kostaskk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά audi q2 tdi 1.6 Το έχει κάποιο μέλος να μου πει άποψη στη συμβίωση. κυρίως προβληματιζομαι αν έχει πολύ σφιχτή ανάρτηση η είναι η ιδέα μου ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, kostaskk είπε αν έχει πολύ σφιχτή ανάρτηση η είναι η ιδέα μου Eσύ έκανες td?
sargus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Και τι να σου πει κάποιος δηλαδή για την ανάρτηση; Αν σου πει ότι είναι σκληρή δε θα πάρεις το αμάξι; Αν σου πει ότι είναι τέλεια, θα πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι τέλεια; Σε αυτά τα ζητήματα φίλε μου ο καθένας έχει τα γούστα του. Για αυτό πάρε το αμάξι test drive και δες μόνος σου. Αν δε βγάλεις συμπέρασμα προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση, επανέλαβε άλλη μέρα. Πήγαινε το σε διαδρομές που τις ξέρεις και ξέρεις τι να περιμένεις και με τι θα είσαι ευχαριστημένος. Και ξανά μάνα αν χρειαστεί. Μην ντρέπεσαι, αμάξι αγοράζεις, τόσα λεφτά δίνεις! Εγώ προσωπικά πήρα αμάξι μετά που μου το έδωσαν μια ολόκληρη μέρα να το τσεκάρω. Έβαλα τα καθισματακια των παιδιών, τα πήγα σχολείο, πήγα δουλειά, πήγα βόλτα κτλ. Μου έκανε, το πήρα! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από sargus 1
kostaskk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Το έκανα td και έφυγα μπερδεμένος γιαυτο ειπα να ακούσω και καμιά άποψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα