Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας insomniacs,

κοιτάω για ηχεία.

Βρήκα δύο περιπτώσεις η μια οικονομική σχετικά η άλλη πιο ακριβή. Το lg σε σχέση με το sony είναι 370€ φθηνότερο και όμως έχει 1.000w έναντι 550w της sony.

Γιατί αυτή η διαφορά? Πιο αξίζει καλύτερα? Θέλω ένα πολύ δυνατό ηχείο για σπίτι ή χρήση σε αυλή. Μήπως αξίζει να πάρω 2 lg αλλά τι παίζει με την συμβατότητα από ένα κινητό να παίζουν ταυτόχρονα.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/portable-audio/forhta-hxeia/197596-sony-mhc-v72d?nosto=frontpage-nosto-3

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/portable-audio/forhta-hxeia/190489-lg-xboom-ok75?nosto=frontpage-nosto-3

Δημοσ.

Αν θες για χρηση σε αυλη καλυτερα να παρεις ενεργα ηχεία κ να αποφύγεις αυτου του τυπου τα ηχεια που κοιτας. Οσο για τα watt να ξέρεις οτι δεν ειναι παντα αντιπροσωπευτικά στην ενταση που αποδίδει το ηχειο. Δηλ 1000w δεν σημαινει οτι αποδιδει κ την διπλασια ένταση απο ένα των 500w.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε

Αν θες για χρηση σε αυλη καλυτερα να παρεις ενεργα ηχεία κ να αποφύγεις αυτου του τυπου τα ηχεια που κοιτας. Οσο για τα watt να ξέρεις οτι δεν ειναι παντα αντιπροσωπευτικά στην ενταση που αποδίδει το ηχειο. Δηλ 1000w δεν σημαινει οτι αποδιδει κ την διπλασια ένταση απο ένα των 500w.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.ενεργά ηχεία σαν τι έχεις να προτείνεις?

Δημοσ.

Να σου προτεινω καποιο συγκεκριμένο δεν έχω γιατί δεν εχω στην κατοχη μου ενεργα ηχεια κ ουτε είχα ποτέ. Καλο θα ηταν να κανεις μια βολτα σε μαγαζια με ηχεια κ να ζητησεις να ακουσεις τι θα σου προτεινουν. Να πας σε μερικά μαγαζια να ακούσεις κ να αποφασίσεις έπειτα. Απλα απ τη δικη μου εμπειρία μην σταθεις σε ενα καταστημα μονο κ μην πειστείς απο κανεναν πωλητη οτι το ηχειο που σου προτεινει ειναι το καλυτερο. Επισης να ρωτήσεις με το σερβις τι γίνεται αν χρειαστεί οταν θα εισαι εκτός εγγύησης. Γιατί εντος εγγύησης συνήθως δεν τιθεται θεμα. Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει το σερβις μετα.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giannis_ps_21 είπε

Να σου προτεινω καποιο συγκεκριμένο δεν έχω γιατί δεν εχω στην κατοχη μου ενεργα ηχεια κ ουτε είχα ποτέ. Καλο θα ηταν να κανεις μια βολτα σε μαγαζια με ηχεια κ να ζητησεις να ακουσεις τι θα σου προτεινουν. Να πας σε μερικά μαγαζια να ακούσεις κ να αποφασίσεις έπειτα. Απλα απ τη δικη μου εμπειρία μην σταθεις σε ενα καταστημα μονο κ μην πειστείς απο κανεναν πωλητη οτι το ηχειο που σου προτεινει ειναι το καλυτερο. Επισης να ρωτήσεις με το σερβις τι γίνεται αν χρειαστεί οταν θα εισαι εκτός εγγύησης. Γιατί εντος εγγύησης συνήθως δεν τιθεται θεμα. Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει το σερβις μετα.

απλά κοίταξα αυτές τις λύσεις για τον λόγο αφού θα είναι και για αυλή και για το σπίτι να συνδύαζε NFC και bluetooth για σύνδεση με τηλεοράσεις η tablet.

Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά ενεργά ηχεια με σύνδεση bluetooth. Κανε μια αναζήτηση στο google και θα βρεις πολλά. Και σε μαρκες που είναι μόνο για ηχεια κ όχι για παντως τυπου ηλεκτρικες συσκευες. Εκτος κ αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ηχου και θες απλα κάτι να παίζει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η ισχυς των ηχειων αυτου του τυπου δεν ειναι συμφωνα με την τυποποιημενη μετρηση,αλλα κατι διαφορετικο για λογους εντυπωσιασμου.Τα ηχεια αυτα αγοραζονται απο ανθρωπους που δεν ειναι και πολυ σχετικοι με το αντικειμενο και εντυπωσιαζονται με φωτακια,εκατονταδες  watt   κλπ. Τις περισσοτερες φορες ειναι καλα μονο για φασαρια σε ανοικτους χωρους (βεραντα ,κηπο κλπ) που οι περισσοτεροι κανουν καμακι παρα δινουν σημασια σε οτι ακουγεται.Αν θελεις να ακουσεις καλα μουσικη απλα μην ασχοληθεις,αν θελεις κατι για φασαρια στον κηπο  σε γιορτες κλπ,παρε το lg και αγορασε και ενα marshall για μεσα στο σπιτι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι για αυλή τα bluetooth φορητά είναι σχεδόν μονόδρομος. Τα Sony και LG που λίνκαρες είναι partyboxes, και μέρος των χρημάτων σου θα πάνε στα φωτάκια, στη δυνατότητα καραόκε που έχουν, στο DVD Player που έχει το Sony κλπ. Αν σε ενδιαφέρουν αυτά, εγώ θα κοιτούσα το JBL PartyBox 200 ή 300. Η JBL έχει τεράστια εμπειρία να φτιάχνει ηχεία, αντίθετα με Sony και LG.

Αν πάλι σε ενδιαφέρει περισσότερο ο ήχος και όχι τα εφέ, κοίταξε το JBL Boombox 2. Ακριβό αλλά ηχητικά πιο ποιοτικό.

Αν θέλεις κάτι κυρίως για μέσα στο σπίτι, στα λεφτά που δίνεις θα κοιτούσα πολύ καλά τα ενεργά JBL 308 MKII. Είναι απίστευτα ηχεία για τα λεφτά τους. Το μόνο μείον είναι πως δεν έχουν ενσωματωμένο bluetooth αλλά με έναν τέτοιο αντάπτορα θα μπορείς να έχεις και bluetooth και να τα συνδέσεις και με την τηλεόραση σου αν αυτή έχει έξοδο toslink (οι περισσότερες έχουν πλέον).

Αν τέλος θέλεις κάτι που να τα έχει όλα για μέσα στο σπίτι, bluetooth κλπ και να δίνει περισσότερο έμφαση στο μπάσο, κοίτα τα επίσης ενεργά Edifier S1000DB. Όχι το ίδιο καθαρός ήχος με τα 308 αλλά τίμια επιλογή.

Συγγνώμη αν ακούγομαι σαν πωλητής της JBL, απλά τυχαίνει σε αυτές τις κατηγορίες να έχει πολύ καλές προτάσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, gippas είπε

Αν θέλεις κάτι για αυλή τα bluetooth φορητά είναι σχεδόν μονόδρομος. Τα Sony και LG που λίνκαρες είναι partyboxes, και μέρος των χρημάτων σου θα πάνε στα φωτάκια, στη δυνατότητα καραόκε που έχουν, στο DVD Player που έχει το Sony κλπ. Αν σε ενδιαφέρουν αυτά, εγώ θα κοιτούσα το JBL PartyBox 200 ή 300. Η JBL έχει τεράστια εμπειρία να φτιάχνει ηχεία, αντίθετα με Sony και LG.

Αν πάλι σε ενδιαφέρει περισσότερο ο ήχος και όχι τα εφέ, κοίταξε το JBL Boombox 2. Ακριβό αλλά ηχητικά πιο ποιοτικό.

Αν θέλεις κάτι κυρίως για μέσα στο σπίτι, στα λεφτά που δίνεις θα κοιτούσα πολύ καλά τα ενεργά JBL 308 MKII. Είναι απίστευτα ηχεία για τα λεφτά τους. Το μόνο μείον είναι πως δεν έχουν ενσωματωμένο bluetooth αλλά με έναν τέτοιο αντάπτορα θα μπορείς να έχεις και bluetooth και να τα συνδέσεις και με την τηλεόραση σου αν αυτή έχει έξοδο toslink (οι περισσότερες έχουν πλέον).

Αν τέλος θέλεις κάτι που να τα έχει όλα για μέσα στο σπίτι, bluetooth κλπ και να δίνει περισσότερο έμφαση στο μπάσο, κοίτα τα επίσης ενεργά Edifier S1000DB. Όχι το ίδιο καθαρός ήχος με τα 308 αλλά τίμια επιλογή.

Συγγνώμη αν ακούγομαι σαν πωλητής της JBL, απλά τυχαίνει σε αυτές τις κατηγορίες να έχει πολύ καλές προτάσεις.

Βοήθησες πολύ.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...