dj chris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Καλημέρα ομάδα , διαθέτω ένα dell inspiron 3576 με 8γιγα ραμ κ θέλω να προσθέσω αλλά 8, ώστε να έχω σύνολο 16γιγα. Απ ότι είδα η dell έχει πάνω ραμ micron technology αν δεν κάνω λάθος. Έχετε να μου προτείνετε καμία άλλη μάρκα πέρα από Kingston που εχω γω στο μυαλό μου;;;; τι άλλο να προσέξω πριν την αγορά ;;; σας ευχαριστώ
duffyduck Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι αν εχει ελευθερη υποδοχη. Γιατι ειναι τις μοδας (η lenovo το εκανε) να εχουν 4GB soldered (κολλημενα) στη μητρικη του laptop + 4GB σε σλοτ. Οποτε μονο το ενα το 4GB στικακι μπορεις να αλλαξεις με 8GB ή 16GB (χανεις και το dual channel). Ο δικος σου βεβαια μπορει να εχει τον σωστο τροπο 4GB + 4GB και τα δυο RAM sticks σε σλοτς, -----, ή ενα 8GB στο ενα σλοτ και κενο το 2ο σλοτ. Στα παρακατω video οι τυποι προσθετουν 2η RAM. Μεσα απο το CPU-Z ή το HWInfo μπορεις να δεις ποια ειναι η συχνότητα και τα timings της RAM που εχεις, και να παρεις μνημη με αντιστοιχη συχνοτητα και timings : Crucial (Micron), G.Skill, Kingston κλπ. κλπ. https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46402_499830/Laptop-DDR4.html?o=ddr4&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από duffyduck
dj chris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, duffyduck είπε Το θεμα ειναι αν εχει ελευθερη υποδοχη. Γιατι ειναι τις μοδας (η lenovo το εκανε) να εχουν 4GB soldered (κολλημενα) στη μητρικη του laptop + 4GB σε σλοτ. Οποτε μονο το ενα το 4GB στικακι μπορεις να αλλαξεις με 8GB ή 16GB (χανεις και το dual channel). Ο δικος σου βεβαια μπορει να εχει τον σωστο τροπο 4GB + 4GB και τα δυο RAM sticks σε σλοτς, -----, ή ενα 8GB στο ενα σλοτ και κενο το 2ο σλοτ. Στα παρακατω video οι τυποι προσθετουν 2η RAM. Μεσα απο το CPU-Z ή το HWInfo μπορεις να δεις ποια ειναι η συχνότητα και τα timings της RAM που εχεις, και να παρεις μνημη με αντιστοιχη συχνοτητα και timings : Crucial (Micron), G.Skill, Kingston κλπ. κλπ. https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46402_499830/Laptop-DDR4.html?o=ddr4&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση ! Έχεις δίκιο δεν το διευκρινισα, 2 σλοτ έχει και χρησιμοποιείται το 1 με 8 γιγα. Θα κοιτάξω αυτά που μου έστειλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα