Προς το περιεχόμενο

Viber: Διαθέσιμες και στην Ελλάδα οι ομαδικές βιντεοκλήσεις 20 ατόμων

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

51 λεπτά πριν, korakios είπε

Έχω μια καρτέλα fb ανοιχτή και  είμαι στην google συνδεδεμένος με το account μου. Ας συλλέξει και μια εταιρία που (πιστεύω οτι) αξίζει τα δεδομένα μου....

Αν ανησυχείς τόσο, πήγαινε

ρυθμίσεις->απόρρητο->Προσωπικά δεδομένα και ξετσεκάρησέ τα όλα.

Άλλο η πόρτα ανοιχτή και άλλο η συλλογή προσωπικών δεδομένων . Και μην αγχώνεσαι , όποτε γίνεται κάτι τέτοιο χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη (όπως πχ έχουμε αποδεχτεί στα περισσότερα social media, google, microsoft)  ,βγαίνει στη φόρα.

Για ψάξε για την Rakuten

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, korakios είπε

Κάνε επαναγκατάσταση ή άλλαξε συσκευή.... σε χρέπι κινητό το έχω βάλει με 512ram android και δε κολλά...

Και σε iPhone X τα ίδια. Φταίει το viber, όχι το κινητό μας!

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

έχει μεγάλα θέματα πλεόν με τα μνμ που δεν χτυπανε. κολλαει, δεν παραδιδονται, χτυπαει ενω δεν εχεις μνμ και τελικα έρχετε 15 λεπτά αργότερα κτλ. Παρόλα αυτα επειδη ακριβως το εχουμε ολοι μένουμε εκει. βεβαια δεν θα πηγαινα και το wu γιατι απλα δεν θέλω να δίνω τιποτα στο fb. Το viber δεν ξερω τι μου παιρνει και σε ποιον τα δινει αλλα το wu στανταρ φακελώνει ασχημα.

Ο καλύτερος τρόπος είναι απλά να σβήσεις το λογαριασμό σου. 

Το έκανα εγώ και να που ξαφνικά αναγκάστηκαν όλοι να μου στέλνουν whatsapp ή ακόμα και Telegram (το οποίο σιγά σιγά ανεβαίνει και Ελλάδα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε παρατήσει εδώ και καιρό εφαρμογές όπως τα Viber και Whatsapp και να πάμε σε κάτι που σέβεται περισσότερο τα προσωπικά σου δεδομένα όπως το Signal. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε παρατήσει εδώ και καιρό εφαρμογές όπως τα Viber και Whatsapp και να πάμε σε κάτι που σέβεται περισσότερο τα προσωπικά σου δεδομένα όπως το Signal. 

εχω την εντυπωση οτι ειναι καλο αυτο.

το εβαλα τωρα με την γυναικα να φυγουμε απο το whatsapp.

και μια χαρα ολα.

για την χρηση που το θελουμε εμεις.

επισης ανακαλυψα οτι πολλοι απο τις επαφες μου στο whatsapp εχουνε iphone, οποτε τους εχω τρελανει στα message. (μπλε βελακι για τους αιφονακηδες πρασινο βελος για τους αλλους)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...