Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδέσεις

Pap_Lam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

εργάζομαι μέσω Internet και οι αποσυνδέσεις είναι σοβαρό θέμα για μένα, (χρησιμοποιώ και το Skype οπότε καταλαβαίνετε).

Έχω ένα modem/router της Netgear αλλά αποσυνδέεται 2-3 φορές την ημέρα (σβήνουν τα λαμπάκια του DSL και του Internet).

Με το modem/router του παρόχου πιάνω σημαντικά χαμηλότερη ταχύτητα στο Internet κι έτσι έβαλα της Netgear πάλι.

Ο πάροχος μου λέει πως είναι απλά απρόβλεπτες αποσυνδέσεις, τυχαίες. Συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να εργαστώ έτσι.

Επίσης μου είπε ο πάροχος πως μπορεί να πέφτει προσωρινά το ρεύμα και να έχω αποσυνδέσεις. ( τι θα μπορούσα να κάνω γι' αυτό; )

Ρίξτε και μια ματιά στα στατιστικά μου στην εικόνα.

Με static DNS Servers ή static IP του Internet θα βγάλω τίποτα ;

Επίσης μπορώ να καλέσω τον πάροχο για μια πιο σταθερή αλλά χαμηλότερης ταχύτητας σύνδεση πειράζοντας το margin ας πούμε ;

Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ;

27883756_2020-06-1810_10_30.png.b761acaa285e3f3af3bb9c7833be6d8f.png

Επεξ/σία από Pap_Lam
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
57 λεπτά πριν, Pap_Lam είπε

Καλημέρα,

εργάζομαι μέσω Internet και οι αποσυνδέσεις είναι σοβαρό θέμα για μένα, (χρησιμοποιώ και το Skype οπότε καταλαβαίνετε).

Έχω ένα modem/router της Netgear αλλά αποσυνδέεται 2-3 φορές την ημέρα (σβήνουν τα λαμπάκια του DSL και του Internet).

Με το modem/router του παρόχου πιάνω σημαντικά χαμηλότερη ταχύτητα στο Internet κι έτσι έβαλα της Netgear πάλι.

Ρίξτε και μια ματιά στα στατιστικά μου στην εικόνα.

Με static DNS Servers ή static IP του Internet θα βγάλω τίποτα ;

Επίσης μπορώ να καλέσω τον πάροχο για μια πιο σταθερή αλλά χαμηλότερης ταχύτητας σύνδεση πειράζοντας το margin ας πούμε ;

Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ;

27883756_2020-06-1810_10_30.png.b761acaa285e3f3af3bb9c7833be6d8f.png

Και γω το ιδιο προβλημα εχω, μαλλον θεμα του παροχου ειναι..

Εγω ειμαι σε Vodafone

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...