ignome4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, korakios είπε Έχω μια καρτέλα fb ανοιχτή και είμαι στην google συνδεδεμένος με το account μου. Ας συλλέξει και μια εταιρία που (πιστεύω οτι) αξίζει τα δεδομένα μου.... Αν ανησυχείς τόσο, πήγαινε ρυθμίσεις->απόρρητο->Προσωπικά δεδομένα και ξετσεκάρησέ τα όλα. Άλλο η πόρτα ανοιχτή και άλλο η συλλογή προσωπικών δεδομένων . Και μην αγχώνεσαι , όποτε γίνεται κάτι τέτοιο χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη (όπως πχ έχουμε αποδεχτεί στα περισσότερα social media, google, microsoft) ,βγαίνει στη φόρα. Για ψάξε για την Rakuten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, korakios είπε Κάνε επαναγκατάσταση ή άλλαξε συσκευή.... σε χρέπι κινητό το έχω βάλει με 512ram android και δε κολλά... Και σε iPhone X τα ίδια. Φταίει το viber, όχι το κινητό μας! 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε έχει μεγάλα θέματα πλεόν με τα μνμ που δεν χτυπανε. κολλαει, δεν παραδιδονται, χτυπαει ενω δεν εχεις μνμ και τελικα έρχετε 15 λεπτά αργότερα κτλ. Παρόλα αυτα επειδη ακριβως το εχουμε ολοι μένουμε εκει. βεβαια δεν θα πηγαινα και το wu γιατι απλα δεν θέλω να δίνω τιποτα στο fb. Το viber δεν ξερω τι μου παιρνει και σε ποιον τα δινει αλλα το wu στανταρ φακελώνει ασχημα. Ο καλύτερος τρόπος είναι απλά να σβήσεις το λογαριασμό σου. Το έκανα εγώ και να που ξαφνικά αναγκάστηκαν όλοι να μου στέλνουν whatsapp ή ακόμα και Telegram (το οποίο σιγά σιγά ανεβαίνει και Ελλάδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε παρατήσει εδώ και καιρό εφαρμογές όπως τα Viber και Whatsapp και να πάμε σε κάτι που σέβεται περισσότερο τα προσωπικά σου δεδομένα όπως το Signal. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Bourdoulas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε παρατήσει εδώ και καιρό εφαρμογές όπως τα Viber και Whatsapp και να πάμε σε κάτι που σέβεται περισσότερο τα προσωπικά σου δεδομένα όπως το Signal. εχω την εντυπωση οτι ειναι καλο αυτο. το εβαλα τωρα με την γυναικα να φυγουμε απο το whatsapp. και μια χαρα ολα. για την χρηση που το θελουμε εμεις. επισης ανακαλυψα οτι πολλοι απο τις επαφες μου στο whatsapp εχουνε iphone, οποτε τους εχω τρελανει στα message. (μπλε βελακι για τους αιφονακηδες πρασινο βελος για τους αλλους) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prince_21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Ειμαι ο μονος που οταν διαβαζω "ομαδικες" το μυαλο μου παει αλλου...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, ignome4 είπε Για ψάξε για την Rakuten Δε βρήκα κάτι εκτός απο wiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mlazaros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Και αν θέλεις να διαγράψεις την λίστα πως γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα