μέρες! Έχει ένα feeling από Santa Clarita Diet το οποίο είναι εξαιρετικό επίσης, απλά αυτό το πάει λιγότερο στο κωμικό. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από maximusgr
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξενέρωσα πάρα πολύ με την σειρά γιατί ξεκίνησε πολύ δυναμικά (πιλότος) με ωραίο premise, αλλα πήρε σχεδόν αμέσως την κατήφορο. Κάθε επεισόδιο χειρότερο απο το προηγούμενο κατα την γνώμη μου. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Kasrith
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ο δεύτερος κύκλος ακόμη καλύτερος από τον πρωτο. Δε ξέρω γιατί δεν σας άρεσε. Είχε πολλή αγωνία.
HALF EVIL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Έχοντας δει τα πρώτα έξη επεισόδια μπορώ να πω ότι η σειρά αξίζει μέχρι στιγμής. Έχει σωστή δόση από χιούμορ και δράμα και τα επεισόδια φεύγουν νεράκι καθότι είναι μισάωρα. Τέλος παίζει η ανεπανάληπτη Christina Applegate😍 ( Παντρεμένοι με παιδιά ) που στα πενήντα της δείχνει ακόμα κούκλα και αξιόλογη ηθοποιός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα