Antretng Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια μην ξεχναμε και το price range. Μιλάμε για 300 ευρω, άτοκες δοσεις, android tv 50 ιντών και μεγάλη αλυσίδα. Πόσες φτηνότερες εναλλακτικές έχεις σε αυτό το price range? Ίσως fu και turbox. Δεν μου φαίνεται κακή περίπτωση. Οκ δεν την λες καμια γουαου προσφορά βέβαια αλλά ούτε και αποτυχία μου φαίνεται. Όλα θα κριθούν από το κατά πόσο "βλέπετε" το panel. Το ότι έχει ιδια μητρική με turbo-x δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει και ίδιο panel. Την έχει πάρει κανένας να μας πει εμπειρία; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Antretng
supermanbee Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Από κάτω βγάζει την Thomson με 20 ευρώ παραπάνω https://www.germanos.gr/product/thomson-4k-smart-tv-50ue6400-50/20386810/ Ποιά από τις 2 αξίζει περισσότερο?
nvel Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Innersense είπε Συγνώμη αυτή η Vestel πόσα Brands έχει αγοράσει; Και για τις Philips δε λέτε το ίδιο; η toshiba visual solutions δεν ανήκει στην vestel αλλά στην hisense. Η vestel είναι ο κατασκευαστής με άδεια της hisense για συγκεκριμένες χώρες. Στην αμερική οι toshiba κατασκευάζονται από άλλη εταιρία. 2
llabros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Εχω την Toshiba εδω και καποιους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την τιμη, ειναι λιγο αργη στα apps (το netflix ειδικά) αλλα δεν εχω κανένα άλλο θέμα. Απο την αλλη μ κάνει εντύπωση η γρήγορη σύνδεση σε screen mirroring(με κινητό) σε σχεση με Philips/LG/Sammy που έχω δοκιμάσει. Το panel της είναι τίμιο, σε καμια περιπτωση κακο αλλα δεν συγκρινεται με high end. Το ότι παράγεται τουρκια δεν το ήξερα αλλα δεν είμαι σίγουρος για το αν θα με ειχε επηρεασει στην αγορα. 1
maxdore217 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβω και εγώ είναι προσφορά επειδή έχει android ; ή επειδή την έχει ο Γερμανός και μας κάνει άτοκες ; Γιατί από τιμή είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε 55ρες εκεί κοντά στα 300€ (και φθηνότερα έχουμε δει) https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/356338_358642/4K-Ultra-HD-48-50.html?o=50+tv&order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από maxdore217
foler79 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα το γράφω κάθε φορά που υπάρχει ακόμα σε τέτοια τιμή... https://www.public.gr/product/tileorasi-hisense-55-smart-led-ultra-hd-hdr-h55b7100/prod9996125pp/ Δεν έχει android αλλά με +29€: +5 ιντσες και va panel. Ούτε vestel ούτε κάτι άλλο σάπιο. Έχω την 65 και την έχω καταχαρει για τα 467€ που είχα δωσει. Απορώ με κάποιους που στο Σκρουτζ αναφέρουν ότι δεν είναι 4κ με τίποτα. Και μια λεπτομέρεια που εμένα με κέρδισε ακόμα παραπάνω. Πριν 1,5 μήνα μου έκανε αναβάθμιση και μετά την αναβάθμιση δημιουργήθηκε θέμα κάθε φορά που εβγαινα από το νετφλιξ είχα μαύρη εικόνα σε οποιαδήποτε πηγή εισόδου και έπρεπε να την βγάλω από το ρεύμα για να στρώσει. Μίλησα με το τοπικό σέρβις (στο τηλ) και ο τεχνικός μου είπε ότι δεν γίνεται downgrade και θα παραγγείλει καινούργια πλακέτα! Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αλλά μετά από 1 βδομάδα ήρθε σπίτι και την περασε. Περίμενα μια απάντηση από το σέρβις ότι "περίμενε την επόμενη αναβάθμιση που θα το διορθώσει" αλλά ο τεχνικός μου είπε ότι έχουν γραμμή από την εταιρία ότι σε οποιαδήποτε πρόβλημα ούτε μα, ούτε μου... Αλλαγή κατευθείαν! Για την ιστορία η hisense απέσυρε το καινούριο προβληματικό update. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 5
bromiaris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 3:36 ΜΜ, foler79 είπε Θα το γράφω κάθε φορά που υπάρχει ακόμα σε τέτοια τιμή... Δεν έχει android αλλά με +29€: +5 ιντσες και va panel. Ούτε vestel ούτε κάτι άλλο σάπιο. Έχω την 65 και την έχω καταχαρει για τα 467€ που είχα δωσει. Απορώ με κάποιους που στο Σκρουτζ αναφέρουν ότι δεν είναι 4κ με τίποτα. Και μια λεπτομέρεια που εμένα με κέρδισε ακόμα παραπάνω. Πριν 1,5 μήνα μου έκανε αναβάθμιση και μετά την αναβάθμιση δημιουργήθηκε θέμα κάθε φορά που εβγαινα από το νετφλιξ είχα μαύρη εικόνα σε οποιαδήποτε πηγή εισόδου και έπρεπε να την βγάλω από το ρεύμα για να στρώσει. Μίλησα με το τοπικό σέρβις (στο τηλ) και ο τεχνικός μου είπε ότι δεν γίνεται downgrade και θα παραγγείλει καινούργια πλακέτα! Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αλλά μετά από 1 βδομάδα ήρθε σπίτι και την περασε. Περίμενα μια απάντηση από το σέρβις ότι "περίμενε την επόμενη αναβάθμιση που θα το διορθώσει" αλλά ο τεχνικός μου είπε ότι έχουν γραμμή από την εταιρία ότι σε οποιαδήποτε πρόβλημα ούτε μα, ούτε μου... Αλλαγή κατευθείαν! Για την ιστορία η hisense απέσυρε το καινούριο προβληματικό update. καλά που μας το είπες για να την αποφύγουμε...
foler79 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, bromiaris είπε καλά που μας το είπες για να την αποφύγουμε... No problem φίλε Ο καθένας αξιοποιεί τα χρήματα του όπως νομίζει καλύτερα 2
samsunglife Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, foler79 είπε Και μια λεπτομέρεια που εμένα με κέρδισε ακόμα παραπάνω. Πριν 1,5 μήνα μου έκανε αναβάθμιση και μετά την αναβάθμιση δημιουργήθηκε θέμα κάθε φορά που εβγαινα από το νετφλιξ είχα μαύρη εικόνα σε οποιαδήποτε πηγή εισόδου και έπρεπε να την βγάλω από το ρεύμα για να στρώσει. Μίλησα με το τοπικό σέρβις (στο τηλ) και ο τεχνικός μου είπε ότι δεν γίνεται downgrade και θα παραγγείλει καινούργια πλακέτα! Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αλλά μετά από 1 βδομάδα ήρθε σπίτι και την περασε. Περίμενα μια απάντηση από το σέρβις ότι "περίμενε την επόμενη αναβάθμιση που θα το διορθώσει" αλλά ο τεχνικός μου είπε ότι έχουν γραμμή από την εταιρία ότι σε οποιαδήποτε πρόβλημα ούτε μα, ούτε μου... Αλλαγή κατευθείαν! Για την ιστορία η hisense απέσυρε το καινούριο προβληματικό update. Και έτσι ο τοπικός service έβγαλε λεφτά από μια επισκευή που δεν χρειαζόταν και εσένα σου ανοίξανε την τηλεόραση και σου αλλαξανε μια πλακέτα που δεν ήταν προβληματική...
neosstoforum Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 3:36 ΜΜ, foler79 είπε Θα το γράφω κάθε φορά που υπάρχει ακόμα σε τέτοια τιμή... Δεν έχει android αλλά με +29€: +5 ιντσες και va panel. Ούτε vestel ούτε κάτι άλλο σάπιο. Έχω την 65 και την έχω καταχαρει για τα 467€ που είχα δωσει. Απορώ με κάποιους που στο Σκρουτζ αναφέρουν ότι δεν είναι 4κ με τίποτα. Και μια λεπτομέρεια που εμένα με κέρδισε ακόμα παραπάνω. Πριν 1,5 μήνα μου έκανε αναβάθμιση και μετά την αναβάθμιση δημιουργήθηκε θέμα κάθε φορά που εβγαινα από το νετφλιξ είχα μαύρη εικόνα σε οποιαδήποτε πηγή εισόδου και έπρεπε να την βγάλω από το ρεύμα για να στρώσει. Μίλησα με το τοπικό σέρβις (στο τηλ) και ο τεχνικός μου είπε ότι δεν γίνεται downgrade και θα παραγγείλει καινούργια πλακέτα! Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αλλά μετά από 1 βδομάδα ήρθε σπίτι και την περασε. Περίμενα μια απάντηση από το σέρβις ότι "περίμενε την επόμενη αναβάθμιση που θα το διορθώσει" αλλά ο τεχνικός μου είπε ότι έχουν γραμμή από την εταιρία ότι σε οποιαδήποτε πρόβλημα ούτε μα, ούτε μου... Αλλαγή κατευθείαν! Για την ιστορία η hisense απέσυρε το καινούριο προβληματικό update. Συγκρίνεις την Toshiba με μια τηλεόραση που δεν έχει Android (ένα feature που αυξάνει αρκετά τη τιμή) και πολλά άλλα, όπως Miracast. Δε μιλάω καν για το σύστημα ήχου Onkyo. 1 1
foler79 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, samsunglife είπε Και έτσι ο τοπικός service έβγαλε λεφτά από μια επισκευή που δεν χρειαζόταν και εσένα σου ανοίξανε την τηλεόραση και σου αλλαξανε μια πλακέτα που δεν ήταν προβληματική... Το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω το αν θα πάρει τελικά και άλλη αναβάθμιση η τν. Σε μια σαμμυ παλιότερα από την ημέρα της αγοράς πήρε 1 όλη κ όλη. Όσο για την αλλαγή της πλακέτας ήταν πραγματικά λες κ αλλάζεις ραμ σε λάπτοπ. Δεν ανοίγει όλο το πάνελ παρά μόνο ένα πλαστικό καπάκι με 4-6 βίδες. Τώρα αν έβγαλε χρήμα ο τοπικός δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, και μόνο που προσφέρθηκε να ρθει 6 χλμ από το μαγαζί του στο σπίτι μου για να μην κουβαλάω 65αρα τν φτάνει. 1
foler79 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Συγκρίνεις την Toshiba με μια τηλεόραση που δεν έχει Android (ένα feature που αυξάνει αρκετά τη τιμή) και πολλά άλλα, όπως Miracast. Δε μιλάω καν για το σύστημα ήχου Onkyo. Κοίτα επειδή έκανα αρκετό καιρό έρευνα αγοράς, δεν λέω ότι πήρα και κάνενα τρομερό κομμάτι άλλωστε 470 για 65αρα είναι τσαμπα, αλλά αυτά που διάβαζα για τηλεοράσεις με vestel και εταιρίες που μόνο το ταμπελακι αλλάζουν... Ναι προτιμώ την κινεζική εταιριουλα. Κάποτε όταν είχα παραγγείλει το πρώτο Xiaomi κινητό τα ίδια άκουγα και τώρα βρισκόμαστε 10 φίλοι και οι 8 έχουν Xiaomi. 4 1
ipal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, neosstoforum είπε Δεν έχει σημασία αν είναι η ίδια OEM. Από τη στιγμή που το ελέγχει η Toshiba και εγκρίνει ότι η τηλεόραση πληροί τις προδιαγραφές. Είναι στο οικοσυστημα της Toshiba; 😂 Πάντως πέρα από τη πλάκα με ένα google search μου έβγαλε τιμή στη Λιθουανία 290€ (πιθανόν για τέτοιες αγορές προορίζεται). Για να δείτε για τι κοροιδα μας περνάνε οι ντόπιοι "έμποροι". Επίσης πέτυχα και thread παρουσίαση της εδώ στο insomnia από αγοραστή της. αλλά δε γράφει και κάτι ιδιαίτερο πέρα από τα προφανή. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από ipal
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, minos231 είπε για 300 ευρώπουλα είναι μια χαράδρα λέω εγω. Για καλό το έγραψε τώρα αυτό;
Doubt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 3:36 ΜΜ, foler79 είπε Θα το γράφω κάθε φορά που υπάρχει ακόμα σε τέτοια τιμή... http Δεν έχει android αλλά με +29€: +5 ιντσες και va panel. Ούτε vestel ούτε κάτι άλλο σάπιο. Έχω την 65 και την έχω καταχαρει για τα 467€ που είχα δωσει. Απορώ με κάποιους που στο Σκρουτζ αναφέρουν ότι δεν είναι 4κ με τίποτα. Και μια λεπτομέρεια που εμένα με κέρδισε ακόμα παραπάνω. Πριν 1,5 μήνα μου έκανε αναβάθμιση και μετά την αναβάθμιση δημιουργήθηκε θέμα κάθε φορά που εβγαινα από το νετφλιξ είχα μαύρη εικόνα σε οποιαδήποτε πηγή εισόδου και έπρεπε να την βγάλω από το ρεύμα για να στρώσει. Μίλησα με το τοπικό σέρβις (στο τηλ) και ο τεχνικός μου είπε ότι δεν γίνεται downgrade και θα παραγγείλει καινούργια πλακέτα! Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αλλά μετά από 1 βδομάδα ήρθε σπίτι και την περασε. Περίμενα μια απάντηση από το σέρβις ότι "περίμενε την επόμενη αναβάθμιση που θα το διορθώσει" αλλά ο τεχνικός μου είπε ότι έχουν γραμμή από την εταιρία ότι σε οποιαδήποτε πρόβλημα ούτε μα, ούτε μου... Αλλαγή κατευθείαν! Για την ιστορία η hisense απέσυρε το καινούριο προβληματικό update. Την έχω κι εγώ την 65, από BF, Γερμανός, επιστροφή κλπ. Έχω μόνιμα Intel NUC πάνω οπότε δε με απασχολεί το Android, έτσι κι αλλιώς τα λειτουργικά των τηλεοράσεων πολύ σύντομα αφήνονται στη μοίρα τους από τις εταιρείες. Να γράψω μόνο πως τη φωτεινότητα την έχω στο 45, πιο πάνω πονάνε τα μάτια μου σε μερικές σκηνές. Όσο για ποιότητα κατασκευής, σε σχέση με 55 Σάμσουνγκ που είχα πριν, είναι σαν να πήγα από μεταλλική ντουλάπα σε χρηματοκιβώτιο. Έρχεται και η TCL σιγά σιγά... και να δούμε πόσο θα αντέξουν οι παραδοσιακοί παίκτες, LG, Sony, Samsung, όταν τους βάλουν στη μέση Τούρκοι και Κινέζοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις