Pap_Lam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, εργάζομαι μέσω Internet και οι αποσυνδέσεις είναι σοβαρό θέμα για μένα, (χρησιμοποιώ και το Skype οπότε καταλαβαίνετε). Έχω ένα modem/router της Netgear αλλά αποσυνδέεται 2-3 φορές την ημέρα (σβήνουν τα λαμπάκια του DSL και του Internet). Με το modem/router του παρόχου πιάνω σημαντικά χαμηλότερη ταχύτητα στο Internet κι έτσι έβαλα της Netgear πάλι. Ο πάροχος μου λέει πως είναι απλά απρόβλεπτες αποσυνδέσεις, τυχαίες. Συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να εργαστώ έτσι. Επίσης μου είπε ο πάροχος πως μπορεί να πέφτει προσωρινά το ρεύμα και να έχω αποσυνδέσεις. ( τι θα μπορούσα να κάνω γι' αυτό; ) Ρίξτε και μια ματιά στα στατιστικά μου στην εικόνα. Με static DNS Servers ή static IP του Internet θα βγάλω τίποτα ; Επίσης μπορώ να καλέσω τον πάροχο για μια πιο σταθερή αλλά χαμηλότερης ταχύτητας σύνδεση πειράζοντας το margin ας πούμε ; Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Pap_Lam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 57 λεπτά πριν, Pap_Lam είπε Καλημέρα, εργάζομαι μέσω Internet και οι αποσυνδέσεις είναι σοβαρό θέμα για μένα, (χρησιμοποιώ και το Skype οπότε καταλαβαίνετε). Έχω ένα modem/router της Netgear αλλά αποσυνδέεται 2-3 φορές την ημέρα (σβήνουν τα λαμπάκια του DSL και του Internet). Με το modem/router του παρόχου πιάνω σημαντικά χαμηλότερη ταχύτητα στο Internet κι έτσι έβαλα της Netgear πάλι. Ρίξτε και μια ματιά στα στατιστικά μου στην εικόνα. Με static DNS Servers ή static IP του Internet θα βγάλω τίποτα ; Επίσης μπορώ να καλέσω τον πάροχο για μια πιο σταθερή αλλά χαμηλότερης ταχύτητας σύνδεση πειράζοντας το margin ας πούμε ; Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ; Και γω το ιδιο προβλημα εχω, μαλλον θεμα του παροχου ειναι.. Εγω ειμαι σε Vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pap_Lam Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Εγώ είμαι στη Nova Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα